“ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ – ΣΟΚ & ΦΡΙΚΗ: ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΚΟΠΙΜΑ ΣΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΜΑΓΝΗΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ ΤΟ mRNA ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ….Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥ” (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
εμβολιαστικό κέντρο του Περιστερίου

Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη

Αποκαλύψαμε για  πολλοστή φορά ότι όλα τα εμβόλια κορωνοϊού προκαλούν και φρικτές παρενέργειες και…ΘΑΝΑΤΟ σε όσους τα κάνουν. Αυτό είναι πλέον ΓΕΓΟΝΟΣ και έχει επιβεβαιωθεί από ιατρούς, επιστήμονες και εμπειρογνώμονες σε θέματα υγεία από όλο τον κόσμο. Και εκτός αυτών, προκαλεί και κάτι άλλο εξίσου ανατριχιαστικό, που όπως σας έχουμε αποκαλύψει, συνδέεται με όλα τα καινούρια δίκτυα… 5G. Επιβεβαιώσαμε επίσης το γεγονός πως, σε όσους που έχουν κάνει το εμβόλιο κορωνοϊού, υπάρχει ένας πάρα πολύ περίεργος μαγνητισμός που έχει διαμορφωθεί ενεργιακά γύρω από το χέρι τους όπου το περιεχμένο του εμβολίου. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;

Και τώρα τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ  ΤΩΡΑ έρχεται να σας αποκαλύψει το ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΜΑΓΝΗΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΝ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ!!!….

Στο ακόλουθο βίντεο-σοκ, η Αγγλίδα Δρ. Τ. μας εξηγεί, σύμφωνα με τις δικές έρευνες-υποθέσεις (δηλ. δεν έχει δημοσιεύσει τίποτε το επίσημο ακόμη αλλά εμείς, πάντως, την ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ!!!), το ΠΩΣ και το ΓΙΑΤΙ όσον αφορά όλους αυτούς τους λίαν περίεργους μαγνητισμούς που υπάρχουν πλέον στον οργανισμό πολλών εκατομμύριων εμβολιασμών σε όλο τον κόσμο.

Τα κύρια σημεία είναι τα εξής….

Τα εμβόλια κορωνοϊού περιέχουν ένα μαγνητισμένο νανο-σωματίδιο συνδεδεμένο με το mRNA…
Στη συνέχεια, διασχίζει το φράγμα αίματος-εγκεφάλου και προσελκύεται στον εγκέφαλο….
Δύο πράγματα βοηθούν αυτό το πέρασμα του μαγνητισμένου mRNA στον εγκέφαλο. (a) Τοπικές επιδράσεις θερμοκρασίας από την ακτινοβολία EMF. (b) Και από ένα τεχνητό δίκτυο, όπως από την υδρογέλη.
Αναφέρεται τώρα ότι εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ανακαλύπτουν ότι η περιοχή του χεριού τους όπου έλαβαν τον εμβολιασμό είναι πλέον μαγνητική.
Τα άτομα που έλαβαν δύο εμβολιασμούς έχουν ισχυρότερο πεδίο μαγνητισμού από εκείνα που πήραν μόνο έναν.
Και παρ΄ολο που δεν υπάρχει -όλως περιέργως– αναφορά σε μαγνητικά στοιχεία στην λίστα συστατικών των εμβολίων, ωστόσο, η μαγνητική νανοτεχνολογία υπάρχει και διεξήθησαν εκτενείς μελέτες σε ζώα και κύτταρα in vitro τα τελευταία χρόνια.
Επίσης, και σύμφωνα με πληροφορίες του δημόσιου τομέα, τόσο η Pfizer όσο και η Moderna χρησιμοποίησαν μια πρωτεΐνη-ακίδα S2 κατά το στάδιο κατασκευής των εμβολίων COVID από μια εταιρεία που ονομάζεται Agro Bio Systems και δείχνουν επίσης ένα διάγραμμα του mRNA με μαγνητισμένο νανο- σωματίδιο στο ένα άκρο που χρησιμοποιήθηκε για την ανάπτυξη αυτών των εμβολίων!!!
Το μαγνητισμένο mRNA διασχίζει το φράγμα αίματος-εγκεφάλου και προκαλεί βλάβη εκεί για διάφορους λόγους !!!

