Βέμπερ κατά Τουρκίας: Δεν μπορούμε να της επιτρέψουμε να απειλεί την κυριαρχία ενός κράτους μέλους

Κοινοποίηση:
turkish_vvs_270816

«Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε στην Τουρκία να απειλεί την κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα οποιουδήποτε κράτους μέλους και, συνεπώς, της ίδιας της ΕΕ», τόνισε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Μάνφρεντ Βέμπερ σε δήλωσή του στη Σύνοδο του ΕΛΚ.

Παράλληλα, στη διακήρυξή του, το ΕΛΚ αναφέρει ότι «καταδικάζει κάθε μορφή αναθεωρητισμού και επιθετικές ενέργειες και δηλώσεις. Καλεί την Τουρκία να σεβαστεί την κυριαρχία, τα κυριαρχικά δικαιώματα και την εδαφική ακεραιότητα όλων των κρατών μελών της ΕΕ».

Τέλος, υπογραμμίζει ότι «καλεί την Τουρκία να σταματήσει τις προκλήσεις, να αποκλιμακώσει τις εντάσεις και να σεβαστεί τις σχέσεις καλής γειτονίας».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

 1. ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΕΙΔΑΜΑΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ 1974 ΣΤΙΝ ΚΥΠΡΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΑΤΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΡΙΑ…………….

 2. Υπαρχει κι αλλη λυση.
  Του τονιζεις πως αν δεν σταματησει διωχνεις ολη την τουρκια απο γερμανια και παίρνεις ολα τα εργοστασια σου απο τουρκία.
  Στα 4 μετα ο σουλτάνος

 3. Ο ευγενικός Βαβαρός κ.Βεμπερ καλεί τόν τουρκομογγόλο νά σταματήσει τίς προκλήσεις καί νομίζει ότο ό σουλτάνος θά σταματήσει τίς προβοκάτσιες.Αν είχε κότσια θά έλεγε τού τουρκομογγόλου κάτσε φρόνιμα καί σεμνά γιατί θά σέ φουντάρουμε μέ τίς κυρώσεις.Ομως κάνει μόκο.
  Γιάννης Λάκων
  .

Leave a Response