Βερέμη, τσαρλατάνε, βρωμερέ: Αν ζούσε ο Θόδωρας Κολοκοτρώνης, θα στα είχε βάλει όλα στο στόμα, παλιοκηφήνα

Κοινοποίηση:
veremis

Ο γνωστός λοιπόν κύριος Βερέμης, ξαναχτύπησε. Προφανώς, μετά από συνεννόηση με τους δύο παρουσιαστές του ΣΚΑΙ, Καμπουράκη και Χατζή, εξευτέλισε και αποπειράθηκε να απομειώσει την ανδρεία, την λεβεντιά και τη καθαρότητα των ηρώων του 1821(σχετικά αναφερθήκαμε στο εξώφυλλο του makeleio.gr).

Για τον άνθρωπο αυτόν, ένα θα πούμε. Εαν ζούσε ο Καραϊσκάκης, πιθανόν με όσα άκουγε να σου έβαζε μια χεσιά από τη φοράδα του για να σου κλείσει το στόμα. Ο δε Κολοκοτρώνης, πιθανόν να σου έβαζε και τα αχαμνά του, για να σου βουλώσει τον βόθρο που εκχύνει ιστορικές ακαθαρσίες. Όσο για τους δύο δημοσιογράφους της συμφοράς και του λερωμένου συστήματος, τι να πει κανείς. Από την κορυφή μέχρι τα μπατζάκια, διαπλεκόμενοι και λερωμένοι. “Σκύλοι” του συστήματος, οι οποίοι ουδέποτε αντιλήφθηκαν ότι όσο σκύβεις, τόσο περισσότερο μαλάκας και ανυπόληπτος γίνεσαι. Αυτούς τους έχει κρίνει ο Λαός. Είναι τυχεροί που δεν ζούσαν τα χρόνια της Εθνικής Επαναστάσεως.

Και κάποιες λεπτομέρειες για τον γνωστό υπόδουλο του συστήματος, Βερέμη.

 

Ένας ανθέλληνας διδάσκει… ιστορία

Ανθελληνικό δηλητήριο αναμένεται να ποτίσει τις ψυχές των μικρών μαθητών της πρωτεύουσας, ο εθνομηδενιστής καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Θάνος Βερεμής.

Ο  επί σειρά ετών πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Παιδείας (ΕΣΥΠ), αγαπημένο παιδί της Ν.Δ. και αχώριστος φίλος της Μαρίας Ρεπούση, ορίσθηκε από τον μισέλληνα και άθεο δήμαρχο Αθηναίων, ως εντεταλμένος σύμβουλος για την εποπτεία και τον συντονισμό των δράσεων Παιδείας και Ιστορίας της Πόλεως των Αθηνών.

Πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπημένα παιδιά του «Καραμανλισμού», ο οποίος κατείχε μάλιστα την έδρα του καθηγητή Πολιτικής Επιστήμης στο «Constantine Karamanlis» Ίδρυμα του Πανεπιστημίου Fletcher των ΗΠΑ, ενώ υπήρξε και πρόεδρος του Ινστιτούτου Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Το συγκεκριμένο πρόσωπο που αμφισβητεί την εθνική ταυτότητά μας, λέγοντας ότι «φυλετικά δεν είμαστε Έλληνες»,  έχει εξελιχθεί σε υμνητή του Ισλάμ (βλέπε Καθημερινή 27/8/2014), το οποίο χαρακτήρισε «ως τέλεια θρησκεία». Τώρα θέλει να διδάξει μέσω των βιβλίων της άλλης «κολλητής» του, καθηγήτριας ψυχολογίας (αν και το πτυχίο της δεν αναγνωρίζεται) και πρώην ειδικής γραμματέως του υπουργείου Παιδείας Θάλειας Δραγώνα, τους αυριανούς Έλληνες πολίτες «για τα δικαιώματα της τουρκικής μειονότητας της Δυτικής Θράκης να έχουν απευθείας συμμετοχή και λόγο και γι’ αυτό πρέπει να αυτονομηθεί το εκπαιδευτικό σύστημά της».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εν λόγω κυρία, που θα κληθεί να προσφέρει τις υπηρεσίες της στα σεμινάρια επιμόρφωσης των μικρών μαθητών που θα διοργανώσει ο κ. Βερέμης, πρωτοστατεί στον εξοστρακισμό της Ελληνικής γλώσσας από τα σχολεία. Χαρακτηριστική είναι η δήλωσή της «Από την Α~ και την Β~ Δημοτικού τα παιδιά θα πρέπει να μαθαίνουν αγγλικά, γιατί τα Ελληνικά είναι μια μικρή γλώσσα και γιατί πολύ λίγοι τα μιλούν». Συν τοις άλλοις ο καθηγητής το 2008 όταν ήταν «ιστορικός συνεργάτης» της εκπομπής «Μεγάλοι Έλληνες» του Σκάι, έβγαλε κίναιδους ή αλλόφυλους (μαζί με τον Τατσόπουλο) τους μισούς οπλαρχηγούς του 1821.

