Βαλκανικό καρτέλ με όπλα και ναρκωτικά έπεσε στα χέρια της Europol – 37 συλλήψεις

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Την εξάρθρωση «μιας εξαιρετικά βίαιης εγκληματικής συμμορίας από τα δυτικά Βαλκάνια», με 37 συλλήψεις ύστερα από μεγάλη αστυνομική επιχείρηση σε επτά χώρες, ανακοίνωσε σήμερα η Europol.

Αρχηγός του δικτύου φέρεται να είναι ένας Βόσνιος ο οποίος επί του παρόντος εκτίει ποινή φυλάκισης 4 ετών στην Ιταλία. Σύμφωνα με την Europol, συνέχιζε να κατευθύνει τη διακίνηση όπλων και ναρκωτικών από το κελί της φυλακής του.

 


Την Τετάρτη πραγματοποιήθηκε μια συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση σε Κροατία, Σλοβενία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Ολλανδία, Ιταλία, Βέλγιο και Γερμανία. Τον συντονισμό της επιχείρησης είχε αναλάβει το κέντρο επιχειρήσεων της κροατικής αστυνομίας στο Ζάγκρεμπ.

Μεταξύ άλλων κατασχέθηκαν 148.000 ευρώ, 18 πυροβόλα όπλα, 500 γραμμάρια TNT, 15 κιλά κοκαΐνης, 11 κιλά ηρωίνης, 3 κιλά αμφεταμίνης, 7 κιλά μαριχουάνας και 10 κιλά χασίς.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Το Κατάρ δωράκι φανερό δεν γνωρίζουμε κρυφό στο Δήμο Τιράνων για να φτιαχτεί η πλατεία δικαστήρια κλπ την κεντρική πλατεία την ξέρω κλπ δεν λέει και πολλά λίγο στενή είναι έχει τρενάκι για να μαζεύουν σκουπίδια τα χρώματα μουσουλμάνων που βάφουν σκούρα χρώματα πολλά δένδρα λόγο υγρασίας θέλουν αρεωση κλπ δεν θέλει και πολλά ,θα φάνε καλά πάλι η Αλβανοί συμβουλή αποφύγετε σαν το διάβολο το λιβάνι σε μουσουλμανικες χώρες να εργάστηκε με Αλβανούς βορειοηπητωτες θα κλέβουν αυτοί θα είστε χωρίς χέρια εσείς του Γερμανού του το έκοψαν πριν 30 χρόνια και πέταμα το χέρι σκουπίδια και 3 μήνες φυλακή δεν άφησαν να το πάρει ελικόπτερο από Γερμανία Τζεντίλε ρωτήστε για το τιμ και βάλτε όρους

Comments are closed.