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!

«ATTEMPTED MASS GENOCIDE» MAGNETGATE HYPOTHESIS FROM MEDICAL DOCTOR #MAGNETCHALLENGE (DR. T)

https://www.bitchute.com/video/fPYnt0078cou/ )

(θά τό βρεῖτε καί ἐδῶ ὅπως παραπέμπει ὁ ἀρθρογράφος:)

https://www.notonthebeeb.co.uk/drt-genocide

Αλλά δεν σταματάμε εδώ!…
Σύμφωνα με το έγκριτο ιστολόγιο forbiddenknowledgetv .net…

Ο οικονομολόγος της Υγείας, η Δρ Jane Ruby, με περισσότερα από 20 χρόνια στη φαρμακευτική έρευνα, μίλησε πρόσφατα με τον δημοσιογράφο Stew Peters για να εξηγήσει γιατί βλέπουμε αυτές τις μαγνητικές επιδράσεις που σχετίζονται με τις ενέσεις COVID.

Εξηγεί ότι τα χειραγωγικά, μαγνητικά νανοσωματίδια προστέθηκαν σκόπιμα στα εμβόλια, επειδή «Είναι ένας πιο επιθετικός μηχανισμός παράδοσης για να μπει για τα καλά (το mRNA που δημιουργεί τις πρωτεΐνες-ακίδες) σε όλα τα κύτταρα του σώματός σου. Είναι μια διαδικασία που ονομάζεται «μαγνητοσύνθεση» (magneto-fection)… χρησιμοποιούν μαγνητικά πεδία μέσω διαφορετικών χημικών για να συγκεντρώσουν το mRNA στα κύτταρα των ανθρώπων. Αυτό ευθυγραμμίζεται με όλα όσα έχουμε αναφέρει εδώ και εβδομάδες, τώρα. Γνωρίζουμε απλώς τι και πώς κρύβονται πίσω από αυτά τα μαγνητικά φαινόμενα, όπου μεταλλικά αντικείμενα  κολλάνε πάνω σε εμβολιασμένους ανθρώπους.PUBMED.NCBI.NLM.NIH

«Λοιπόν, αυτό που είναι ένα νανοσωματίδιο λιπιδίων και είναι ένα σύστημα υπερ-παραδόσεως και υπάρχουν μέρη στο σώμα σας που δεν πρέπει να πηγαίνουν συνθετικά DNA και RNA και όμως, αυτή η προσέγγιση αναγκάζει το υλικό – την κωδικοποίηση mRNA – να αναγκάσει το κύτταρα για να δημιουργήσουν, ξανά και ξανά, αυτές τις επικίνδυνες πρωτεΐνες-ακίδες σε όλο το σώμα σας. Είναι στην πραγματικότητα ένα σύστημα αναγκαστικής παράδοσης γονιδίων.»

Λέει ότι θα ακούσουμε όλο και περισσότερα για τα SPIONs (Superparamagnetic Iron Oxide Nanoparticles), που σημαίνει τα υπερπαραμαγνητικά  νανοσωματίδια οξειδίου του σιδήρου, «Που τοποθετούν αυτήν την τεχνολογία μαγνητικού πεδίου μέσα και γύρω από το φάκελο των νανοσωματιδίων λιπιδίων για να ενσωματώσουν αυτό το mRNA στα κύτταρα σου.»

Η Δρ. Ruby πιστεύει ότι η Pfizer και η Moderna χρησιμοποιούν αυτές τις ουσίες παράνομα, κάτι που αποτελεί έγκλημα κατά της ανθρωπότητας και ότι ο μηχανισμός αυτών των μαγνητισμένων νανοσωματιδίων και αντιδραστηρίων είναι αυτός που εξηγεί αυτό που βλέπουμε σε όλα αυτά τα βίντεο, όπου, αρχικά, βλέπουμε μαγνητικά αντικείμενα να κολλάνε σε ανθρώπους και, αργότερα, τα αντικείμενα φαίνονται να κολλάνε στα μέτωπα και στα μάγουλά τους.

