Βάσια Τριφύλλη: «Τσαντίζομαι να μιλάνε άσχημα για τον Κιμούλη και τον Φιλιππίδη»

Κοινοποίηση:
basia

Για το πόσο της έχει λείψει η τηλεόραση αλλά και για τις προσωπικές της σχέσεις, μίλησε στο MEGA η Βάσια Τριφύλλη.

Αρχικά αναφέρθηκε στην εκπομπή «Ραντεβού στα τυφλά» την οποία παρουσίαζε: «Στην αρχή κατηγορούσα την τηλεόραση, τώρα την αγαπώ. Μου λείπει η δουλειά μου. Θα ήθελα να μου πουν ‘ρε, Τριφύλλη, γιατί είσαι σπίτι σου;’ Ήταν άδικη η τόσο απότομη διακοπή για ‘το Ραντεβού στα τυφλά’, κανένας δεν μου είπε κάτι», είπε αρχικά η Βάσια Τριφύλλη.

Η ίδια σχολιάζει το «First dates» και τη Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Έχω παιδέψει πολύ κόσμο. Θεωρώ κακόμοιρους τους άντρες που πέρασαν από την ζωή μου. Από τον Κώστα Χατζηχρήστο θυμάμαι την απέραντη καρδιά του», υπογράμμισε.

Για το αν την έχουν απατήσει είπε: «Όλοι ήξεραν ότι ο Χατζηχρήστος άπατα τις γυναίκες του. Μαζί μου ήταν ‘λαμπάδα’. Με έχουν απατήσει πολλοί άντρες και τους ‘πλάκωσα’. Έχω απατήσει μία φορά από εκδίκηση».

Όσο για τις φιλικές της σχέσεις: «Δεν μπορείς να στηριχτείς στον Σταμάτη Φασουλή ακόμα κι αν είναι φίλος σου», αποκάλυψε.

«Τσαντίζομαι να μιλάνε άσχημα για τον Κιμούλη και για τον Φιλιππίδη», κατέληξε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Ανάποδος κόσμος,, αυτήν δεν την πείραξαν η πράξεις αυτών, αλλά την πειράζουν το ανάθεμα από τους πληγωμένους ανθρώπους πού υπέστησαν από δαυτους, υποτίθεται ότι αυτή είναι καί ελεύθερο πνεύμα, τρομάρα της,

  2. ασε μας ρε Ζανετ Τουρλουφιδη-Χατζηγιωργη

  3. Θα σε ρωτήσω Βάσια. Αυτά που έκαναν ο Φιλιππίδης και ο Κιμούλης δεν σε τσαντίζουν; Είναι ωραία πράγματα; Καλά κάνεις να κρατήσεις την άποψη σου για τον εαυτό σου. Και μην εκτίθεσαι.

  4. Και πολύ καλά κάνεις!! Πάρα πολλές γυναίκες, σε όλο τον κόσμο, τσαντιζόμαστε για όλο αυτό το πατρονάρισμα καταρχάς και το καπέλωμα που μας γίνεται που ντε και καλά είμαστε όλες κακοποιημένες, κακογαμ….νες και όλες χρήζουμε προτασίας και οπωσδήποτε πρέπει να έχουμε αλληλεγγύη λες και είμαστε σέκτα!! Δεύτερον, ο μεν Φιλιππίδης ΑΘΩΩΘΗΚΕ, ο δε Κιμούλης δεν πήδηξε καμία χωρίς τη θέληση της ενώ δεν παρακαλούσε κανέναν να μένει στο θίασο, στο θέατρο και στη δούλεψη του γενικά, τον παρακαλούσαν όπως γνωρίζει όλη η Ελλάδα. Ο μεν Φιλιππίδης όμως προφανώς πάτησε κάποιον κάλο και υπάρχει παρασκήνιο που δεν γνωρίζουμε, κάποια πικράθηκε μαζί του πολύ ή κάποια αδελφή τον έβαλε στο μάτι ο δε Κιμούλης είναι τέρμα ετερόφυλος, πολυ καλός στη δουλειά του και ζεν πρεμιέ στην εποχή του που έχει πηδήξει πολλές “κυρίες” επώνυμες, δεν είναι σωστό πρότυπο για την εποχή….. οπότε ΝΑΙ ΒΑΣΙΑ, ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ

    1. Τα πόσα έσκασε στον δικηγόρο του για να βγει λάδι ο Φίδι-πίδης δεν το λες. Είχε ένα οικόπεδο και ένα σπίτι 365 τετραγωνικά που βγήκε στον πλειστηριασμό αρχική τιμή 645.000 ευρώ. Με άλλα λόγια ότι είχε και δεν είχε τα τίναξε στον αέρα μάγκας για να σώσει το τομάρι του και να “αθωωθεί.” Oι ηθοποιήνες που τον καταγγείλανε πόσα είχανε? Κάνε τον πολλαπλασιαμό, διαίρεση, πρόσθεση, αφαίρεση και βρες την απάντηση. Για να δούμε? Μπορείς?

  5. Ε, τι να πει κανείς? Περασμένα μεγαλεία να τα θυμάσαι και να κλαις. Τσαντίζεται γιατί λένε άσχημα πράγματα για Φίδι-πίδη και Κι-μούλη. Συνιστώ αν δεν έχει, να υιοθετήσει ένα αδεσποτάκι. Το μόνο που δεν θα σε απατήσει.

Comments are closed.