Βελόπουλος για πρόστιμο στο ΥΠ.ΕΣ: Φτάνει η κοροϊδία – Παραίτηση όλων των εμπλεκομένων υπουργών

Κοινοποίηση:
βελοπ

Τι δήλωσε ο Κ. Βελόπουλος

«Για την υπόθεση του Υπουργείου Εσωτερικών και της νοθείας, δεν φτάνει που νοθεύουν τις εκλογές στη ΝΔ, δεν φτάνει που δεν αφήνουν να ελέγξουμε το λογισμικό στη ΝΔ, δεν φτάνει που αράδιασαν τόσα ψέμματα στη ΝΔ, τώρα το πρόστιμο το φορτώνουν στον Ελληνικό λαό», δήλωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κ. Βελόπουλος.
«Φτάνει η κοροϊδία. Φτάνει η ληστεία των Ελλήνων», τόνισε ο κ. Βελόπουλος, ζητώντας «παραίτηση όλων των εμπλεκομένων υπουργών και τα πρόστιμα από την τσέπη τους να τα πληρώσουν, οι νοθευτές της Δημοκρατίας».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Ποιος δικαστης αποφασισε να τα πληρωσει ο λαος μπορουμε να μαθουμε ή ολοι ειναι ανωνυμοι;

  2. 40 χιλιάρικα για την Ασημακοπούλου είναι τσίχλες. Τόσα βγάζει σε 1 μήνα μόνο απο το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Χώρια από τα ακίνητα, business και τα εκατομμύρια στις τράπεζες. Μιλάμε για τρελό χρήμα. Έπρεπε να ήταν το αντίθετο. 400.000 να έτρωγε η ίδια και 40 στο ΥΠΕΣ

  3. Δηλαδή τό θέμα είναι όπως λέει σύσσωμη η αντιπολίτευση τό ποιός θά πληρώσει τό πρόστιμο; Τό δικαστήριο δεν ήξερε ποιός θά τό πληρώσει όταν έβγαζε τέτοια απόφαση; Δηλαδή μας δουλεύουν όλοι κανονικά. Οι ίδιοι λέγαν ότι πρόκειται για κακούργημα πού τιμωρείται με πολλά χρόνια φυλάκισης. Παγκόσμια πρωτοτυπία αντί νά τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι με βαριές ποινές φτάσαμε στο πρόστιμο σε δημόσια υπηρεσία ώστε να πληρώσει δηλαδή ο κάθε πολίτης Αισχος για την δικαιοσύνη αλλά καί για τά κόμματα πού ρίχνουν την μπάλα στην εξέδρα.

  4. Γιατι δεν λες για ολα τα προστιμα που πληρωσε και πληρωνει ο Ελληνικος λαος στη μεταπολιτευση? ! Το μισο μυριο μας μαρανε? !

Leave a Response