ΒΡΕΧΕΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ ΣΤΡΑΤΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ… Υπουργοί, βουλευτές, βλαχοδήμαρχοι, κονομάνε από 4-8.500 ευρώ. Οι δικαστές των μνημονίων απαιτούν αύξηση επιδομάτων 55% . Στον ΑΔΜΗΕ που μας πίνει το αίμα, 225.000 μισθό ο διευθύνων σύμβουλος, 160.000 οι γενικοί διευθυντές. ΑΝ ΔΕΝ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΜΕ, ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ —Καταραμένο 2023. Κοινοβουλευτική χούντα με χιλιάδες αθώα θύματα. Οι ήρωες δολοφονούνται στον αέρα . Οι πολίτες αργοπεθαίνουν κάθε μέρα στη Γή

Κοινοποίηση:
1_SK.indd

im_teaser_30-12-2023

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα.

 Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

24_Maketa_MAKTV.indd

Στο φύλλο του ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ 30 ΚΑΙ 31–12-2023 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

alitheia-aima-banner

—H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ .

free-journalist

STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.

 
–Και όποιοι δεν γουστάρουν την Αλήθεια, εδώ είμαστε. Πίνουμε καφέ, γράφουμε και σας περιμένουμε…

 Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. Σε ολους που εκτελουν τις διαταγες τους θα δωσουν αυξησεις γιατι τους εχουν αναγκη ωστε να εκτελουν τις επιθυμιες τους Για τον λαο αδιαφορουν αφου εχουν καταλαβει τι μαζοχιστης ειναι Αρα καλα κανουν αφου εχουν βρει κοροιδα Καλη Χρονια σε ολους βεβαια εξαιρουνται και καποιοι που μας εχουν κανει τον βιο αβιωτο

    1. Αγαπητή Ελληνίδα πολύ σωστά τα λες! Καλή Χρονιά!!

  2. ΕΛΛΆΔΑ μια καταχρεωμενη χώρα με φτωχοποιηση του λαού, με πλούσιους πολιτικούς και τεράστιες περιουσίες (ουδείς γνωρίζει πως έγιναν) , συμφέροντα πολυεθνικών, εργολάβων, ολογαρχων, Καρτέλ, μαφία, διαφθορά ειναι η ταφόπλακα για όλα τα νέα παιδιά.
    Καλή Χρονιά σε όλους με Υγεία, και μακριά από τα Δημόσια Νοσοκομεία.

  3. Ρε εσεις τους ψηφιζατε απ το 1974 ,πανε 50 χρονια και μυαλο δεν βάλατε, καλα σας κάνουν.

  4. ΠΟΛΛΆ περισσότερα περνουν οι301 ΔΕΣΜΟΦΎΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΚΥΝΟ ΒΟΥΛΕΙΟΥ.
    .
    .
    ΦΥΛΑΚΈΣ ΓΙΑ ΤΟΎΣ ΈΛΛΗΝΕΣ.
    ΕΠΙΔΌΜΑΤΑ ΓΙΑ ΔΟΛΟΦΌΝΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΊΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΎΣ.
    .
    ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΏΝΗΣ ΚΑΤΣΙΦΑΣ ΝΙΚΗΤΑΡΆΣ ΜΠΕΛΕΡΗΣ.

  5. Γιάννης πίνει Γιάννης κερνάει. Αυτά είναι κόλπα. Να αποφασίζω εγώ πόσα χρήματα θα πάρω και φυσικά αυτά θα βγουν από την φτωχοποιηση κι άλλο του Έλληνα. 240.000 για ένα χρόνο που ο μέσος εργαζόμενος θέλει 17+ χρόνια για να πάρει τόσο χρήμα και του βγαίνει η ψυχή ενώ αυτοί τα ξύνουν μέχρι να ματώσουν. Δεν μας σώζει ένας Γιώργης πλέον, ένας σε κάθε νομό χρειάζεται για να στρώσουν όλοι και όλα.

  6. Κάθε μέρα πεθαίνουν Έλληνες Πατριώτες πάνω στο Καθήκον.

    Κάθε μέρα πεθαίνουν Έλληνες πολίτες.

    Κάθε μέρα βλέπουμε ένα Κράτος χωρίς υγεία, παιδεία, ασφάλεια.

    Και οι πολιτικοί, κοιτάνε μόνο πως να εκπληρώσουν τα σχέδια της ΝΤΠ.

    Κάθε μέρα.

