«ΒΟΜΒΕΣ»ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡIΟΥΧΟ ΚΙΝΕΖΟ Guo Wengui: «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ έως το τέλος του 2021 λόγω θανάτων εμβολιασμένων – Η πανδημία θα λήξει το 2025 – ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ»

Κοινοποίηση:
1

Ο Guo Wengui γνωστός και ως Guo Wen Gui, Guo Haoyun ή Miles Kwok είναι ένας δισεκατομμυριούχος Κινέζος και προσωπικότητα στο διεθνές επιχειρηματικό περιβάλλον.Κάνει δηλώσεις που θυμίζουν Αποκάλυψη για την Επόμενη Ημέρα των Εμβολίων. Ακούσαμε πολλές φορές τι λένε για τα εμβόλια οι Αμερικανοί ολιγάρχες ας ακούσουμε κι έναν συνάδελφό τους Κινέζο:

Με μια μόνο δόση 40 εκατομμύρια πρωτεΐνες spike ..θα ζήσετε ακόμη για κάποιο χρονικό διάστημα. όταν δεχθείτε τη β δόση και θα έχετε 100.000.000 πρωτεΐνες spike στο σώμα σας θα είναι δύσκολο να πούμε αν θα επιβιώσετε και πάλι. Ο χρόνος που το σώμα αντιδρά στην β δόση είναι 60-160 μέρες. Κοιτάξτε ποιές είναι οι χώρες που προωθούν περισσότερο τη β δόση. Κοιτάξτε ποιές είναι οι χώρες που ο πληθυσμό δέχθηκε τις περισσότερες β δόσεις είναι ΗΠΑ κι Ισραήλ και είναι εκπληκτικό. Έπειτα στο Ισραήλ σε Αγγλία και ΗΠΑ θα παρακολουθήσουμε τις παρενέργειες μετά τη β δόση προς το τέλος Οκτωβρίου.Με τις αντιδράσεις των εμβολίων θα υπάρξει αύξηση του ποσοστού θνησιμότητας παγκοσμίως οφειλόμενη στην β και τη γ δόση κι επίσης το γεγονός μεταδοτικότητας ίσως χαμηλώσει αλλά το ποσοστό θνησιμότητας θα συνεχίσει ν’ αυξάνει. Όλο αυτό θα προκαλέσει έναν μεγάλο φόβο που θα επιφέρει τη διακοπή εμβολιασμού πολλών ανθρώπων. Αυτή είναι η μόνη καλή είδηση που όλος ο κόσμος μπορεί να ελπίζει αυτή τη στιγμή. Επίσης θεωρώ ότι η οικονομία θα καταρρεύσει ως το τέλος του έτους. Θα εμφανιστεί μετά το ποσοστό θνησιμότητας των εμβολίων μετά την καταστροφή των εμβολίων. Είναι βέβαιο πως θα υπάρξει μια οικονομική καταστροφή. Μετά το τέλος της επόμενης χρονιάς τα άτομα θα φτάσουν να επιλέξουν μεταξύ ζωής και θανάτου έναντι αυτής της καταστροφής, ελπίζω ότι όλος ο κόσμος θα καταφέρει να παραμείνει εν ειρήνη κι ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά για όλα τα ανθρώπινα πλάσματα. Ελπίζω ότι θα μπορέσει κάποιος να σταματήσει το PCC μετά τις αμερικάνικες εκλογές….”Φοβάται λέει πόλεμο Κίνας Ταιβάν και γενικότερη ανάφλεξη

Μιλάει για σφαγή εμβολίων και ότι θεωρεί ότι “θα έχουμε προοδεύσει πάνω σε όλη αυτή την κατάσταση ως τέλος άλλης χρονιάς αλλά όλο αυτό δεν θα τελειώσει πριν 2025.Αυτός που θα επιβιώσει ως 2025 χωρίς να εμβολιαστεί θα ζει με ανάπηρα από τον εμβολιασμό άτομα στην οικογένειά του χωρίς να είναι υποχρεωμένος να τραφεί με χορτάρια ή κι ακόμη κι αν τραφεί με χορτάρια θα είναι ο πραγματικά κερδισμένος ”

Ο Guo Wengui γνωστός και ως Guo Wen Gui, Guo Haoyun ή Miles Kwok είναι ένας δισεκατομμυριούχος Κινέζος και προσωπικότητα στο διεθνές επιχειρηματικό περιβάλλον. Όταν οι τηλεοπτικές ειδήμονες παριστάνουν καθημερινά το Νοστράδαμο και οι Αμερικανοί Ολιγάρχες έχουν τον πρώτο λόγο για εμβόλια ας ακουστεί κι άλλη μια πρόβλεψη άλλωστε γιατροί προφήτες βγήκαν… Μεγάλοι κερδισμένοι οι ανεμβολίαστοι ακόμη κι αν χρειαστούν να φάνε άγρια χόρτα..Αυτή η τελευταία του πρόβλεψη συμπίπτει πάντως με τις προβλέψεις χαρισματούχων της Ορθοδοξίας!!!

