Βίντεο σοκ από τη Μονή στο Φτερικούδι: Μοναχός χτυπά γυναίκα με… ζώνη – Αποκαλυπτικοί διάλογοι

Κοινοποίηση:
ksylodarmos

Σοκάρει το νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη Μονή Αββακούμ στο Φτερικούδι της Κύπρου, το οποίο δείχνει μοναχό να βγαίνει εκτός εαυτού και να επιτίθεται εναντίον γυναίκας με ζώνη.

Το αποκαλυπτικό βίντεο προβλήθηκε στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» του καναλιού «ΣΙΓΜΑ» στην Κύπρο. Στο βίντεο καταγράφονται σκηνές από το εξωτερικό της εκκλησίας στις οποίες διακρίνονται οι αρχιμανδρίτες να λογομαχούν έντονα, με μια γυναίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Πρωτοσέλιδο», η γυναίκα πιθανόν ασκούσε χρέη καθαρίστριας. Επανειλημμένα ζητά από τον μοναχό να της επιτρέψει να μπει για να πάρει κάτι που άφησε μέσα, με τον ίδιο τη διώχνει από τον χώρο με φωνές.

Οι αρχιμανδρίτες καθ’ όλη τη διάρκεια του επίμαχου στιγμιότυπου ωρύονται, ενώ κάποια στιγμή η γυναίκα πέφτει στο έδαφος. Στο βίντεο διακρίνεται μοναχός να επιτίθεται με τη ζώνη στη γυναίκα, η οποία στο τέλος του βίντεο διακρίνεται να αποχωρεί από τη Μονή.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

Πηγή: politis.com.cy

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Δεν θέλει γυναίκες στο μοναστήρι του, μόνο αγοράκια. Υπάρχει συγκεκριμένη θέση στην Κόλαση για τους κληρικούς που προσβάλλουν ό,τι αντιπροσωπεύει ο Χριστός. Οι αμαρτίες οι δικές τους έχουν μεγαλύτερη βαρύτητα απο την αμαρτία ενός απλού πιστού. Για αυτό δεν πατάω, τους βλέπω και αναγουλιάζω με την υποκρισία τους, ο Θεός είναι παντού εκτός απο εκεί μέσα.

Comments are closed.