  7. Μια καραμπίνα ο καθένας για την κρίσιμη ώρα.

  8. Ένας Μεταξάς ρε να ανεβει πάνω να τους πετσοκοψει ολους .

  9. Η ΑΔΜΗΕ, όπως και η ΔΕΔΔΗΕ, δημιουργήθηκαν από τον Σημίτη το 1999 για να εισαχθούν στο χρηματιστήριο για τζογάρουν οι εντόπιοι και διεθνείς απατεώνες.
    Αποσπάστηκαν από την ΔΕΗ.

  10. Της π@¥τ@ν@ς γίνεται που λέει και η Παολα.

  11. Εσείς μου χρωστάτε. Όλο το έθνος. Όχι οι αμερικάνοι. Στο διάβολο να πάτε όλοι σας.

  12. Έκλαψε όλη η Ελλάδα….Ως πότε θα κλαίμε άδικους θανάτους? Δεν ήταν σε καιρό πολέμου, για την πατρίδα.. Ήταν από την αδιαφορία, την ανευθυνότητα, την ασχετοσυνη κάποιων… Ζωές χάνονται, οικογένειες μαυροντύνονται, γονείς δε θα ξαναδούν τα παιδιά τους, παιδιά θα μεγαλώσουν χωρίς τους γονείς τους…. Γιατί????? Ακόμα αναζητούν τα αίτια? Μήπως γιατί τα αίτια είναι οι ίδιοι???…

  13. Με μιζοκούλη, θα πεθάνουμε ούλοι

  14. Εγώ είμαι στη Ελλάδα τρία χρόνια και αυτά δεν τα είδα. Όταν ήρθα από άγιους Σαράντα εκεί ήταν καλύτερα

  15. Μια βόλτα από νοσοκομείο Τρικάλων να πάει ο εισαγγελέας να ρωτήσει να μάθει ….Να δει πως είναι τα μπουρδελα……
    Όλα στημένα…..Όλα τακτοποιημένα……..
    Αλλά …Όλα καλά…..
    Υπουργείο ανύπαρκτο…….
    Άνθρωποι στην τύχη του κάθε άσχετου…….

    1. Όλα αυτά γίνονται επειδή γίναμε μασόνοι των δυτικών προαστίων της ανατολής και δύσης του ηλίου που είναι τα εξής στοιχεία. Μασόνοι συνθηκολογοι άντρες κομμουνιστές. Καλό πράγμα είναι. Ο άγιος παισιος ο Αγιορείτης που τον φώναζαν και άγιο, είχε πει στο βιβλίο του ” παισιος και φτηνά τσιγάρα και λοαατκι” όταν η φύση δεν υπολογίζει ότι η Ελλάδα θα μπορούσε να είναι μαύρο χρώμα με αποστολή σε όλη την Ευρώπη και την Κυριακή της Ορθοδοξίας και Ελληνισμού της Μικράς Ασίας και της φυλής των εφτά σφραγίδων της αποκάλυψης “. ακούτε;;;; της απόκαλυψης

  16. Η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της. Τα θυσιάζει, είτε υποχρεώνοντάς τα να πετούν με αεροπλάνα 50ετίας και βάλε (γιατί δεν μένουν λεφτά για αγορά καινούργιων καθόσον τα λαμόγια είναι ανεχόρταγα), είτε τα πετά βορά σε χούλιγκανς και λοιπά αποβράσματα, στρατιές λαθρεμπόρων, ναρκεμπόρων κλπ.
    Αλήτες, πόσους Νώντες, Γιώργους, αδέρφια μας θέλετε να θυσιάσετε;

    1. Δε λες τ; πράγματα με το όνομα τους. Το επίθετο αυτό ειναι μασονία τρίτης γενιάς του Πολυτεχνείου και περνά από μπροστά του ένα νεογέννητο αδερφό του δημιουργούν ποτέ στης ιστορία δεν έγινε αυτό να ξέρεις Γιώργο.
      Γνωρίζεις ότι το επίθετο σου προέρχεται από το εβραϊκό κοζο μπολ Ες Αλ ελχαμ τενεκέ τσαουκλου κεμπάπ; σημαίνει ο άρχοντας των εφτά σφραγίδων της αποκάλυψης και των εννιά θαλασσών την Τακλαμακαν. Οι πρόγονοι των σημερινών κατοίκων τής Ελλάδας στο εξωτερικό ει άι όλοι μασόνοι μάλλον σαν και εσένα ή τον Χάραρι

Comments are closed.