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!…

EXPOSED! Magnetism INTENTIONALLY Added to ‘Vaccine’ to Force mRNA Through Entire Body

https://www.brighteon.com/f79d198f-c99a-406f-9967-20890acc7898

Αλλά ΠΑΛΙ δεν σταματάμε εδώ!….

Διαβάζουμε τώρα τον ακόλουθο τίτλο της ακόλουθης ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ εκθέσεως…

Χειριστική μαγνητική νανοϊατρική: το μέλλον της πανδημικής / ενδημικής θεραπείας COVID-19 (Manipulative magnetic nanomedicine: the future of COVID-19 pandemic/endemic therapy)….

ΠΟΙΕΣ «ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ» ΜΩΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ???!!! ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ!!!

Σχόλιο ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ: Αντιμετωπίζουμε με μεγάλη επιφύλαξη το εν λόγω άρθρο αλλά το προβάλλουμε στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης που είναι κατοχυρωμένη από το Σύνταγμα και το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

23 Σχόλια

 1. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΝΕ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΑΝΤΡΑ, ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΟ ΤΑ ΘΕΛΩ ΠΕΡΠΑΤΗΜΕΝΑ!!!!

 2. Δεν προστέθηκε μαγνητισμός είναι ο τρόπος με τον οποιό δουλεύουν τα συγκεκριμένα mrna εμβόλια. Γα αυτό λέμε και ότι είναι πειραματικά.

 3. Ρε για πόσο μαλακισμενο κόσμο μιλάμε;;;; Τέλος έχουν χαζεψει όλοι. Ρε και κωλοδάχτυλο να τους πουν να βάζουν το βράδυ στον ύπνο τους τα μαλακιστηρια θα το κάνουν.

 4. Ο Θεός μας έδωσε μυαλό. Όποιος το χρησιμοποίησε, το χρησιμοποίησε. Εμείς είμαστε ψεκασμενοι, μεσαίωνας, και ότι άλλο μπορούν να μας ονομάσουν οι νουνεχεις!!!

 5. Ακόμα και αυτό το άρθρο πολλοί θα το διαβάσουν και θα πιστέψουν ότι ο μαγνητισμός συμβαίνει σε όλα εμβόλια γιατί δεν γνωρίζουν ποια είναι τα mRNA.
  Διάβαζα στην εφημερίδα μακελειό για την αθλητικογράφο του open tv που έχασε τον κόσμο μετά από Pfizer. Αυτό που με ανησυχεί, είναι το πώς άνθρωποι νέοι και μορφωμένοι ειδικά στον χώρο των ΜΜΕ όπου υπάρχει τόση πληροφόρηση πάνε και εμβολιάζονται!!
  Φαντάζομαι ότι και από εσάς θα υπάρχουν κάποιοι.
  Μπορείτε να τους ρωτήσετε;;

 6. ΕΧΘΕΣ ΕΠΕΣΕ Ο ΑΛΟΣ ΚΑΤΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΕΟΦΩΡΕΙΟ ΕΓΓΕΦΑΛΙΚΟ ΣΤΗΝ 2 ΔΟΣΗ PHIZER ΗΡΘΕ ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ .

 7. Είχα προειδοποιήσει ότι βάζουν μαγνητικά σωματίδια που δημιουργούν μαγνητισμό στο δέρμα και εγκεφαλικά αιματοματα. Οι δολοφόνοι πολιτικοί και γενικά όλο το κοινοβουλευτικό σύστημα πρέπει άμεσα να πάνε φυλακή.. Εισαγγελέα κάνε την δουλειά σου όπωςρεπει μην ε πάρει και ε σηκώσει…

