“ΒΟΜΒΑ” από τον Νίκο Μαυραγάνη για τα ΕΜΒΟΛΙΑ: “Θα περιέχουν βιοτσίπ ελέγχου”(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Νίκος Μαυραγάνης


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

 1. Λίγο να προσέχει ο καθείς που μιλά. Πρώτα να καταλαβαίνει τι διαβάζει και μετά να το μεταδίδει.
  Καμιά σχέση με τσιπάκια μέσα στο υγρό του εμβολίου. Αλήθεια, που τα διαβάζετε όλα αυτά?? Και πως είναι δυνατόν υπέρυθρες ακτίνες να εισχωρούν βαθιά στον οργανισμό και να βλέπουν το τσιπάκι??? Αλήθεια τώρα?
  Λοιπόν:
  1. Τα εμβόλια ΔΕΝ έχουν τσιπάκια.
  2. Τα εμβόλια ΔΕΝ ξέρουμε τι έκδοχα έχουν και άρα μπορεί τα έκδοχα να φέρουν αλλεργικές αντιδράσεις σε κάποιους.
  3. Μετά τον εμβολιασμό θα μαρκάρεται το δέρμα του “ασθενούς” με το Quantum Dot για να έχει μαζί του πάντα τον Ιατρικό του φάκελλο. Αυτό μοιάζει με τατουάζ που επειδή είναι επιφανειακό στο δέρμα μπορούν οι υπέρυθρες να το διαβάσουν.
  Ελπίζω να είναι πιο ξεκάθαρα τα πράγματα. Το αν είναι νόμιμα, πολιτκά ορθά ή εκκλησιαστικά σωστά είναι άλλη συζήτηση. Επιστημονικά έτσι έχουν για να μην αερολογεί ο καθένας…

 2. Πρέπει να πέσει η χούντα ΝΔ ΑΕ γιατί θέλει το θάνατο της Ελλάδος και του ελληνικού λαού.

 3. Οι … “ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ / ΕΝΤΟΛΕΣ ” θα πηγαινοέρχονται μέσω … ! ( 2η προσπάθεια να έρθει το σχόλιο ! )

 4. Με όλα αυτά που είπε ο Νίκος Μαυραγάνης χρειάζεται μια καλά οργανωμένη νομικά αντίδραση για να μην περάσουν το εμβόλιο θανάτου, η βεβαίωση θανάτου και όσα νεοταξικά τερατουργήματα θέλει να περάσει η χούντα ΝΔ ΑΕ.

 5. στην Ελλάδα ακόμα δεν καταφέραμε να τσιπώσουμε τα αδέσποτα και θα τσιπώσουν τους ανθρώπους στα μουλωχτά

 6. ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ Ο ΝΙΚΟΣ ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ.
  ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΜΟΜΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ.

 7. Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΘΑΝΑΤΗ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΙΟΜΑΣΤΕ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΨΥΧΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑ.
  ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΑΙΩΝΙΑ Ή ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΘΛΙΒΕΤΑΙ ΑΙΩΝΙΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΠΡΩΤΑ. ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΣΩΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΗΡΘΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΓΗ.

 8. Είναι γνωστά αυτά και βεβαίως το έχουν διαψεύσει με τα εμβόλια αφού ξεσηκώθηκε πολύς κόσμος σε διάφορες χώρες με αυτά τα μαντάτα και αρνούνται να λάβουν τη..δόση του υποσχόμενου εμβολίου.
  Είμαστε σε μια εποχή που δεν έχουμε ιδέα τι γίνεται, τι είναι αλήθεια τι ψέματα, έχουμε πλήθος πληροφοριών αλλά για να βγάλουμε άκρη πρέπει μελετάμε τα πάντα μεθοδικά χωρίς να κάνουμε τίποτα άλλο και πάλι δύσκολο να μάθουμε. Ενδείξεις μπορούμε να έχουμε ως εκεί, τουλάχιστον εμείς οι απλοί άνθρωποι.
  Το μόνο που μας μένει λοιπόν να είμαστε καχύποπτοι με όλα και όσο μπορούμε να ψάχνουμε κάθε τι που αγοράζουμε, από φαγητό, ρούχα, αντικείμενα κάθε είδους που βάζουμε σπίτι μας και πιάνουμε.
  Και ο θεός βοηθός.
  Αυτοί που πιστεύουν σε Χριστό και μελετάνε τη Γραφή (πάντα με καθοδήγηση διότι δεν είναι απλό πράγμα η ανάγνωση της) έχουν προειδοποιηθεί οπότε θεωρητικά ξέρουν. Οι άλλοι που δεν πιστεύουν σε θεό πάλι θα πρέπει να ξέρουν ή να είναι υποψιασμένοι. Δεν είναι θέμα σωτηρίας στην άλλη υποσχόμενη ζωή αλλά θέμα πρώτον αξιοπρέπειας και επίσης θέμα ζωής και θανάτου εδώ τώρα, τόσο απλά 🙂

Comments are closed.