ΒΙΝΤΕΟ!ΤΗΣ ΠΟΥΤ@Ν@Σ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΑΡΤ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ. ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΕΝΑ ΧΟΝΤΡΟ “ΑΝΤΕ Γ@Μ@ΣΟΥ” ΚΑΙ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΚΙ ΕΦΥΓΕ. ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΟΠΑΝΗΓΥΡΗ. ΑΠΟ ΜΑΣ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ!

Κοινοποίηση:
Image4 (1)

Πιστός και σήμερα ήταν ο Στέφανος Χίος στο τηλεοπτικό του ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΑΡΤ στο ΕΚΡΚΗΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ με τους Σοφία Παραδείση και Σπύρο Σταθάκη..

Πριν λίγο ολοκληρώθηκαν οι δηλώσεις του δημοσιογράφου στο Εκρηκτικό Δελτίο..

Η ένταση όμως έπιασε “κόκκινο” με τις ειρωνίες για άλλη μια φορά της Σοφίας Παραδείση προς το πρόσωπο του Στέφανου Χίου.

Ο δημοσιογράφος που έχει μάθει να λέει την ωμή αλήθεια χωρίς φίλτρα , δεν άντεξε , τους είπε ένα “άντε γ@μθείτε” και αποχώρησε.

Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ TV  θα κάνει από εδώ και πέρα καθημερινά στο διαδίκτυο τη δική του εκπομπή καθώς έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι δεν έχει κανέναν ανάγκη και δεν κρέμεται επίσης από κανέναν.

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ!

Παρακολουθήστε τί εγινε στο παρακάτω ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

163 Σχόλια

  1. Στεφανε δεν εισαι σωστος. Τους ορχεις επρεπε να πεις και παντα σε πληθυντικο ευγενειας.

  2. Όσο για τον κατατζαφερη, μια στο καρφί και μια στο πέταλο. Όσο μπαίνει στα χρόνια τόσο πιο ξεκουτιαρης γίνεται. Από μαλακιες είναι νούμερο ένα.

  3. καλα της ειπες στεφανε μπραβο τεταρτη μην βγεις καθολου

  4. δε ξερω τι ειν η τυπισσα αυτη που λεει ο στεφανσ ομως να δουμε τι θα πει η παραδειση οταν φερει στιχεια ο στεφανς και αποκαλιψει με ντοκουμεντα τι μπορει να ειναι αυτη η οποιος εχει κανει εγκλιματα ξεσκεπασμα ολλων αυτων που εχμεταλευοντε και τρων πανω σε θυματα και αδικουν

  5. χαχαχαχαχα τους εκανε ωραιους ο στεφ κι εδωσε κι ευχη αντε αντε τους εκατσεεεεεεεεεεεε

  6. Ρε παιδιά αυτή τη δικηγόρο που αναφέρουν αν την δείτε θα τρελαθείτε, την έχω δει από κοντά και τρόμαξα δεν πιστεύω ότι υπάρχει τόσο παραμορφωμένη απ’ την σιλικόνη. Απορώ πως μασάει γιατί τα σαγόνια της δεν συντονίζουν. Όντως είχε μπερδεγουει Μ αυτά που λέει ο Στέφανος για φυλακή δεν ξέρω αλλά σε παιδικό σταθμό να φοβεριζει τα μικρά Άρτια!!!!

  7. Καλά της είπες της σπαζαρχίδως! Τα ήθελε ο κώλος της. Ο κύριος Σταθάκης είναι πιο πράος.
    Γενικά, η κυρία Παραδείση είναι καλόψυχη αλλά είναι πολύ συστημική και φανατισμένη με την κυβέρνηση.
    Κατά τα άλλα είστε βαθιά Αγαπημένοι και όταν θέλετε, συζητάτε πολύ όμορφα και με χιούμορ.
    Θα τα ξαναβρείτε! Ωστόσο, έπρεπε να τα ακούσει. Πήρε ένα καλό μάθημα.
    Όσο για εσένα Στέφανε αποδεικνύεις κάθε φορά πόσο ΨΥΧΑΡΑ είσαι! Σ’ ΑΓΑΠΑΜΕ ΒΡΕ ΜΠΑΓΑΣΑ! 😘😘😘😘

  8. Στέφανε και λίγα της είπες της κυριούλας.

  9. ΟΙ 2 “ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ” ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ! ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ Μ.Μ.Ε.ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ!! ΑΥΤΟΣ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ!! ΕΝΑΣ ΚΟΥΤΟ-ΠΟΝΗΡΟΣ ΒΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ,ΒΑΛΤΟΣ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ!!! ΑΛΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ!!! ΟΜΙΛΩ,ΕΞ ΙΔΙΑΣ ΓΝΩΣΕΩΣ ,ΕΧΩΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΥΠΑΡΞΕΙ-ΔΙΑΤΕΛΕΣΕΙ ΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ “REWRITER”,ΣTO “TELE ASTY”,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ “ΔΑΣΚΑΛΟΥ”ΙΩΑΝΝΗ ΒΟΥΛΤΕΨΗ. ΚΑΛΩΣ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΠΕΧΩΡΗΣΕ!!!

