ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο: Πολίτες καταδίωξαν, ακινητοποίησαν και ξυλοκόπησαν επίδοξο διαρρήκτη

Κοινοποίηση:
720_728037_7e394d6e2a-b5ad6dccd3f6f1ef

Εικόνες που σοκάρουν εκτυλίχθηκαν στους Αμπελόκηπους. Πολίτες καταδίωξαν, ακινητοποίησαν και ξυλοκόπησαν έναν φερόμενο επίδοξο διαρρήκτη, ο οποίος στη συνέχεια συνελήφθη από αστυνομικούς.

Ο ΣΚΑΪ μετέδωσε ένα βίντεο ντοκουμέντο, που καταγράφει τη στιγμή που οι πολίτες έχουν πιάσει τον άνδρα και αποφασίζουν να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους. Το περιστατικό συνέβη στους Αμπελόκηπους, το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο εν λόγω άνδρας φέρεται νωρίτερα να είχε επιχειρήσει να μπει σε διαμέρισμα πολυκατοικίας, ωστόσο, έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, ο οποίος και τον καταδίωξε μέχρι την Κηφισίας. Εκεί, με τη βοήθεια κι άλλων διερχόμενων πολιτών, τον έριξαν στο έδαφος και άρχισαν να τον χτυπούν ακόμη και με το κατσαβίδι, που έφερε ο ίδιος ως διαρρηκτικό εργαλείο. Η παρέμβαση ενός άνδρα, ο οποίος φαίνεται στο βίντεο να φοράει λευκά ρούχα, φαίνεται πως ήταν καθοριστική. «Έπεσε κάτω, σταματήστε, δεν τον χτυπάμε άλλο» τους είπε.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Κανονικά , θα έπρεπε να αφήσει την τελευταία του πνοή στο πεζοδρόμιο . Για παραδειγματισμό ! Να φοβούνται να πειράξουν πολίτη…. να το σκεφτούν καλά πριν επιχειρήσουν εισβολή η ληστεία…. Να ξέρουν ότι θα το πληρώσουν με την ζωή τους!

  2. Τατιανα , εσυ να τον κεράσεις και λουκούμι αν έρθει σπίτι σου…
    Το ίδιο να κάνει και ο άχρηστος συν- εκφωνητής που κόπτεστε περισσότερο για την σωματική ακεραιότητα του κλέφτη , και όχι για το τι θα πάθαινε το θύμα που θα έβρισκε ο κλέφτης μέσα στο σπίτι….. Ξεχάσατε τις σιδερωμένες ηλικιωμένες;;;;;;;;;;
    Αλλά τους ηλικιωμένους τους θυμούνται μόνον για να τους χρησιμοποιούν ως δικαιολογία να μας κλείνουν με καραντίνες … ” για να προφυλάξουμε τους ηλικιωμένους” Πφφφφφφφφφφφφ!

  3. Μαχιμοι.
    Βεβαια δεν εχουν σημασια οι ιθαγενιες, ο κουλης θα παταξει τον νατιβισμο

Leave a Response