ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ! Αστυνομικοί εισβάλλουν σε σπίτι μετά από “ρουφιανιά” γειτόνων και χτυπάνε αλύπητα ανδρόγυνο μπροστά στα παιδιά τους για παραβίαση των μέτρων για τον κορωνοϊό

Κοινοποίηση:
maxresdefault (1)

Το βίντεο και το μήνυμα που μας έστειλε αναγνώστης μας

“Είδα ένα βίντεο από τη σελίδα της Ενωμένης Ρωμιοσύνης, το οποίο με συγκλόνισε!

Συμβουλεύω όποιον δεν αντέχει ψυχολογικά να μην το δει, ή να δει λίγο, κατά την κρίση του. Φαίνεται να γίνεται επίσκεψη της αστυνομίας της Σκωτίας σε σπίτι οικογένειας, μετά από καταγγελία που κάποιος έκανε για τα μέτρα του Κορωνοιού.

Απ’όσο καταλαβαίνω δεν υπάρχει παρανομία εκείνη τη στιγμή μέσα στο σπίτι. Φαίνονται ο άνδρας, η γυναίκα και παιδάκια να περιφέρονται. Η γυναίκα επαναλαμβάνει “εδώ είναι το σπίτι μου”. Δεν ξέρω αν σε κάποιον φανεί προκλητική, εγώ θα τη χαρακτήριζα δικαιολογημένα αγανακτισμένη.

Το αγοράκι ακούγεται να λέει: “Τι συμβαίνει μαμά;” Ακολουθεί λεκτική αντιπαράθεση και μετά ξεσπά ένας ανελέητος ξυλοδαρμός από μέρος της αστυνομίας που διαρκεί…4 1/2 λεπτά!
Το κινητό με το οποίο κάποιος κρυφά τραβούσε, έχει πέσει στο πάτωμα. Δεν διακρίνονται τα όσα γίνονται, όμως ουρλιαχτά ακούγονται συνεχώς.
Η γυναίκα επαναλαμβάνει “Ω Θεέ μου!”, παρακαλεί να σταματήσουν αλλά δεν εισακούγεται από τους αστυνομικούς!
Ερώτημα: Είν’ ονόματι ποιας αγάπης προς την υγεία των πολιτών της Σκωτίας χώρας “πολιτισμένης” σαν τις δικές μας, γίνεται αυτός ο ανελέητος ξυλοδαρμός;
Τι δικαιολογεί αυτή την κακοποίηση και μάλιστα μπροστά στα αθώα και ανυπεράσπιστα παιδιά της οικογενείας που ουρλιάζουν;
Γιατί δεν συλλαμβάνονται απλά οι πολίτες ή δεν τους κόβεται απλά πρόστιμο;
Γιατί τους ξυλοκοπούν με τέτοιο μίσος και για τόση ώρα;
Ποιος ενθάρρύνει αυτές τις ενέργειες;

Το κυριότερο: Ας έχουμε υπόψιν μας, σε τι χέρια μπορεί να παραδίδουμε τους συνανθρώπους μας με τυχόν καταγγελίες προς τα μέτρα του κορωνοιού που κάνουμε εναντίον τους.

Και πού μπορεί αυτό να οδηγήσει προοδευτικά. Ας ενωθούμε και μη ψυχραινόμαστε! Να βρούμε την ανθρωπιά μας! Αμέτρητος κόσμος υποφέρει.

