Βίκυ Πρωτογεράκη: «Δεν θεωρώ ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι παιδόφιλος»

Κοινοποίηση:
protogeraki

Συνέντευξη στην κάμερα του Open Weekend παραχώρησε η Βίκυ Πρωτογεράκη το πρωί της Κυριακής. Η γνωστή ηθοποιός τοποθετήθηκε, μεταξύ άλλων, υπέρ των προφυλακισμένων συναδέλφων της, Πέτρου Φιλιππίδη και Δημήτρη Λιγνάδη.

Πιο συγκεκριμένα, η Βίκυ Πρωτογεράκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θα έπεφτα από τα σύννεφα αν θεωρούσα ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης τα έκανε αυτά, δεν το πιστεύω. Είναι πολύ παρατραβηγμένα όλα αυτά. Υπάρχει μια παραπληροφόρηση. υπάρχει ένας τρόπος για να κάνουν τον κόσμο να ασχολείται με τέτοια θέματα και όχι με θέματα ουσίας. Αυτά τα οποία μας καίνε. Έπρεπε αυτοί που κατηγορούν να έρθουν σε επαφή με αυτόν τον άνθρωπο, που θεωρούν ότι τους το έκανε και να μιλήσουν μαζί του. Να κάνουν μια κατ΄αντιπαράσταση συζήτηση. Όλο αυτό τώρα εγώ δεν το θεωρώ ανθρώπινο. Δεν μου αρέσει το κουτσομπολιό και το κους κους. Βεβαίως και θα τον υπερασπιζόμουν τον Φιλιππίδη στο δικαστήριο, δεν έχει κάνει κανέναν φόνο».

«Τον Δημήτρη Λιγνάδη τον γνωρίζω πολλά χρόνια, όπως και τον πατέρα του, στεναχωρέθηκα όταν έσκασε όλο αυτό. Ο καθένας, αν είναι άνθρωπος, στεναχωριέται και δεν χαίρεται με όλο αυτό. Πόσο μάλλον όταν ξέρει τον άλλον και πόσο πνευματικός άνθρωπος είναι. Έχει τεράστια μόρφωση ο άνθρωπος αυτός που δεν την έχει ο καθένας. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν κάνει πραγματικά χειρότερα πράγματα και έχουν απαλλαχθεί. Δεν έχει ασχοληθεί κανείς ποτέ μαζί τους».

«Βεβαίως και θα τον υπερασπιζόμουν στο δικαστήριο γιατί δεν θεωρώ ότι είναι παιδόφιλος. Αυτό που λένε. Πηγαίνετε στην Κουμουνδούρου, πηγαίνετε στην πλατεία Καραϊσκάκη και ελάτε να μου πείτε. Αν πάτε εκεί θα σας απαντηθούν πολλά σχετικά με όλα όσα έχουν ειπωθεί» συμπλήρωσε η Βίκυ Πρωτογεράκη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Σωστή η γνώμη της να βγει ο Λιγνάδης από τη φυλακή και να επανέλθει στη θέση του να πάρει τα πάνω του το θέατρο.

  2. Το τι θεωρεί ο καθένας μας είναι άσχετο με την πραγματικότητα και εγώ θεωρώ ότι η πισπιρίγκου είναι αθώα είναι όμως;;;

    1. Οσο είσαι εσύ καλά, άλλο τόσο είναι και η Ψωλαρίγκου αθώα. Μην ξεχάσεις, όταν θα αποφυλακιστεί να τρέξεις για αυτόγραφο……

Comments are closed.