Βίντεο με τον εκτελεστή του «Θύμιου» στο Παλαιό Φάληρο έχει το Ανθρωποκτονιών! Μεσάζων της διακίνησης ναρκωτικών από τη Λατινική Αμερική το θύμα

Κοινοποίηση:
γφντγνφγν

Βίντεο στο οποίο φαίνεται ο δράστης της εν ψυχρώ εκτέλεσης ενός 56χρονου Αλβανού στο Παλαιό Φάληρο και συγκεκριμένα στην οδό Άτλαντος 44 (έξω από την πολυκατοικία που διέμενε), φέρονται να έχουν οι Αρχές και στο οποίο εμφανίζεται ο εκτελεστής να πηγαίνει στο σημείο, αλλά και να φεύγει από αυτό, μετά τη δολοφονία.

Σύμφωνα με την αποκάλυψη του Star, ο δράστης, ο οποίος είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του, ήταν πεζός στα πλάνα που έχει μέχρι στιγμής στη διάθεσή του το τμήμα Ανθρωποκτονιών, ενώ θεωρείται δεδομένο ότι διέφυγε με μοτοσικλέτα, ή ΙΧ, που είχε παρκάρει κοντά, σε κάποιο «νεκρό σημείο» και πιθανόν σε ένα παρκάκι.

Οι αστυνομικοί μαζί με τους τεχνικούς βλέπουν καρέ-καρέ τα πλάνα, ψάχνοντας για ένα συγκεκριμένο σημείο, στο οποίο πιθανόν να έχει φανεί το πρόσωπό του, ώστε να τον αναγνωρίσουν.

Στην προσπάθειά τους αυτή έχουν αναζητήσει και… εξωτερική βοήθεια, καθώς όπως αναφέρει το Star, έχει τεθεί σε «συναγερμό» και το δίκτυο πληροφοριών στις φυλακές, μήπως έχει δοθεί από κει η εντολή της εκτέλεσης.

Ο «Θύμιος»

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας «ξεψαχνίζουν» επίσης το «βιογραφικό» του 56χρονου θύματος, το οποίο είχε το παρατσούκλι «Θύμιος» στην πιάτσα.

Μάλιστα, οι πληροφορίες τον φέρνουν να ήταν βασικός «παίκτης» στο ναρκεμπόριο, έχοντας και  τον ρόλο του μεσάζοντα στη διακίνηση ναρκωτικών προερχόμενα από τη Λατινική Αμερική, τα οποία είτε είχαν προορισμό την Ελλάδα, αλλά και στη διακίνηση ουσιών από την Αλβανία προς τη χώρα μας!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Comments are closed.