Βγήκαν τα μαχαίρια στα Jumbo! Σαν τα κοράκια έχουν πέσει οι…

Κοινοποίηση:
vakakis

Με την υπόθεση Παπαευαγγέλου να έχει «εξαφανιστεί» προ πολλού απ’ την επικαιρότητα και την απόφαση για αύξηση του μερίσματος κατά 20% ο Απόστολος Βακάκης, ο ισχυρός άνδρας της Jumbo περίμενε ότι θα περάσει ένα ήρεμο απόγευμα στα κεντρικά γραφεία της εισηγμένης εταιρείας όπου παραδοσιακά πραγματοποιούνται οι Γενικές Συνελεύσεις των μετόχων.

Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

 1. Μιλάμε για ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ και όχι για ευαίσθητο άνθρωπο ή οτιδήποτε άλλο. Ούτε τα προϊόντα του χαρακτηρίζουμε, ούτε τις ευαισθησίες του, ούτε την ευσπλαχνία του προς τους υπαλλήλους του. Το άρθρο λέει για τους μετόχους του Βακάκη, αναφέρεται στο χρήμα Βακάκη..

 2. Πουλάς καρκίνο made in China και τοξικα υποπροϊόντα πετρελαίου σε μικρούς και μεγάλους ω τι σωστός και πάνω απολα ηθικός επαγγελματίας επιχειρηματίας 😂😂😂😂💀💀💀💀✖️✖️✖️✖️

 3. Είναι καλός επιχειρηματίας, ξέρει την αγορά όσο κανένας άλλος. Μόνο που δημιούργησε έναν κολοσσό (τα JUMBO) και προϋπήρχε άλλος κολοσσός η El-Greco, αξίζει συγχαρητήρια. Για να επιβιώσει κάποιος μέσα στα βρώμικα παιχνίδια της αγοράς πάει να πει ότι είναι σωστός επιχειρηματίας. Ο Ωνάσης όταν έχασε τον γιο του κατέρρευσε (όπως και κάθε πατέρας), ο Βακάκης όμως κλονίστηκε αλλά συγκρατήθηκε στην αγορά.

 4. Μακάρι να του έμοιαζαν και άλλοι.
  Μπορεί να πουλάει Κινέζικα αλλά ο μοναδικός Έλληνας επιχειρηματίας που δεν έχει φεσώσει τις Τράπεζες με δις όπως κάνουν όλοι οι άλλοι και τα οποία στο τέλος πληρώνουμε εμείς.

  1. θες να πας μια βολτα να ρωτησεις τους εργαζομενους ποσες ωρες δουλευουν την ημερα και με τι μισθους?
   αυτος ειναι που πρεπει να του μοιασουν αλλοι?
   γιατι?
   για να γυρισουμε στις εποχες κοτζαμπασηδων και τσιφλικαδων?
   ασε δεν θα παρουμε!
   ευτυχως υπαρχει ο Καρελιας και ο Σκλαβενιτης και σωζεται το πραμα!

Leave a Response