”Βγήκαν οι σκελετοί από τη ντουλάπα” – Πρόκληση Ροζάκη: Το Καστελόριζο δεν δικαιούται πλήρη επήρεια στην ΑΟΖ

Κοινοποίηση:
ροζάκης-Ροζενστάϊν

Όλο το βίντεο της συζήτησης
Δείτε όσα είπε ο Ροζάκης στην αρχή της εκπομπής του Γ. Σαχίνη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Τι ωραίες εποχές εκείνες που κρεμούσαν στις πλατείες όλους τους εθνοπροδότες!

  2. Καλά βρε ροζάκι-ροζενστάιν θα μας τρελάνεις τελείως;;;;; όταν οι εβραίοι (και ιδίως οι σιωνιστές) τα βάζουν με τον ερντογάν και την τουρκία εσύ τρέχεις να τους γλείψεις τον κ@λ@;;;;; κάτι δεν πάει καλά εδώ!!! Και πριν λίγο καιρό, όταν ευρωβουλευτής έσκισε συμβολικά ένα χάρτινο σημαιάκι της τουρκίας, πάλι ο εβραιοσιωνιστής πρόεδρος της ευρωβουλής έτρεξε να τους γλείψει τον κ@λ@, τιμωρώντας τον ευρωβουλευτή!!! Τώρα ο εβραιοσιωνιστής ροζάκι-ροζενστάιν τρέχει να γλείψει τον κ@λ@ των τουρκαλάδων, ενάντια στις φιλίες των εβραιοσιωνιστών με τις Ελληνικές κυβερνήσεις!!!!! Καλά οι εβραιοσιωνιστές μας δουλεύουν; ή μήπως μας παριστάνουν τους φίλους για να μας ρίξουν στάχτη στα μάτια και αυτοί συνεχίζουν υπογείως τις μπίζνες με τους τούρκους, εναντίον μας;;;;;

  3. Τί λες, ρε μπουνταλά τουρκοπράκτορα ;
    Πού τα βρήκες γραμμένα αυτά που λες ;;;
    Με βάση τα άρθρα 55, 56, 57, της Σύμβασης των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS) του 1982 που υπογράφηκε στο Montego Bay της Τζαμάικα : “ως ΑΟΖ ορίζεται η πέραν και παρακείμενη της αιγιαλίτιδας ζώνης περιοχή, το πλάτος της οποίας μπορεί να φτάσει τα 200 ναυτικά μίλια. Με αφετηρία τις γραμμές της βάσης μετράται το πλάτος της αιγιαλίτιδας ζώνης, εντός της οποίας το παράκτιο κράτος ασκεί κυριαρχικά δικαιώματα σε θέματα που έχουν σχέση με την εξερεύνηση, την εκμετάλλευση, την διατήρηση και διαχείριση των φυσικών πηγών, ζώντων ή μη, των υδάτων, του βυθού και του υπεδάφους της θάλασσας, καθώς και κυριαρχικά δικαιώματα, που αναφέρονται στην εξερεύνηση και οικονομική εκμετάλλευση των ρευμάτων και των υπερκείμενων της θάλασσας ανέμων”.
    Παράλληλα, η UNCLOS, αναφέρει ρητά (άρθρο 121, παράγραφος 2) ότι : “όλα τα νησιά διαθέτουν ΑΟΖ” και ότι : “η ΑΟΖ και η υφαλοκρηπίδα ενός νησιού καθορίζονται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που καθορίζονται και για τις ηπειρωτικές περιοχές”.
    Αυτά λέει το Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας …
    Εσύ, ρε μπαγλαμά, ακολουθείς δικό σου δίκαιο, για να ευνοήσεις την τουρκία ;;;
    ΄Αντε στο διάολο πιά, πήξαμε στους ανθέλληνες …
    ΄Εξω από την Ελλάδα, ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε …
    ΔΡΟΜΟ, ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ………….

Comments are closed.