 8. Λέγονται πολλά. Πολλά από αυτά είναι αλήθεια. Εγώ εφαρμόζω αυτό που μου είπε ένα υπερήλικας και μέχρι τώρα δεν έχω χάσει. “Ότι καινούργιο ανακαλύπτεται παιδί μου σε όλους τους τομείς – πόσο μάλλον στα φάρμακα- να συμμετέχεις τελευταίος. Γιατί πολλά αναθεωρούνται μετά από λίγο καιρό. Πάντοτε τα πρώτα επιτεύγματα έχουν ατέλειες“. Μήπως είχε άδικο; Αλλά βλέπετε ότι όλοι τρέχουν να κάνουν το μπόλι για να πάνε εκδρομές και συναυλίες. Ο παππούς ( 94 χρονών) λοιπόν με πήρε τηλέφωνο για το εμβόλιο και μου είπε: “Ότι σου έχω πεί και ειδικά αυτό το μπόλι ΟΧΙ. Σε λίγο θα βγεί κάποιο φάρμακο αλλά και σ’αυτό θα περιμένεις. Ξύπνα μικρέ…….Μόνο αν είναι έκτακτο ιατρικό συμβάν παίρνεις αμέσως φάρμακο“. Νάναι καλά ο άνθρωπος……..

 9. Γι’αυτο και εντοπιζονται οι εμβολιασμενοι στα αεροδρομια οταν περνανε απο τους ανιχνευτες μεταλλων.

 10. βαλανε μεσα στα εμβολια νανοσωματιδια πειραματικα οι αλητες .ολα τα εμβολια κανενα δεν εχει μεσα νανοσωματιδια .εχουν κακους σκοπους οι μασωνοι γαμω τα σπιτια τους.το λενε οι ιδιοι οτι εχει νανοσωματιδια μεσα.παλιοτομαρα γιαυτο ψηφισανε ακαταδιωκτο γιαυτο και θελουν να εμβολιαστουν ολοι και πιεζουν.κατι κακο θελουν να πετυχουν τα σκουπιδια

 11. Μεχρι κ μερικες μερες σε διαφορα βιντεο που εβλεπα δεν το πιστευα… μεχρι που το εκανα για πλακα στην γυναικα μου… εμβολιασμενη με pfizer ενω εγω με az κ πραγματικα κολλησε πανω στην περιοχη του τσιμπιματος ενα νομισμα,ενα ψαλιδι κ μια κουταλα της κουζινας… πραγματικα δεν ξερω τι να πω… αν δεν το εβλεπα με τα ματια μου… θα ελεγα οτι λενε βλακειες… τωρα που το ειδα δεν ξερω τι να πω… ο θεος να μας συγχωρεσει… αυτο εχω να πω μονο…

 12. Αλλαζει ολο το dna σε ολο το σωμα. ΓΙΝΕΤΑΙ ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΓΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ Κ ΚΑΨΙΜΟ ΜΕ 5G, ΜΕΤΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΟΝΑΧΑ ΣΤΟ ΗΘΙΚΑ ΑΘΕΟ PHIZER MODERNA. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΠΥΡΟΚΡΟΤΗΤΗ Ο ΜΑΓΝΗΤΙΣΜΕΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΜΑΓΝΗΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΙΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ.

 13. Αφήστε τους,θα το λέω συνεχώς…οι εμβολιασμενοι και οι συγγενείς αυτών θα τους κυνηγούν συντόμως…

 14. Δρομοκαιτειο ή Δαφνί??? Ορίστε δημοκρατικά επέλεξε

 15. Να σας πω οτι το κινητο που βαζεται στο κεφαλι σας ειναι δεκα φορες χειροτερο απο το εμβολιο…εγω δεν εχω αμφιβολια πλεον το εμβολιο ειναι ασφαλες για τα συγκεκριμενα που μιλαμε.
  Επισης δεν το κανουμε για τον μητσοτακη… το κανουμε καθαρα για εμας γιατι η πανδημια θα τελειωσει αλλα ο ιος θα κυκλοφορει κανονικα… και για να μην τρεχουμε στα διαλυμενα νοσοκομεια..βλεπε αγρινιου τους στειλανε ολους οσους μπηκανε εντατικη.

