ΒΟΜΒΕΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ: “ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΩ ΑΙΜΑ. ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ ΝΟΘΕΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ – ΕΧΩ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ – ΖΗΤΑΩ ΕΚΛΟΓΕΣ” – ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΧΤΥΠΑΕΙ Η ΚΟΥΔΟΥΝΑ; ΠΟΙΟΣ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ; (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
velopoulos-4

Σε μια σοβαρή καταγγελία για νόθευση των αποτελεσμάτων των ευρωεκλογών της Κυριακής προχώρησε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, κάνοντας λόγο για αποδείξεις που έχει στα χέρια του.

Μεταξύ άλλων, όπως υποστήριξε, μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, «θα κάνουμε ένσταση και θα ζητήσουμε επανακαταμέτρηση σε συγκεκριμένα τμήματα σε 12 περιοχές της χώρας, όπου επόπτες μας είδαν τα εκλογικά αποτελέσματα που έστειλαν οι δικαστικοί αντιπρόσωποι στο Υπ. Εσωτερικών, τα έχουν βγάλει φωτογραφίες και είναι άλλα τα αποτελέσματα που έχουν αναρτηθεί από το Υπουργείο Εσωτερικών».

Ο κ. Βελόπουλος ισχυρίστηκε ότι οι διαφορές στα αποτελέσματα αφορούν και άλλα κόμματα.

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

29 Σχόλια

  1. * 2 0 2 3

    Το σύγχρονο εκλογικό θαύμα ή… η μεγάλη εκλογική απάτη; (ΦΩΤΟ)

    https://www.makeleio.gr/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1/%CE%A4%CE%BF-%CF%83%CF%8D%CE%B3%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%BF-%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%B8%CE%B1%CF%8D%CE%BC%CE%B1-%CE%AE-%CE%B7-%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%B7/

    * 2 0 1 5

    ΑΙΤΗΜΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

    Αποσπασμα

    Προσωπικά με ανησυχεί και ότι το μονοπώλιο της ηλεκτρονικής διαχείρισης των εκλογών το έχει μια εταιρεία όπως η Singular Logic, xωρίς να ελέγχει κανένας άλλος φορέας την ροή των αποτελεσμάτων και τον εξοπλισμό της εταιρείας.Ποιός εγγυάται την ηλεκτρονική ασφάλεια σε αυτήν την περίπτωση? Και ποιες είναι οι δικλείδες ασφαλείας αυτού του συστήματος? Οταν υπάρχουν τεχνικές που θα μπορούσαν να αλλοιώσουν ή να αφαιρέσουν μέρος των δεδομένων από τα εκλογικά αποτελέσματα.
    Ειδικοί δικτύων επι των συγκεκριμμένων θεμάτων,μας πληροφορούν οτι:Τα περί κλειστού συστήματος (Το λογισμικό btw είναι της Singular Logic είναι κλειστού κώδικα) που δεν επιδέχεται “παρεμβολές” είναι μια καλή δικαιολογία για να αλλοιώσουν τα αποτελέσματα αν θέλουν.Και οτι αν κάποιος απο την ίδια εταιρεία έχει “τροποποιήσει” μια διαδικασία,ώστε να βγάζει τα επιθυμητά αποτελέσματα,τότε τα ISO δεν διασφαλίζουν τη διαδικασία.Με “πείραγμα” του προγράμματος για την έκδοσή τους,μπορεί να γίνει νόθευση και αλλοίωση των εκλογικών αποτελεσμάτων.
    Το ηλεκτρονικό σύστημα καταμέτρησης δέχεται δεδομένα.Oπως για παράδειγμα να προστεθούν 100 ψήφοι στο A ή στο Β κόμμα.Το συγκεκριμένο πρόγραμμα,μπορεί να «πειραχτεί» έτσι ώστε ενώ ο εντολοδόχος να πληκτρολογεί 100 ψήφους υπερ του Α ή του Β κόμματος να προστίθενται 105. Αντίστοιχα οι 100 ψήφοι του Γ ή του Δ κόμματος,να γίνονται 98. Έτσι μπορεί να αυξηθεί οριακά η δύναμη των δύο κομμάτων εξουσίας και αντίστοιχα να μειωθεί οριακά η δύναμη άλλων κομμάτων. Με έναν αλγόριθμο,που είναι κρυμμένος στο πρόγραμμα του υπολογιστή,καταλογίζονται οι ψήφοι υπέρ ενός υποψηφίου και εις βάρος άλλων.
    Γενικά,η διαχείριση με ηλεκτρονικό τρόπο-μέσω υπολογιστή-των ψήφων όλων των εκλογικών κέντρων,είναι επισφαλής και στο υπουργείο Εσωτερικών.

    Υ.γ. Το παρον κειμενο οικειοποιηθηκε αυτουσιο ο Νατσιος και το διακινησε σε βουλευτες, υπουργους, κλπ. Εννοειται ανευ της αδειας μου!
    Ομως ενημερωσα καποια σαιτ, που το ειχαν ανεβασει και ζητησα να αποσυρθει, οπως και εγινε!

    https://www.olympia.gr/445115/ellada/aitima-diasfalisis-eklogon-kai-eklog/

  2. Συλλάβετε τους εγκληματίες προδότες Κουλαίους και μαρς Μακρόνησο

  3. Δωράκι….ο επόμενος πρόεδρος της δημοκρατίας

  4. Μπραβο αρχηγε,δωστους να καταλαβουν. Φτανει πια δεν ειναι τσιφλικι κανενος η Ελλαδα.

