Βαρέα και ανθυγιεινά για τους αστυνομικούς, ζητάει ο Κυριάκος Βελόπουλος

Κοινοποίηση:
βελοπουλος

«Ιδιαίτερα ευπαθές το επάγγελμα λειτούργημα του Έλληνα αστυνομικού»

Ερώτηση προς τους υπουργούς Προστασίας του Πολίτη και Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κατέθεσε ο Κυριάκος Βελόπουλος. Και ζητάει να ενταχθούν οι αστυνομικοί στην κατηγορία των βαρέων και ανθυγιεινών επαγγελμάτων.

«Εάν συμπεριλάβουμε στην επικινδυνότητα και τον ανθυγιεινό χαρακτήρα της εργασίας αυτής, σε συνδυασμό με μια καθημερινότητα η οποία χαρακτηρίζεται από ακατάστατο ωράριο, με εξαήμερη παροχή εργασίας σε εβδομαδιαία βάση, το επάγγελμα-λειτούργημα του Έλληνα αστυνομικού, καθίσταται ιδιαίτερα ευπαθές», αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

«Οι αστυνομικοί δεν λαμβάνουν το επίδομα παραμεθορίου, που λαμβάνουν όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι», σημειώνει αναδεικνύοντας το παράλογο της υπόθεσης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Ναι, πολύ έξυπνο!!! Εδώ δεν τα δίνει στους υγειονομικούς και άλλους που τα δικαιούνται αυτοδίκαια και θα τα δώσει στους απεχθείς 💩μπατσους;;; Βέβαια, δεδομένου ότι θέλει να μάς αποτελειώσει, τίποτα δεν ξέρεις…

  2. Πολύ βαρύ , να περικυκλώσεις γυναίκα σε διαδήλωση και να της ρίχνεις κλωτσιές στο στηθος , πολύ ανθυγιεινό να ψάχνεις μαμάδες με μωρά στα καροτσάκια για να τους ρίξεις χημικά, οι τσιρίδες και τα ουρλιαχτά πόνου από τα χημικά των μικρών παιδιών στο Σύνταγμα τους προκάλεσε βλάβες στην ακοή , πολύ ανθυγιεινό αυτό για τους κακόμοιρους μπάτσους. Άσε που άλλοι καημένοι έχουν πόνους στους ώμους από τα ψώνια που κουβαλάνε στους φυλασσόμενου πολιτικούς…. βαριά τα ψώνια πολύ βαριά…!

  3. E OXI Βαρέα και ανθυγιεινά για τους αστυνομικούς Τεμπελόσκυλα πατσοκοιλιές

  4. Σιγά βρε μεγάλε, εδώ ούτε αυτοί πού έπρεπε δεν τα λαμβάνουν! Ας καθαρίσουν την βρώμα της κοινωνίας πρώτα να πω πως κάνουν έργο. Μετά έχει κι ένα δίκιο, το να βαράς αθώους σε διαδηλώσεις είναι βαρέα ανθυγιεινά!

  5. Βαρέα και Ανθυγιεινά πρέπει να δοθούν σε όλους τους κλάδους Υγείας, Ιατρούς, Νοσηλευτές, και βοηθητικό προσωπικό των Νοσοκομείων της χώρας. Το αξίζουν γιατί είναι ένας κλάδος πολύ αδικείμενος, ξεχασμένος, από όλους!!!!! Βάρδιες, συνεχείς, χωρίς τελείωμα, αργίες, ξενύχτια, κλπ. Ας το δουν σοβαρά οι Υπεύθυνοι

  6. Και καθε μήνα με το μισθό να τους δίνουν και μια δωδεκάδα πετσέτες να σκουπίζουν τον ιδρώτα! Άι παράτα μας και εσύ ρε Κούλη.

  7. βαρεα και ανθυγειηνα για διαδηλωτες ακομη και παιδια
    που δεχοντε τα χημικα απο την αστυνομια .
    Αυτο το απανθρωπο φαινομενο υπαρχει μονον στην Ελλαδα .
    Σε ποιο πολιτισμενες χωρες διαλυουν διαδηλωσεις με νερο

  8. τι λες βρε νουμερο βελοπουλε.βαρεα και ανθυιγειεινα στους μπατσους για να κοβουν 300αρια.βρε πατε καλα εκει στην ανθελληνικη λυση?

  9. Σύνελθε ψυχάκια άρρωστε φρενοβλαβή. Υπάρχει περίπτωση; Να συνέλθεις;

Comments are closed.