Ας κάνουμε την προσευχή μας για αυτούς που υποφέρουν και ας μην επαναπαυόμαστε στην προσωρινή ατομική μας βόλεψη.
Αν θέλετε προωθείστε το μήνυμα, να προλάβουν να το δουν κι άλλοι και να προβληματιστούμε. Ευχαριστώ”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. Ο/Η κυβέρνηση ανθελλήνων σατανιστών-εκκλησία ιερόδουλου κουράδας λέει:

    Οι αστυνομικοί των κατώτερων βαθμίδων είναι συνήθως αμόρφωτα παιδαρέλια που νομίζουν ότι είναι οι διοικητές του κόσμου. Η κυρά έκανε το λάθος να τους φερθεί επιθετικά και ξύπνησε την οργή τους.
    Αλλά θα έρθει καιρός που θα τους δέρνουμε απ’ τη μια εμείς κι απ’ την άλλη τα προστατευόμενά τους μούσλια.
    Στην ΕΛΛΑΔΑ οι αστυνομικοί πληρώνονται από τους Έλληνες και αυτούς οφείλουν να υπηρετούν. Πράττουν όμως τα αντίθετα.

  2. Δειτε και τις μυτες τους πως ηταν και να μας πουν απο που αγοραζουν περουκες και περουκινια γιατι εμεις δεν πηραμε ποτε!

  3. ΟΙ ΒΟΡΕΙΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΕΙΡΗΝΙΚΕΣ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΒΙΑ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ…ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ

  4. Προσωπικά εγώ τα μπατσονια θα τα πιστολιαζα με τη μια με το που θα έμπαιναν στο σπίτι μου και θα τα πέταγα στο δρόμο.

  5. αν ειναι ετσι πρωτα καθαριζεις τους κωλορουφιανους μετα τους κωλομπατσους και μετα τα πολιτικα κατακαθια που εχουν φερει ανα τον κοσμο αυτες τις σκηνες

  6. Είπαμε νίκησε η δημοκρατία. Τι άλλο θέλουμε;

  7. Μπουρδες, το ζευγαρι αυτο καλεσε την αστυνιμια στο σπιτι τους! ποιος covid μωρε?
    Και τα προβατα απαντουν απο κατω οτι τους σερβιρουν, ενω τους καλεσαν για ληστεια ηταν εριστικοι στους αστυνομικους και τους επιτεθηκαν λεκτικα, τα ηθελαν και τα παθανε.

    1. Δεν ξέρω για το συγκεκριμένο αλλά πράγματι, πολλά αναληθή που παρουσιάζονται, αργότερα αναμεταδίδονται και από άλλους, ίσως και ακόμα πιο διαστρεβλωμένα από την αρχική παρουσίαση… (Μερικές περιπτώσεις)

  8. Μέσα στο ίδιο σου το σπίτι να γίνεται αυτό και μετά λένε to serve and protect σκατιαρηδες οι συγκεκριμένοι μπάτσοι χοντράδα ήταν αυτό που έκαναν λες και ήταν σε κανα γήπεδο και είχαν να κάνουν με χούλιγκαν οι ηλίθιοι ούτε τα μικρά παιδιά δεν σεβάστηκαν ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ ήθελε να τους άνοιγε τα κεφάλια..Όχι απλά καταπάτηση εξουσίας χεσε μέσα Πολυχρονη

  9. Αυτό είναι το σχέδιο, να μας κάνουν όλους ρουφιάνους όπως στη σταλινική ρωσία. Καταπάτησαν το ιδιωτικό άσυλο οι μπάτσοι.

  10. εντάξει ποιο είναι το πρόβλημα όλα καλά η Δημοκρατία θα λειτουργήσει θα αποζημιωθούν οι άνθρωποι ο αστυνομικός θα παει φυλακή… λέμε και καμιά κοτσανα να περάσει η ώρα.

  11. Θα τούς πάρει ο διάολος. Εδώ δεν παίζουμε. Εδώ έχουμε πολύ τρέλα. Θα κλάψουν μανούλες κ θα δεις ορφανά.

  12. μου φαίνεται πρέπει να αρχίσουμε να οπλοφορούμε

  13. Σε λίγο καιρό και εδώ….με το 80% των ψυχικά ασθενών που έχει η αστυνομία.Μολις πάρουν το οκ του Κούλη και του Μιχάλη έτσι θα μας κάνουν και εμάς.

Comments are closed.