ΒΟΜΒΕΣ ΓΙΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΑΡΧ. ΠΑΡΘΕΝΙΟ ΓΙΑ ΙΕΡΕΑ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΓΚΑΛΕΣ!

Κοινοποίηση:
β3

ΒΟΜΒΑ από τον Γέροντα Παρθένιο, Αρχιεπίσκοπος του Παλαιού Εορτολογίου για την υπόθεση του Ιερέα στη Σαλαμίνα. Τι καταγγέλει σε επιστολή στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Ύστερα από τα όσα ανατριχιαστικά ήρθαν στο φως της δημοσιότητας την περασμένη Δευτέρα με τον Ιερέα στην Σαλαμίνα ο οποίος φέρεται να κακοποίησε σεξουαλικά ένα ανήλικο αγόρι.

Έφτασε η στιγμή να χτυπήσουμε το χέρι στο τραπέζι και να πούμε ως εδώ.

Πρέπει κάποιοι επιτέλους να καταλάβουν πως η εκκλησία δεν είναι καταφύγιο ανομίας, και πως το Παλαιό Ημερολόγιο δεν είναι άντρο κουκουλοφόρων που κινούνται σε σκοτεινούς δρόμους συναλλάσσονται με τον υπόκοσμο και διαπράττουν εγκλήματα.

Δυστυχώς κάποιοι βρίσκουν καταφύγιο στα υπόγεια του Παλαιού Ημερολογίου.

Ο Ιερέας για τον οποίο έγινε καταγγελία είχε καταδικαστεί πριν από λίγα χρόνια για το ίδιο αδίκημα πρωτόδικα και την ίδια στιγμή κάποιοι άνθρωποι που τον έχουν στις εκκλησιαστικές τους αγκάλες κάνουν τους ανήξερους, τους ανίδεους όταν βοούν μέχρι και τα τσιμέντα των εκκλησιών.

Ως πότε το Παλαιό Ημερολόγιο θα αμαυρώνεται και θα κακοποιείται από τέτοια εκκλησιαστικά αποβράσματα;

Για πόσο καιρό κάποιοι θα κάνουν πως δε βλέπουν και δεν ακούν;

Όσοι όμως ξέρουν, βλέπουν και δεν μιλούν τότε είναι συνένοχοι, διότι όταν γνωρίζεις ένα έγκλημα όποιος κι αν είσαι είτε ιερέας, είτε δάσκαλος, είτε γιατρός και δεν μιλάς και το καλύπτεις είσαι συνένοχος και όταν είσαι εκπρόσωπος Του Θεού είσαι ξεκάθαρα ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ και όχι απλά συνένοχος.

Και για να τελειώνουμε μια και καλή με όλο αυτό τον περιοδεύοντα θίασο που έχει βρει κερκόπορτες ανοιχτές και κάνει σουλάτσο στο Παλαιό Ημερολόγιο φορώντας ένα ράσο θέλω να τους ξεκαθαρίσω πως οι μέρες τελειώνουν, πως ο κόσμος πλέον δεν ξεγελιέται με καθρεφτάκια και δήθεν αξιοσέβαστους κληρικούς.

Διαβάζω και φρίττω όταν κάποιοι αυτοπροσδιορίζονται ως Αρχιεπίσκοποι, Ιερομόναχοι, Αρχιμανδρίτες οι οποίοι έχουν παντρευτεί και έχουν παιδιά και κάποιοι εξ’αυτών είναι διαζευγμένοι και ξανά παντρεμένοι.

Ο κακοστημένος θίασος που προσβάλλει την Ορθόδοξη πίστη και το Παλιό Ημερολόγιο δεν έχει θέση ούτε σε αυτή αλλά ούτε και στην Ελληνική κοινωνία ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΟ ΔΕΛΦΙΝΑΡΙΟ!!!

Και επιτέλους η πολιτεία ας λάβει τα μέτρα της και επιτέλους οι άνθρωποι που κρατούν την εξουσία στα χέρια τους να ελέγξουν όλους αυτούς και όλους εμάς και να το κάνουν διότι ευθύνες δε φέρουν μόνο αυτοί οι οποίοι προσπαθούν με δόλιους τρόπους να να κλέψουν την πίστη του κόσμου και να κρύψουν τα εγκλήματα τους.
Ευθύνες φέρουν και αυτοί που δεν τους ελέγχουν για να μη χάσουν ψήφους και την στήριξη του ράσου.

Επειδή κάποιοι σπεύσατε, Μητροπολίτες του Παλαιού Ημερολογίου να αποκηρύξετε την αμαρτία και τα εγκλήματα των άλλων με ανακοινώσεις κάνοντας για μια ακόμη φορά τους ανήξερους και τις αθώες περιστερές δυστυχώς για εσάς η Φίνος φιλμ δεν είχε προβλέψει να σας εντάξει στην ταινία «Φωνάζει ο Κλέφτης».

Όμως θα πρέπει να γνωρίζετε ότι πια κόσμος δε σας πιστεύει και όσο και να φωνάζετε, να ουρλιάζετέ και να κραυγάζετε για την αθωότητα σας και την άγνοια σας, σας ενημερώνω ότι δε σας πιστεύει κανείς και μια φιλική συμβουλή…φροντίστε να κάνετε ταχύρυθμα μαθήματα χρήσης του διαδικτύου και τις παγίδες που κρύβει αυτό γιατί κάποια από σας εκτίθεστε ανεπανόρθωτα με φωτογραφίες και βίντεο προσωπικού χαρακτήρα και όπως λέει ο στίχος του γνωστού Λαϊκού τραγουδιού «κάποιοι κρατούν καλά κρυμμένα μυστικά και ντοκουμέντα…»

+Παρθενιος

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Ε ΟΧΙ ΚΑΙ Ο ΒΕΖΥΡΕΑΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΜΑΜΑΛΑΚΗ-ΒΕΦΑΣ. ΚΑΝΕΙ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ,ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ. ΝΑΙ ΜΕΝ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ

    1. ΠΡΩΤΑ ΑΠ ΟΛΑ ΡΕ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ Ο ΠΑΡΘΕΝΙΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ ΦΑΓΗΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ ΙΔΕΕΣ ΣΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ. ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΗ ΤΟΥ ΦΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΟΡΙΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ. ΔΕΥΤΕΡΟΝ, ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΡΕ ΤΕΜΠΕΛΑΡΕ. ΟΥΤΕ ΑΥΓΟ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΛΑΚΑ. ΑΝΤΕ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑ ΠΛΥΝΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΤΣΑ ΣΟΥ.

  2. Ξύλο και κλωτσιές σε όλους τους Τράγους

Comments are closed.