    1. Ειναι, ειναι τσιφλίκι……και προικα και ιδιοκτησια……

  5. Απάνω τους Κύριε Βελόπουλε! Εκλογές εδώ και τώρα να πέσει η επιτέλους αυτή η κυβέρνηση!

  6. Να ψηφιζουμε με το κινητο μας με κωδικους και pin….?????

  7. Αφού σε πολλά εκλογικά τμήματα δεν υπήρχαν κομματικοί εκπρόσωποι απ’ όλα σχεδόν τα κόμματα. Μόνο το ΚΚΕ είχε σταθερά εκπρόσωπο σε κάθε τμήμα. Ο ΣΥΡΙΖΑ έπαιζε να μην έχει με λίγες εξαιρέσεις. Μετά τι ψάχνει ο καθένας να βρει άκρη στο μπουρδελισταν.

    1. νδ, πασοκ, συρ, κκε εχουν σε καθε τμημα. Αρα αν συννενοηθουν, δωροδοκησουν και τους δικαστικους και λοιπους που ειναι μεσα, μπορουν να κλεψουν απο τα μικροτερα κομματα

  8. ΡΕ ΜΑ ΤΙ ΣΚ….ΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΕΣ!!!! ΕΙΔΕΤΕ ΤΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥ ΒΕΛΟ; ΑΜΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΒΕΛΟ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΛΛΗ, ΤΟΤΕ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ!!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ!1!

  9. Στημένο παιχνίδι οι εκλογές. Όποιος συμμετέχει νομιμοποιεί τη νοθεία.

    1. Στημένο παιχνίδι η αποχή .. όποιος απέχει νομιμοποιεί τη χούντα ……

  10. …..ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΝΑ ΣΑΠΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ……

  11. Η καλύτερη λεζάντα μετά από πολλά χρόνια στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας σήμερα. Μπράβο μάγκα, σου βγάζω το καπέλο, φοράς Παντελόνια. Πάντα τέτοια

    1. Κύριε Πελασγέ μάζεψε τα μούτρα σου πρώτα. Που ακούστηκε ιδιωτική εταιρία να βγάζει τα αποτελέσματα των εκλογών; Πουθενά στον δυτικό κόσμο δεν γίνεται αυτό. Είναι δυνατον να το παίζει η ΝΔ ότι έχει γίνει ψηφιακό το κράτος και να μην έχει ένα πρόγραμμα να μεταδίδει τα εκλογικά αποτελέσματα; Βλαμμένη χώρα και εντελώς γυμνή.

      1. Ε όχι και κύριος ο υπάλληλος. Σκουπίδι αποκάλεσε τον, αυτό είναι.

    2. Που λούφαξες εσύ μετά το 28% . Πανωλεθρία οι νδουλέοι. Τα τρολ εξαφανισμένα από παντού.Χα Χα

  12. αδίστακτη η καμόραΝΔ που ψήφισαν 1.000.000 τηγανοκέφαλα αλβαναριά 🤮

    1. Πίσω από μένα ψήφισε τηγανοκεφαλος με το διαβατήριο του

      1. Εισαι πανηλιθιος ,αν δεν εχεις Ελληνικη υπηκοοτητα δεν ψηφιζεις αρχιψευταρε. Η νοθεια μπουφε δεν γινετε ετσι.Ζητω το Εθνικο μετωπο

  13. Δέν τά ξέρεις καλά Βελοπουλε ! Η νοθεία δέν γίνεται αλλοιώνοντας αριθμό ψήφων σέ κάποια εκλογικα Τμήματα, όπως απεδείχθη μέ τό μέτρημα τών ψηφοδελτίων τού Λαφαζανη στόν Πειραιά μόνον. Ο αλγόριθμος πού χρησιμοποιείται αυτοδιαλυεται ( self deleted) μετά τήν αλλοίωση ποσοστών στό τελικο στάδιο καί δέν ανιχνεύεται ή Νοθεία εάν δέν ξαναμετρηθουν τά ψηφοδελτια σέ όλα τά εκλογικά τμηματα πανελλαδικά….πράγμα αδύνατον . Διάβασε τήν έκθεση τού Πανεπιστημίου τού Stamford το 2004 να δείς πώς έγινε στο Miami .

    1. ΟΥΤΙΣ

      * Ο αλγόριθμος πού χρησιμοποιείται αυτοδιαλυεται ( self deleted)

      * Τζειμς Μποντ! Θυμαμαι που αυτοδιαλυετο το cd (ή πως αλλιως το ελεγαν) αφου πρωτα επαιρνε τις πληροφοριες! Οσο για το τι εγινε τοτε με τον Μπους; Το γνωριζουμε, πολυ καλα!

      1. και στον αστυνομο σαινη…”αυτο το μνμ θα αυτοκαταστραφει” ελεγε ο μουστακιας!

  14. Σύλληψη όλης της ΝΔ τώρα!!!! Σήμερα!!!! Σύλληψη της ΝΔ εδώ και τώρα!!!! Αν δεν συλληφθεί η ΝΔ η χώρα βαδίζει σε πολύ ύποπτα μονοπάτια, πηγαίνει για εμφύλιο.

    1. Κατσε,στελνω εκτελεστικο αποσπασμα παραυτα….Ε ρε τι κάνει η ζέστη.Μπουζουκοκέφαλοι

    2. Μπα, ούτε εμφύλιο δεν είναι ικανοί να κάνουν οι τραχανάδες οι νεογέλληνες

Comments are closed.