Ο ίδιος που τώρα φιλοδοξεί να διδάξει την… αληθινή ιστορία της χώρας που τον… φιλοξενεί, είχε υπεραμυνθεί του κατάπτυστου βιβλίου της Ρεπούση, λέγοντας στα «Νέα»: «Αν κάποιος γνωρίζει ανθρώπους που αποδεδειγμένα μπορούν να γράφουν καλά ιστορικά βιβλία και είναι καταξιωμένοι, όπως οι συγγραφείς του βιβλίου Γ~ Λυκείου (Ρεπούση όπου τα Σκόπια αναφέρονται ως Μακεδονία και η Θράκη ως Βουλγαρική), τότε δεν βλέπω για ποιο λόγο να μην υπάρχει απευθείας ανάθεση».

Ο ίδιος έφτασε μέχρι του σημείου να αμφισβητήσει την ελληνικότητα μεγάλων προσωπικοτήτων. Αναφερόμενος στον Σολωμό, στην Κάλλας, στον Παπανικολάου, ο άνθρωπος που αύριο θα μπει στις μαθητικές αίθουσες για «ιστορική ενημέρωση», ανέφερε ότι «αυτοί επέλεξαν να περιγράψουν τους εαυτούς τους ως Έλληνες από συνήθεια ανάγκης σταθερής ταυτότητας σε ξένο περιβάλλον ή από θαυμασμό για μια ιδιότητα, η οποία ξεπερνά τον εθνικό προσδιορισμό».

Στην παρέα του Βερεμή ανήκει και ο «ιστορικός», τακτικός συνομιλητής του Κώστα Σημίτη, Αντώνης Λιάκος, που τελευταία μετακινήθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ. Πρόκειται για πρόσωπο που απορρίπτει μετά βδελυγμίας την γενοκτονία του μικρασιατικού Ελληνισμού, κάνοντας λόγο για «Ελληνικές ανοησίες». Όπως φαίνεται, έχει συστρατευθεί όλη η λούμπεν διανόηση προκειμένου να αλώσει την Ελληνική πολιτιστική και ιστορική ταυτότητα, ξεκινώντας από τις νεότερες ηλικίες!

Γ. Φράγκος

(Δημοσιεύθηκε στο Φ.65 της Εθνικής εφημερίδος ΕΜΠΡΟΣ)

Υ.Γ.Είναι αναδεξιμιός του πολιτικού και πρώην πρωθυπουργού Παναγιώτη Κανελλόπουλου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΤΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΚΟ ΕΛΙΑΜΕΠ ,ΠΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ , ΑΤΟΜΑ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ ,ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΜΟΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΣΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΤΕ?

  2. Δείτε και το παρακάτω.
    Το κομματικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ πρόεδρος του ΕΑΠ μέσω σε χώρο του ΕΑΠ κάνει “εκδήλωση” για το μακεδονικό. Οι γνωστοί Λιάκος, Δαννέλης Αναγνωστοπούλου και άλλοι γνωστοί άγνωστοι
    “Μακεδονικό: Ιστορία και πολιτική, βίοι παράλληλοι;” (26/01/2018)
    https://www.youtube.com/watch?v=_3vqsLoJtw4

  3. Εγω δεν μπορω να χυ..σω ευκολα και εχω ενα βιτσιο να μυριζω τα γυναικεια εσωρουχα της γυναικας μου…Επανασταση μπορω να κανω?Επιτρεπεται να κανω επανασταση ?

Leave a Response