Βελτιώνεται η κατάσταση της υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου: «Έχω σπάσει όλα τα κοντέρ»

Κοινοποίηση:
Ανδρέας Μικρούτσικος

Σταθερά βελτιώνεται η κατάσταση του Ανδρέας Μικρούτσικος που αντιμετωπίζει την περιπέτεια της υγείας του έχοντας στο πλευρό του τη σύντροφό του, Έλενα Μαστραγγελή. Όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso, o παρουσιαστής, αρκετές ημέρες μετά την εισαγωγή του στην Εντατική του νοσοκομείου Ευαγγελισμός με λοίμωξη του αναπνευστικού, όχι μόνο ξεπερνά και αυτή την περιπέτεια, αλλά αν όλα πάνε κατ’ ευχήν, θα πάρει εξιτήριο το απόγευμα της Παρασκευής.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα», ο Ανδρέας Μικρούτσικος -που και για τη φετινή σεζόν είχε προγραμματίσει συνεργασία με την Κατερίνα Καινούργιου αλλά με όλα αυτά που συμβαίνουν με την υγεία του δεν έχει καταφέρει να βρεθεί στο πλατό της εκπομπής- λαμβάνει μία δυνατή αντιβίωση, την οποία θα σταματήσει σήμερα 26 Οκτωβρίου.

Όλο αυτό το διάστημα της νοσηλείας του στον «Ευαγγελισμό» ο παρουσιαστής δέχεται την αγάπη του κόσμου μέσα από τα μηνύματα συμπαράστασης που στέλνουν τόσο στον γιο του Σέργιο όσο και στη σύντροφό του. Και η Σοφία Βόσσου όμως, που έχει με τον Ανδρέα σχέση ζωής εδώ και δεκαετίες, είναι σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του, στηρίζοντάς τον και δίνοντάς του κουράγιο.

Θυμίζουμε ότι στις αρχές του χρόνου ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε εισαχθεί στη Μονάδα Εμφραγμάτων του Ιπποκράτειου νοσοκομείου, αφού η υγεία του είχε επιβαρυνθεί σημαντικά μετά το θάνατο του αδελφού του, Θάνου Μικρούτσικου. Ο ίδιος, σε συνέντευξή του, είχε αποκαλύψει πως από την υπερβολική στεναχώρια παλιότερα είχε πάθει μία ίωση και εν συνεχεία πνευμονικό οίδημα. Όπως είχε δηλώσει είχε χάσει την αναπνοή του κι αν δεν ήταν ο γιος του να τον σώσει δεν ξέρει που θα ήταν αυτή τη στιγμή.

Ανδρέας Μικρούτσικος – «Έχω σπάσει όλα τα κοντέρ»
Tο πρωί της Παρασκευής (22/10), ο Ανδρέας Μικρούτσικος βγήκε σε τηλεφωνική σύνδεση στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αστειεύτηκε για όσα έχει περάσει με την υγεία του, τις τελευταίες εβδομάδες. «Παλιά με λέγανε ο βασιλιάς τώρα με λένε η εφτάψυχη γάτα των παρουσιαστών. Έχω σπάσει όλα τα κοντέρ, το τι έχω πάθει» δήλωσε ο ίδιος με χιούμορ.

Ο παρουσιαστής βρίσκεται, εδώ και 1,5 περίπου μήνα, στον Ευαγγελισμό σε κρίσιμη κατάσταση. Είχε εμφανίσει μια επιπλοκή και λοίμωξη με ενδονοσοκομειακό μικρόβιο. Αν και όπως όλα έδειχναν θα έπαιρνε εξιτήριο, δυστυχώς το βράδυ της Δευτέρας (18/10), είχε ένα έντονο τρέμουλο και σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα που ανάγκασε τους γιατρούς να τον βάλουν στην εντατική και να τον διασωληνώσουν. Πλέον έχει αποσωληνωθεί, διέφυγε τον κίνδυνο και μπήκε σε δωμάτιο.

«Είμαι καλύτερα. Βεβαίως, κι άλλες φορές ήμουν και υποτροπίαζε το πράγμα, αλλά εννοείται ότι κάθε φορά θα το βρίσκουμε και πάμε να το τελειώσουμε. Νομίζω είμαστε στην τελική ευθεία, θα τα καταφέρω» είπε o Ανδρέας Μικρούτσικος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response