«ΒΟΜΒΑ» πρ. αναλυτή της CIA: Αυτό συνέβη μάλλον με τον Ναβάλνι, γι’ αυτό τον ήθελαν νεκρό!

Κοινοποίηση:
navalny_

Στο podcast «Judging Freedom», ο πρώην αναλυτής της CIA Ray McGovern σχολιάζει τον θάνατο του Ρώσου αντιπολιτευόμενου, Αλεξέι Ναβάλνι.

Δεν αποκλείει να υπάρχει σχέση μεταξύ του θανάτου του και της βρετανικής μυστικής υπηρεσίας MI6, με φόντο την πρόσφατη κατάρριψη του ρωσικού αεροπλάνου με Ουκρανούς αιχμαλώτους πολέμου!

Η δολοφονία του Ναβάλνι ήταν «παιδικό παιχνίδι», μπροστά σε αυτό, όπως εκτιμά και ισχυρίζεται πως η σύζυγος του Ναβάλνι είχε προσκληθεί εκ των προτέρων στην διάσκεψη ασφαλείας του Μονάχου!

Μεταξύ άλλων αναφέρει:
«Ο φίλος μου Gil Doctorow, -ο οποίος δεν αρέσκεται σε θεωρίες συνωμοσίας, πιστεύει ότι οι Βρετανοί μπορεί να είχαν συμμετοχή σε αυτό που συνέβη στον Ναβάλνι, όντες σε στενή σχέση με τους Ουκρανούς. Μερικώς επειδή -οι Ρώσοι έχουν κατηγορήσει τους Βρετανούς ότι συμμετείχαν στο “Downing IL-76” με 65 Ουκρανούς αιχμάλωτους πολέμου!

Οι Βρετανοί μπορεί να συμμετείχαν στον θάνατο του Ναβάλνι!

Το περιστατικό αποσπά κάθε είδους προσοχή από τη συνέντευξη του Tucker Carlson, -περιέργως -και αυτό δεν αποτελεί απόδειξη, αλλά η σύζυγος του Ναβάλνι είχε ήδη προσκληθεί να παρακολουθήσει την διάσκεψη ασφαλείας του Μονάχου και, φυσικά της δόθηκε ο λόγος να μιλήσει.

Η μυστική υπηρεσία των Ηνωμένων Πολιτειών, -η CIA, ή άλλα όργανα, έχουν πλήρη επίγνωση του τι πράττουν οι Βρετανοί. Θα ήταν παιχνιδάκι για αυτούς να τον δηλητηριάσουν»!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. όποιος και να τον έφαγε, ας πρόσεχε .Αναλώσιμος ήταν με ημερομηνία λήξης. Και ο Βλαδίμηρος να τον
    έφαγε γούστο του και καπέλο του. Με τον ναλβανη θα ασχολούμαστε ακόμα;;;

  2. Η Αμερική θέλει να αποποιηθεί των ευθυνών της και τα ρίχνει στην Αγγλία; Είναι πολύ πιθανό σενάριο αλλά πραγματώθηκε εν γνώσει της Αμερικής. Το σίγουρο είναι ότι και οι δύο θέλουν να συκοφαντήσουν τον Πούτιν.

Comments are closed.