Βίντεο: Οι Γάλλοι συγκρούονται στους δρόμους με τους «διαδηλωτές» – Μ.Λεπέν: «Θα σώσω την Γαλλία – Ο Μακρόν θα συλληφθεί»

Κοινοποίηση:
ma

Τις τελευταίες δύο ημέρες Γάλλοι έχουν βγει στους δρόμους και συγκρούονται με τους μετανάστες αλλά και με τους απογόνους μεταναστών δεύτερης και τρίτης γενιάς.

Την ίδια στιγμή η Μαρίν Λεπέν προχώρησε σε δηλώσεις για τα όσα συμβαίνουν στη Γαλλία τις τελευταίες ημέρες: «Θα σώσω την Γαλλία από την Νέα Τάξη Πραγμάτων, ο Ε.Μακρόν θα συλληφθεί».

Βλέποντας πως η κυβέρνηση Mακρόν δεν είναι διαθέσιμη να επιτρέψει στην αστυνομία να λήξει τις ταραχές στη Γαλλία με πιο δυναμικές μεθόδους, οι πολίτες αναγκάστηκαν να αναλάβουν την κατάσταση οι ίδιοι για να σώσουν οτιδήποτε μπορεί να σωθεί από τις περιουσίες τους και τις ζωές τους.

Τα βίντεο που ακολουθούν είναι από την γαλλική πόλη της Angers.

 

Σε άλλα μέρη του… μετώπου οι «διαδηλωτές» συνεχίζουν να καίνε την χώρα, χαρακτηριστικό είναι το κάψιμο αστυνομικού τμήματος σήμερα το βράδυ στην Ρουέν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Να δεις που αργά η γρήγορα θα έχουμε κι εδώ τέτοιες ιστορίες…. Η ταν η επί τάς αδέρφια!!!! Η Πατρίς βρίσκεται ενώπιον κινδύνου και υμείς πρέπει να εβρισκομεθα σε επιφυλακή!!!

  2. Στέφανε, Γάλλοι με Αλγερινούς συγκρούονται. Και στην Ελλάδα τα τουρκοκάναλα, οι αριστεροί δημοσιογράφοι των εφοπλιστών και το ανώμαλο ανθελληνικό τόξο υποστηρίζει τους Αλγερινούς που καίνε το Παρίσι! Τόσο απλά τα πράγματα αλλά ευτυχώς ξυπνάμε όλο και περισσότεροι για να είμαστε έτοιμοι όταν θα γίνουν και εδώ!

  3. Συγκρούεται το συστημικό και το παράφρων με το φυσιολογικό.

  4. Οι Γάλλοι συγκρούονται στους δρόμους με τους «διαδηλωτές» λαθος τιτλος. Ο σωστός ειναι:Οι wef συγκρούονται με τους Γάλλους διαδηλωτές… Αυτό που με εκνευρίζει είναι οτι η ανωμαλία της παγκοσμιοποίησης εχει μπει στον κωλος για τα καλά και το κουφό ειναι οτι σας αρέσει….

Comments are closed.