ΒΙΝΤΕΟ. ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤ.ΧΙΟΥ ΣΤΟ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ – ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΣΜΙΚΑ ΝΗΣΙΑ

Κοινοποίηση:
im_ekriktiko_07-05-2021 (1)

Πιστός και σήμερα ο Στέφανος Χίος στο τηλεοπτικό του ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΑΡΤ στο ΕΚΡΚΗΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ με τους Σοφία Παραδείση και τον Σπύρο Σταθάκη..

Οι σημερινές αποκαλύψεις του δημοσιογράφου στο παρακάτω ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Και επι Μπερλουσκονι γύρω στο 2000-2005 συνελήφθησαν μέσα σε λαγούμια τούνελ κλπ μαφιόζοι , μάλιστα έσπασε το ρεκόρ αριθμού φυλακισμένων μαφιόζων και κατασχεμένων περιουσιών τους η κυβέρνηση μπερλουσκονι , τότε όλοι πίστευαν ότι τελείωσε η μαφία… Σήμερα πιστεύουν το ίδιο μετά τις συλλήψεις του 2019-20 …. πφφφφφ!

  2. Η διατύπωσή σου κάπως αντιφατική δηλ. Γι’ αυτό σχολίασα (Ούτε για πρωθυπουργό ούτε για άλλον)
    Αλήθεια, γιατί η φωνή σου είναι ακόμα βραχνή; Αφού στο Art δεν ακούγεσαι με πρόβλημα. Δεν σε βλέπω σε Art, δεν μ’ αρέσετε, απλά άκουσα για δευτερόλεπτα και συνέκρινα με την φωνή στο teaser. Αυτά.

  3. Η καλύτερη εκπομπή μακράν εδώ και καιρό.Τα είπατε όλα χωρίς ονοματεπώνυμα, λες και ο πολύς κόσμος δεν τα ξέρει…..αλλά τουλάχιστον τα άκουσαν και κάποιοι γεροντότεροι και κυρίως ηληκιωμένες γυναίκες, που πίστευαν πως μόνο σε αμερικανικές αστυνομικές ταινίες συμβαίνουν αυτές οι καταστάσεις.
    👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

  4. Παρελθόν τα σχετικά με την διακυβέρνηση Μητσοτάκη ’90 – ’93. Γιατί πρέπει να ενδιαφέρουν τώρα; Κ ποια η σημασία τους… Μόνο αν πήγε να γίνει κάτι… και δεν έγινε π.χ. Όπως έχει ειπωθεί και για άλλες κυβερνήσεις βεβαίως… (Όχι Α.Παπανδρέου)

  5. Περιμένω με αγωνία την αυριανή δολοφονία κάποιου σεσημασμένου ή κάποιου απλού πολίτη … έχουμε σπάσει όλα τα ρεκόρ !! Κάθε μέρα κάτι μας επιφυλάσσει … έως και Ανώμαλους ( βλέπε Νέα Σμύρνη )

  6. ….το 2019 στην Ιταλια μεσα σε μια μερα οι carabinieri μάγκωσαν πανω απο 300 άτομα της Ιταλικης μαφίας ανάμεσα τους και πολιτικοι και αστυνομικοι !!..τους εβγαζαν μεσα απο λαγουμια!!!…και κατεσχεσαν πανω απο 15 εκατ. ευρω!!…μεσα σε μια μερα!!!…το 2020 τσακωσαν 91 ατομα της cosa nostra!!!….οποιος καταλαβε…κατάλαβε!!..καλη σας νύχτα!!!

      1. … φυσικα και δεν εληξε!!…τα ευκολως εννοουμενα παραλειπονται!!!…μην με περνας για μπουνταλα ρε φιλε!!

Comments are closed.