ΒΙΝΤΕΟ.ΣΤ.ΧΙΟΣ: 8ΜΗΝΗ ΘΗΤΕΙΑ Ο ΓΙΟΚΑΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΧΡΥΣΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ. ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΙΤΗΣΗ Ο ΜΠΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΩΝ ΓΙΑ…ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ. ΠΟΤΕ ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ. ΠΟΣΟΥΣ “ΚΑΘΑΡΟΥΣ” ΜΗΝΕΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ. ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΗ ΠΑΤΕΡΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥ ΚΑΗΚΑΝ… 50 ΡΙΖΕΣ ΕΛΙΕΣ”

Κοινοποίηση:
im_ekriktiko_14-05-2021 (2)

Πιστός και σήμερα ο Στέφανος Χίος στο τηλεοπτικό του ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΑΡΤ στο ΕΚΡΚΗΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ με τους Σοφία Παραδείση και τον Σπύρο Σταθάκη..

Παρακολουθήστε τις σημερινές δηλώσεις του δημοσιογράφου στο παρακάτω ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Τουλάχιστον πήγε. Πολλοί πολιτικοί τις προηγούμενης γενιάς είναι αστράτευτοι.

  2. Κωστα Μητσοτακη πολυ τον μαγκα μας κανεις. Αλλα δεν φταις εσυ. Φταινε οι μαλακες που ψηφιζουν τον πατερα σου. Νομιζουν οτι θα βολεψουν την τσεπη τους με το να ψηφιζουν το σοι σου. Αλλα το σοι σου λεει λογια κοπανιστα λογια του αερος. Την Ελλαδα την καταστρεψανε οσες φορες γινανε πρωθυπουργοι. Για πηγαινε να ρωτησεις τ αλλα Χανιωτακια που υπηρετουν στην Μεγιστη και γυρω της. Αυτα τα παλληκαρια δεν εχουν ψυχη? Αλλα βλεπεις προερχονται απο φτωχοτερες συνοικιες

  3. Αχ εσύ δεξιέ ψηφοφόρε εσύτα φταίς όλα που πίστεψες ξανά στο Μητσοτακέικο πως θα σου φέρει καλύτερες μέρες… Και εσύ μεσσαία τη τάξη σου φταίς και τα μεσσαία τα μυαλά σου που ξαναψήφισες ΝΔ…….
    Τα λαμόγια και κομπιναδόροι ότι έκαναν πάντα συνεχίζουν να κάνουν γαμ& τη SIEMEN σας προδότες

  4. Αχ το χρυσό μου…. Βάτραχος βγήκε από το στρατό…. Μπράβο λουλούκο μου.. Ελπίζω να μην τραυμάτισε τους όρχεις του το παιδί από το ξύσιμο….

  5. Τεκνό πάλι κοιμήθηκα(ήμουν πολύ κουρασμένη) και δε τ’ άκουσα όλα.
    Ώστε έτσι προστάτης ο νεαρός απόγονος Δρακουμέλ!!
    Και ποιον προστατεύει;;; Ή μήπως εννοουν ότι μεταλλάχθηκε τον ιατρικό προστάτη ;!!

  6. Γεια σου τεκνό!!! Κούκλος ήσουν με το πουκάμισο!!!(Βασίζομαι στο γεγονός ότι, ότι σου λένε κανεις το αντίθετο). Επιθεωρητής Κλουζω έγινες!!

  7. άμα είσαι τρίτεκνος κάνεις μειωμένη θητεία.Στην συγκεκριμένη περίπτωση 8 μήνες γιατί πρόλαβε το 9μηνο

  8. Τί λέτε ρέ παιδιά ; Ο νεαρός υπηρέτησε σέ δύσκολο πόστο. Τά σύνορα δέν είναι Ναυσταθμος Σαλαμίνας, πού επίσης είναι συνοριακό πόστο .

    1. Τι δύσκολο βρε ζώον, θες να σου πω λεπτομέρειες τι γινόταν στη μονάδα του? Στα όπα όπα τον είχαν, του πήγαιναν μέχρι κ πίτσες μην τυχόν και χάσει κιλά. Υπάρχει άνθρωπος που θα πίστευε ότι ο γιός του πρωθυπουργού θα περνούσε δύσκολα στο στρατό? Η Νεοδημοκρατης θα το πίστευε αυτό η ηλίθιος ή και τα δύο.

  9. Μπράβο κ Χίο βγάλτε στην φόρα όλα τα άπλυτα της αγιας οικογένειας σιχαθηκα να τους παρακολουθώ πλέον είστε ο μόνος που αντιστεκεστε σε όλη αυτή την κατάσταση σήψης και παρακμής που επικρατεί στην χώρα

Comments are closed.