Βασίλισσα Ελισάβετ: Μία και… μόνη διαδηλώτρια—«Καταργήστε την μοναρχία»

Κοινοποίηση:
aca

Η Laura Thomas-Walters, 29 ετών, είναι το μοναδικό πρόσωπο στο επίσημο τμήμα διαμαρτυρίας έξω από τον καθεδρικό ναό Llandaff, ενώ οι πολίτες συνωστίζονται στην ουρά για να αποτίσουν φόρο τιμής στην βασίλισσα Ελισάβετ. Η ουρά αναμονής φτάνει πλέον τα 8 χιλιόμετρα και πρέπει να περιμένουν περίπου 14 ώρες.
Η 29χρονη που είναι επιστήμονας παρακολουθείται από δύο αξιωματικούς. «Στον 21ο αιώνα σε μια δημοκρατική χώρα ένας μη εκλεγμένος αρχηγός κράτους δεν έχει θέση. Είναι ένα απαρχαιωμένο σύστημα ταξικής καταπίεσης και ταξικών ανισοτήτων που είναι ιδιαίτερα ειδεχθές σε μια εποχή που οι ανισότητες αυξάνονται τόσο γρήγορα» είπε για την απόφασή της να διαμαρτυρηθεί έστω και… μόνη.

Πολλοί άνθρωποι αυτόν το χειμώνα θα πληρώσουν τους λογαριασμούς θέρμανσης, αλλά εμείς θα πληρώσουμε εκατομμύρια για μια στέψη, μια κηδεία, την αλλαγή γραμματοσήμων και ο Κάρολος δεν πρόκειται να πληρώσει ούτε μια δεκάρα φόρο κληρονομιάς. Σήμερα είναι ακριβώς η μέρα για αυτό, περιγράφει κρατώντας έναν πλακάτ με το οποίο ζητά την κατάργηση της μοναρχίας.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. απο το πολυ το ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΙ οι αγγλοι εχουν χασει τα μυαλα. τους αρεσει το πηδημα. προ παντων το βασιλικο

Comments are closed.