Πηγή: ksipnistere.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

 1. Εγώ δεν ξέρω τι λέει ο Κινέζος αλλά μπορώ να σας ενημερώσω για κάτι που παρατήρησα πρίν ξεκινήσει όλη αυτή η ιστορία και έχει να κάνει ίσως με αυτά που ζουμε

  Ζω στη Γερμανία, όπου τα νεκροταφεία τους, δεν είναι όπως τα δικά μας εδώ γεμάτα μάρμαρα , αλλά είναι σε μορφή δάσους/ πάρκο. Εκεί μέσα υπάρχουν πάρα πολλά δέντρα, μιλάμε για πολύ μεγάλες εγκαταστάσεις.

  Λίγο πρίν ξεκινήσει αυτό όλο, άρχισαν με πολύ μεγάλη ταχύτητα να κάνουν στα νεκροταφεία τους εκκαθαρίσεις. Σε βαθμό που έβγαζε μάτι. Παλιοί τάφοι εξαφανίστηκαν, δέντρα πολύ παλιά εξαφανίστηκαν , και εμφανίστηκαν γήπεδα. Τα οργώσανε , φύτεψαν γκαζόν…

  Και ξαφνικά ξεκίνησε η ιστορία αυτή. Και συνέχισαν. Τώρα όχι μόνο γκαζόν φύτεψαν αλλά επειδή κάνουν καύση νεκρών, να δημιουργούν τετραγωνάκια με νούμερα, το ένα δίπλα στο άλλο. Ειμαι 45 χρονών δεν έχω ξαναδεί τέτοιες ετοιμασίες.

  Δεν ξέρω ποιός θα μπεί μέσα αλλά υπαρχει κινητικότητα. Μεγάλη κινητικότητα.

  Γιατί την άνοιξη και περισσότερο το καλοκαίρι του 2019 υπήρχε σε νεκροταφεία τέτοια κίνηση?
  Δεύτερον , το 2016, έτσι απο το πουθενά η Μέρκελ είπε στους πολίτες να προμηθευτούν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης

  https://www.welt.de/politik/deutschland/article157781100/Bevoelkerung-soll-Lebensmittel-Vorraete-fuer-zehn-Tage-anlegen.html

  Η Βέλτ είναι ένα πολύ γνωστό μέσω ενημέρωσης….

  Τα συμπεράσματα δικά σας, και αν συνεχίσει αυτό το πράγμα ίσως γράψω κάτι που άκουσα με τα ίδια μου τα αυτιά τυχαία απο έναν μάλλον κινέζο με κουστούμι σε λεωφορείο , ο οποίος επιβιβάστηκε σε αυτό σε στάση απο ένα απο τα μεγαλύτερα νοσοκομεία εδώ. Δεν είναι τόσο δα μακάβριο, αλλά με έκανε να πάρουμε εδώ μέσα άλλα μέτρα , γιατί μέχρι σήμερα (ισχύει για τη Γερμανία) όσα είπε σε μια άλλη καλοντυμένη γυναίκα έχουν βάση και έγιναν πραγματικότητα. ΟΧΙ δεν ήταν προφήτης….insider ήταν. Και τυχαία τα άκουσα γιατί έγινε πρίν κάτι και είχα χάσει το προηγούμενο λεωφορείο.

  Ας αποφασίσει ο καθένας τι θα κάνει, αλλά κάτι δεν πάει καλά

 2. Kολοκύθια τούμπανα! Από πότε έγινε ψυχοπονιάρης ο δισεκατομιριούχος? Τι μου λέει να πιστέψω σε αυτόν τον ψευδοπροφήτη? Τίποτα.

 3. Δεν μας λέει κάτι περίεργο ο σχιστομάτης. Αλί και τρις αλί στους τρυπς που το’καναν.

Leave a Response