ΒΟΜΒΑ! Έτοιμα να «κοπούν» 1,5 εκατ. οχήματα από τα ΚΤΕΟ!

Κοινοποίηση:
kteo_

Αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για εκατομμύρια ιδιοκτήτες αυτοκινήτων, δικύκλων αλλά και φορτηγών οι οποίοι αν περάσουν από Τεχνικό Έλεγχο τα οχήματά τους είναι πολύ πιθανό να «κοπούν» και μάλιστα με «Σοβαρή Έλλειψη» εξαιτίας της ενεργοποίησης της τελευταίας απόφασης του πρώην υπουργού Μεταφορών Χρήστου Σπίρτζη.

Ειδικότερα ο πρώην Υπουργός δύο ημέρες πριν τις βουλευτικές εκλογές δημοσίευσε απόφασή του με την οποία τα ΚΤΕΟ μετά τις 26 Σεπτεμβρίου 2019 θα είναι υποχρεωμένα να «κόβουν» με «σοβαρή έλλειψη» τα οχήματα στα οποία θα διαπιστώνετε ανακολουθία χιλιομέτρων σε όλους τους προηγούμενους ελέγχους ΚΤΕΟ που έχουν πραγματοποιήσει.

Σύμφωνα μάλιστα με στελέχη από την αγορά των ΚΤΕΟ τουλάχιστον 1,5 εκατ. οχήματα αναμένεται να κοπούν στους προσεχείς ελέγχους από τα τέλη Σεπτεμβρίου με την συντριπτική πλειοψηφία των ιδιοκτητών τους να μην έχουν ιδέα γιατί κόπηκε το αυτοκίνητό τους!

Από την άλλη μεριά πολλοί έμποροι που έχουν πουλήσει αυτοκίνητα με γυρισμένα χιλιόμετρα θα μπουν στο στόχαστρο τόσο των Αρχών όσο και πολλών Μέσων Ενημέρωσης καθώς οι ιδιοκτήτες τους μόλις ανακαλύπτουν ότι έχουν αγοράσει ένα όχημα με παραποιημένα χιλιόμετρα θα σπεύσουν και να δημοσιοποιήσουν το πρόβλημά τους αλλά και να προσφύγουν στην δικαιοσύνη!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Οι κάτοικοι εξωτερικού που χρησιμοποιούν τα αυτοκίνητά τους 2-3 φορές το χρόνο;;;;

  2. Το θέμα είναι ότι θα την πληρώσουν και αυτοί που εξαπατήθηκαν από τους μαντραδες … Αλλιώς καλά να τους κάνουν τους Μαντραδες και τους υπόλοιπους επιτήδειους !!!

  3. Δεν είν’ κακο…..

Comments are closed.