  10. ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΟ! ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΠΗ ΤΟΥΣ “ΟΡΧΕΙΣ” Η’ ΚΟΜΨΟΤΕΡΑ ΤΟΥΣ “ΑΔΕΝΕΣ”!!!!!!!!!!!!!!!

  11. Οσο για το αλλο το ατάλαντο παπαγαλάκι, ο μόνος λόγος που βγαίνει στο γυαλί είναι επειδή είναι παπαδοπαίδι και ο πατέρας της ήταν φίλος με τον χριστιανέμπορο Καρατζατούμπα. Η γραμμή είναι στήριξη στο βρωμερό σόι των Μητσοτάκηδων, οπότε το παπαδοπαίδι υπακούει. Υπάλληλος είναι, τι να κάνει κι αυτή; Εχει να βγάλει το ψωμί της. Στέφανε δεν τους έχεις ανάγκη, οση ακροαματικότητα έκαναν σε σένα την όφειλαν.
    Κάνε εκπομπή στο διαδίκτυο χωρίς λογοκρισία.

  12. STEFANE AFTI TI PSESTODIMOSIOGRAFO PATSABOURA STO XORIO MOU TA KATARIZE PIGADOBOTROUS GIRISE TO TEZZERI KE BRIKE TO KAPPAKI O BOUXESOIORGOS ME TIN AFROANGOUROFAGO

  13. Καλά της είπε, ειρωνείες δεν έχουν θέση με αυτο που ζουμε.

  14. Είμαι πια 89 ετών και υπαγορεύω εις τον εγγονό μου. Ενθυμούμαι απο τον παππού μου που μου είχε πει για κάτι Σταθάκηδες. Αφίχθησαν εις το Καραβοστάσι Λακωνίας στην περιοχή των Μολάων απο την Κρήτη. Τους έδιωξαν επειδή ήταν κατσικοκλέφτες και τους είχαν πασσαλείψει με πίσσα και πούπουλα. Εν συνεχεία διακρίθηκαν στο εμφύλιο ως αρχισυμμοριται. Όσοι τη σκαπούλαραν λάκησαν στις Αθήνες και έκαναν τους δεξιούς.

  15. καρατζαφυρερ …πόσα σε ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ καθε μηνα ,αυτη η βλαμμενη ασχημομούρα και ο αλλος ο βλάκας διπλα της …για να κανουν τους δηθεν δημοσιογραφους και να παρουσιαζουν δελτιο ειδησεων που οταν εμφανιζεται ο στεφανος χιος εχει καποια ακροαματικοτητα και οταν ΔΕΝ τον βγαζουν …τους βλεπει τρείς και ο κούκος και οι γατες της ποντικομουρας ΠτΔ για να ΓΕΛΑΝΕ με την ασχημοσκιαχτρομούρα παρουσιαστρια ….

  16. αυτή παίζει τον μαγικό αυλό του Καρατζαφέρη εχεχε

  17. Ωρα ηταν! Μπραβο Στεφανε, πως τους αντεξες τοσο καιρο αναρωτιεμε!

    Παραδειση ντροπη σου να βγαζεις τετοια σουργελα σαν την κυρια στην εκπομπη σου!!!

  18. Ο Στεφανος Χιος εχει απολλυτο δικιο.
    Η Σοφια Παραδειση τον εχει ειρωνευτει πολλες φορες.
    Ομως θεωρω οτι τη φραση “Μου εχεις πρηξει τ’@ρχιδι@” δεν επρεπε να την πει.
    Ειναι βαρια λεξη προς μια γυναικα η οποια ενδεχομενως να’ναι παντρεμενη και να εχει παιδια.

  19. Απορώ Στέφανε πως την έκανες φίρμα τη κυρία .Η Κυρία δεν μου έκανε καθόλου εντύπωση που υπερασπίστηκε τον Μάρινακη λέγοντας ότι ο Μάρινακης είναι συνώνυμο της ελληνικής ναυτιλιας κ χωρίς αυτόν δεν θα υπήρχε ναυτιλία .Η Κυρία είναι αριβιστρια από τις πιο επικίνδυνες . Τα να κάνει το εμβόλιο είναι δικαίωμα της κ άλλοι αντισυστημικοι για δικους τους λόγους ο καθένας το έκαναν ,όμως το να επιβάλλει το εμβόλιο στους τηλεθεατές της και να προπαγανδίζει με διδακτορικό τρόπο υπέρ του καθιβριζοντας οσους δεν θέλουν να το κάνουν αποδεικνύει ότι όχι μόνο είναι συστημική αλλά ότι παίρνει κ δωράκι .Η Κυρία πάτησε επάνω σου κ πήρε μιζα να σε μειώνει ώστε να μπει σε μεγάλο κανάλι .Λυπάμαι που το λέω αλλά αν αύριο τη. Δούμε σε μεγάλο καναλι να μας κουνάει το χέρι θα φταις εσύ Στέφανε που της έδωσες αξία τόσο καιρό .και φυσικά εκεί θα ξέρει να σέβεται τον συνομιλητή της κ θα γίνει σωστή δημοσιογράφος μόνο μαζί σου ήταν βρώμα γιατί αυτός ήταν ο ρολος που τη πλήρωναν

  20. Ο Καρατζατουμπας εφτιαξε το καναλι του απο τον γέρο Μητσοτάκη και τωρα ειναι λογικονα γλειφει τον μικρότερο.
    Στεφανε γλεντα τους.

