Βίντεο-σοκ: Ουκρανικές παραστρατιωτικές ομάδες δολοφονούν πολίτες που εγκαταλείπουν την Μαριούπολη!

Κοινοποίηση:
ragdaies ekselikseis

Με τις ρωσικές δυνάμεις να βρίσκονται έξω από την Μαριούπολη, όπου ζει και  μεγάλο μέρος της ελληνικής ομογένειας, ουκρανικές παραστρατιωτικές οργανώσεις σταματούν τα αυτοκίνητα και δολοφονούν τους πολίτες που προσπαθούν να φύγουν από την πόλη.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο δράση της νεοναζιστικής οργάνωσης (ναι, αυτούς που υπερασπίζονται οι Κ.Μητσοτάκης και Ν.Δένδιας) να δολοφονούν τον πατέρα μιας οικογένειας και να κακοποιούν γυναίκα και παιδιά που επιχειρούσαν να διαφύγουν από την πόλη.

Να σημειωθεί ότι στην περιοχή δραστηριοποιείται η «Ταξιαρχία του Αζοφ» μια από τις πλέον διαβόητες και εγκληματικές νεοναζιστικές οργανώσεις της Ουκρανίας.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. σε αυτους τους εγκληματιες ναζιστες στελνει βοηθεια ο ναζιστης μητσοτακης και ολοι η φασιστικη κατοχικη βουλη . μιλαει και για διεθνες δικαιο η κουλα ποιοι ηλιθιοι ακομη σας ακουνε και ποσοι παναθεμα σας γιδια

  2. Τήν υπεράσπιση τής Μαριούπολης έχει αναλά;βει τό ναζιστικό τάγμα ΑΣΟΦ πού έχει κλείσει όλους τούς δρόμους τής πόλης καί δέν επιτρέπει στούς κατοίκους νά φύγουν.Θέλουν νά τούς χρησιμοποιήσουν ώς ανθρώπινη ασπίδα.
    Γιάννης Λάκων

Comments are closed.