Βαθιά το χέρι στην τσέπη θα κληθούν να βάλουν οι μισοί πυρόπληκτοι – Διαβάστε γιατί

Κοινοποίηση:
Πυρκαγιά στην Βόρεια Εύβοια, Κυριακή 8 Αυγούστου 2021. Στιγμιότυπο από το χωριό Γούβες.

Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό από τον γενικό γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας τον κ. Θεμιστοκλέους ο οποίος αναφέρθηκε στον αριθμό των εμβολιασμένων, ότι  έχει εμβολιαστεί πλήρως (με μονοδοσικό ή με δύο δόσεις) το 49% του πληθυσμού, ή αλλιώς πάνω από 5.170.000 πολίτες(5.705.000 με μια δόση) στοιχεία έως 2-8-21.

Αυτό σημαίνει ότι το 50% των πολιτών στην Ελλάδα παραμένει ανεμβολίαστο άρα το ίδιο ισχύει και για τους πυρόπληκτους οι οποίοι πέρα απ’ ότι έχασαν τις περιουσίες τους δεν αποτελούν κάποιο ιδιαίτερο τμήμα του πληθυσμού ώστε να ισχύουν διαφορετικά ποσοστά εμβολιασμών..
Δεν θα ασχοληθούμε σε αυτή την ανάρτηση με το δικαίωμα και την επιλογή του καθενός να ρίξει η όχι φάρμακα στον οργανισμό του.

Εμείς απλώς προσπαθούμε να καταγράψουμε την πραγματικότητα.

Όπως παρατηρούμε στα μέτρα στήριξης των πληγέντων από τις πυρκαγιές(δείτε εδώ) σε καμία περίπτωση οι αποζημιώσεις δεν επαρκούν για την κάλυψη των αναγκών των ανθρώπων αυτων.. Είναι ψίχουλα μπροστά στην καταστροφή που υπέστησαν αλλά δεν είναι μόνο αυτό.. Πουθενά δεν αναφέρεται ότι οι πυρόπληκτοι εξαιρούνται απο το μέτρο της  υποχρεωτικότητας του εμβολίου.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι τουλάχιστον οι μισοι πυρόπληκτοι (όπου σύμφωνα με την στατιστική είναι ανεμβολίαστοι) θα τεθούν σε καθεστώς αναστολής εργασίας(η οποία μπορεί να οδηγήσει σε απολυση) ή για να συνεχίσουν να εργάζονται θα πληρώνουν από την τσέπη τους έως και 160 ευρώ τον μήνα για τα covid tests…

Είναι άδικο και κρίμα για ανθρώπους που έχασαν τα πάντα να υποστούν και αυτό το πλήγμα. Είναι άδικο και για άλλες κατηγορίες πολιτων αλλά οι πυρόπληκτοι είναι αυτοί που αυτές τις στιγμές βρίσκονται στην δεινοτερη θέση όλων  και σίγουρα το χέρι τους θα μπει πολύ βαθιά στις τσέπες τους για να βρει χρήματα που δεν υπαρχουν!

Πηγή: newspull

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Τους έχουν γραμμένους κανονικά, δεν τους ενδιαφέρουν οι ζωές τους. Με τέτοιους μπλέξαμε

    1. Οχι μονο αυτους αλλα και ολους τους υπολοιπους εχουν γραμμενους

Comments are closed.