 16. Πάνε να φτιάξουν το μετάνθρωπο δηλαδή τον άνθρωπο ρομποτ. Οποιος διαφωνεί δέχεται λυσσαλέο πόλεμο και λάσπη προκειμένου να σιωπήσει. Θα χαρακτηριστεί σαν συνωμοσιολόγος και ψεκασμένος. Δεν ξέρω αν όλα αυτά είναι 100% ακριβή αλλά δε μπορώ να εμπιστευτώ αυτούς τους σκοτεινούς και σατανικούς ανθρώπους. Θα μείνω όσο μπορώ μακριά από αυτά και όταν σφίξει ο κλοιός μια μέρα θα πω το μεγάλο όχι και θα φύγω να ζήσω απομονωμένος. Το μέλλον πλέον είναι στα χωριά και λίγο αργότερα στα βουνά.

 17. Μαγνητική τομογραφία θα μπορούν να κάνουν τα υβρίδια ;;; Ή μόλις μπουν μέσα στον κώδωνα και μπει σε λειτουργία ο μαγνήτης θα φύγει η πέτσα μαζί με το λίπος και θα κολλήσει στην οροφή του μηχανήματος;
  Όταν θα βρίσκονται κοντά σε ηλεκτρομαγνητικό πεδίο, θα επηρεάζεται ο φλεβόκομβος που δίνει ρεύμα να χτυπάει η καρδιά στην δεξιά κοιλία, στο δεμάτιο του Hiss ή σε συνδιασμό με το μαγνητικό πεδίο του μπολιού θα επηρεάζεται ο φυσικός μας βηματοδότης; Τότε ναααα οι βραδυκαρδίες, οι λιποθυμίες κι άμα παρααυξήσουν το εξωτερικό πεδίο, ναααα οι ανακοπές από αιφνίδια ασυστολία….
  Για ψάχτε το με κανένα καρδιολόγο ρε αλάνια εκεί στο μακελειό.

 18. Για το μαγνητικό δίπολο Μπουφοτάκη – Πακισταλαροπούλου δε μας λέτε τίποτα…..
  Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας, θέλουν το καλό μας…..
  Το ίδιο κι ο Ζημενσοτάκης…..

 19. Καλά κάνετε και το προβάλετε.Δηλαδη εμείς που κάναμε το εμβόλιο κολλάνε σίδερα μέταλλα επάνω μας; Ίσως,δεν ξέρω θα δοκιμάσω και θα σας πω. Και δηλαδή τι να κάνουμε τώρα που ξέρουμε ότι θα αποδημησουμε γρήγορα γρήγορα. Να μιλήσουμε στον συμβολαιογράφο μας;και που να αφήσουμε την περιουσία μας; Αφού και τα παιδιά μας είναι εμβολιασμένα; Για πείτε μου. Και που θα θαφτούν τόσα δισεκατομμύρια άνθρωποι που θα πεθαίνουν σαν μύγες; Καλά έλεγε κάποιος δεν θυμάμαι ποιος τώρα,ότι θα λέμε να βγούνε οι νεκροί να μπούμε εμείς μέσα.

  1. ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΝΕ σε ολους φιλε μου..σε μερικους ΜΟΝΟ ..ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑ ΣΑΤΑΝΙΚΟ..απλα καποιους τους
   βαλανε MAGNETO ΝΑΝΟ Η ΤΣΙΠ ΓΙΑΥΤΟ πολλους τους ΕΝΤΟΠΙΖΟΥΝ ΤΑ BLUETOOTH ΠΧ LOT .PFIZER
   .0012 .12 06 O6 022 ΕΙΝΑΙ η παρτιδα που διαβαζεται μερικες φορες απο ΤΑ BLUETOOTH.πολλοι φυσικα θα
   εχουνε παρενεργειες και ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝΕ ..ΣΩΜΑΤΙΔΙΑ ΜΙΚΡΑ ΝΑΝΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ υβριδικου τυπου
   ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ .ΣΤΑΥΡΟΣ ΦΥΛΑΞ ΠΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ θα το σταυρωνεις καθε πρωι
   θα λες και προσευχη ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ και ΑΓΙΑΣΜΟ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ.
   ΚΑΙ ΛΑΔΑΚΙ..ΜΟΝΟ ευχομαι να μην σας ΒΑΛΑΝΕ ΕΠΑΝΩ ΣΑΣ ΤΟ ΝΑΝΟΤΣΙΠ.

Comments are closed.