Βάρεσε “υπερωρίες”! Οκτώ κλοπές και διαρρήξεις σε 16 μέρες…

Κοινοποίηση:
astynomia-3

Συνελήφθη στο Ηράκλειο αλλοδαπός που είχε διαπράξει οκτώ κλοπές και διαρρήξεις μέσα σε δεκαέξι ημέρες. Είχε αρπάξει χρήματα και κοσμήματα συνολικής αξίας 22.000 ευρώ.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας στο Ηράκλειο εξιχνίασαν οκτώ υποθέσεις κλοπών – διαρρήξεων που έγιναν στην ευρύτερη περιοχή. Σε βάρος του αλλοδαπού που συνελήφθη σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Η εξιχνίαση της υπόθεσης, σύμφωνα με την αστυνομία, ήταν αποτέλεσμα έρευνας και αξιοποίησης στοιχείων, από τα οποία προέκυψε ότι ο αλλοδαπός, από 02.10.2021 έως και 18.10.2021, είχε κάνει συνολικά οκτώ συνολικά κλοπές και διαρρήξεις σε σπίτια του Ηρακλείου.

Ο δράστης είχε αφαιρέσει χρήματα και κοσμήματα συνολικής αξίας 22.000 ευρώ, μία συλλογή κερμάτων δραχμών και νομισμάτων Καναδά, ηλεκτρονικές συσκευές και προσωπικά αντικείμενα.

Από αστυνομικούς της ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου ο αλλοδαπός που κατηγορείται για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, εντοπίστηκε και συνελήφθη.
Η προανάκριση διενεργείται από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Προφανέστατα κάποιο από τα θύματα του είχε τις κατάλληλες άκρες διαφορετικά ακόμη θα έκλεβε.

Leave a Response