Βάρκιζα: Ελεύθεροι αφέθηκαν οι συλληφθέντες που ξέχασαν τη 2χρονη μέσα στο σχολικό

Κοινοποίηση:
ΣΧΟΛΙΚΟ

Ελεύθεροι αφέθηκαν πριν από λίγο, οι υπεύθυνοι του παιδικού σταθμού στη Βάρκιζα που κατηγορούνται ότι ξέχασαν ένα δίχρονο κοριτσάκι για πέντε ώρες μέσα σε σχολικό λεωφορείο.

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν από τις 8 το πρωί, όταν ο οδηγός σχολικού λεωφορείου ιδιωτικού σταθμού παρέλαβε τα μικρά παιδιά για να τα οδηγήσει στον παιδικό. Όταν ο οδηγός μαζί με την συνοδό έφτασαν στον παιδικό αποβιβάστηκαν όλα τα παιδιά πλην ενός 2χρονου κοριτσιού.

Στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς το σπίτι του, όπου στάθμευσε το λεωφορείο, χωρίς να καταλάβει ότι το μικρό κοριτσάκι βρισκόταν στο εσωτερικό. Κλείδωσε το αμάξι και έφυγε. Λίγες ώρες αργότερα, περίπου στις 12 το μεσημέρι περαστικοί εντόπισαν το παιδάκι να κλαίει μέσα στο κλειδωμένο όχημα και ειδοποίησαν την αστυνομία.

Ακολούθησε έρευνα των Αστυνομικών, οι οποίοι προχώρησαν σε 5 συλλήψεις. Συγκεκριμένα, πέρασαν χειροπέδες στον οδηγό του σχολικού, στην συνοδό, στην Παιδαγωγό, στην ιδιοκτήτρια του Ιδιωτικού παιδικού σταθμού και στη διευθύντρια.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και οδηγήθηκαν στο τμήμα Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης. Στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στην Ευελπίδων, ενώ πριν λίγο αφέθηκαν ελεύθεροι.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΄Τό παιδάκι θά είναι σίγουρα Ελληνόπουλο.Αν ήταν λαθροπιθηκάκι θά έτρεχε πρώτος ό υπουργός τών λάθρων ό Τσουτσές ή μισοχισιά τό Μηταράκι.
    Γιάννης Λάκων

Leave a Response