  21. Επιτέλους! ΤΩΡΑ, έχω το ‘ελεύθερο’ για να το πω: Ανθρωπέ μου, πως άντεχες τη ΒΛΑΚΕΙΑ αυτής της νυφίτσας τόσο καιρό; Πραγματικά το συζητούσαμε στην παρέα μας. Πως την άντεχες; Μας ερχόταν πολλές φορές να σπάσουμε την τηλεόραση, εμείς, οι τηλεθεατές (!) από τα νεύρα μας! Οχι εσύ, που αναγκαζόσουν να συνδιαλέγεσαι με αυτό το ΖΩΟΝ! (που το παίζει και ‘δημοσιογράφος”). Μιλάμε ότι πέρα από το ότι είναι αντιπαθέστατη και ως μούρη και ως χαρακτήρας, είναι η πιο ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΗ της ελληνικής tv(και μετά βγαίνει η φήμη για τις ντεκαπαρισμένες…). Μέχρι να καταλάβει τι της έλεγες, σε πολλές εκπομπές, μας ανέβαζε την πίεση! Η κάθε θείτσα της γειτονιάς που έχει ‘κονέ’ καναλάρχη, πιάνει κεντρικό στασίδι εκπομπής! Αδιανόητο! IQ ΡΑΔΙΚΙΟΥ! Αν επρόκειτο για άλλη, θα διαφωνούσα για τον τρόπο που της μίλησες. Αλλά για τη συγκεκριμένη ποντικομαμή, ΜΑΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ ΟΛΟΥΣ!!!

  22. Καλά ε….. αυτό το “νομίζεις θελω να βλέπω την μούρη σου;” ήταν όλα τα λεφτά ! Κλαίω

    1. Εμενα παλι μ αρεσε πολυ το Μπα? Μπαμπακια 🤣

    2. Γιατί το άλλο, “μας έχεις πρήξει τ αρχίδια”???

  23. Στέφανε συγνώμη αλλά νομίζω είναι λάθος κίνηση. Είναι δεδομένο ότι τα Πετσομενα βοθροκαναλα δεν θα παίξουν καθόλου το κόμμα μας. Οπότε αυτό το κανάλι ήταν το μοναδικό που σου δίνει βήμα να πεις της αλήθειες. Μην ξεχνάς ότι οι μεγαλύτεροι σε ηλικία αγνοούν τα site και το YouTube.

    1. Δηλ τι του προτείνεις ακριβώς .Από το να μην εμφανίζεται πουθενά από τα συστημικα κανάλια να εμφανίζεται σε ένα μικρό συστημικό που κανένας δεν τον σέβεται κ προσπαθούν να πείσουν με όλη τη δύναμή τους την Κοινη γνώμη ότι ο Χίος ένα γραφικος.Εχω δει συνεντεύξεις του Χίου με σοβαρούς δημοσιογράφους όπου εκτιμούσαν κ σεβόταν ότι είχαν απέναντι τους τον Χίο.Ουτε μια φορά σε αυτές τις συνεντεύξεις δεν άκουσα χυδαιολογια η να φτάνει η συζήτηση στο σεξ .Η κυρία επίτηδες τσιτωνε τον Χίο, κάθε ερώτηση η απορία της ήταν παγιδα για να χάσει τον ειρμό της σκέψης του κ να το γυρισουν σε μια ανάλαφρη σάτιρα .Αν αυτό εσένα σου άρεσε η θεωρείς ότι έδινε βήμα στο Χίο να πει αυτά που πρέπει πάω πάσο .

    2. πολυ σωστος,!!!! ενας ανθρωπος που θελει να παλεψει για αυτη τη χωρα θα επρεπε να ειναι πιο εγκρατης.

  24. Και πολύ ανοχή έδειξες Στέφανε και λίγα τους είπες….άντε πια με τις σαύρες..

  25. Στεφανε εχεις ξαναφυγει και παλι επεστρεψες οποτε δεν ενθουσιαζομαι με την αποχωρηση σουΒεβαια εσυ ξερεις καλυτερα αλλα τα πηγαινελα δεν πρεπει να γινονται Ενθουσιαζομαστε και παλι απαγοητευομαστε Ποιο αντιπαθητικη απο την Παραδειση δεν υπαρχει Πρεπει να πας σε καποιο καναλι εμπιστοσυνηςοχι της κ…… τουμπας

  26. Στέφανε συγχαρητήρια, αϊ σιχτίρ την πατσαβούρα

  27. 1 κιλο σκατά ,μεγαλυτερη αξια εχουν απο αυτο το πατσαβουροσκιάχτρο κ τον αλλον βλακα διπλα της ,
    ΜΠΡΑΒΟ στεφανε χιο ,εκανες ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ που τους ΞΕΦΤΥΛΙΣΕΣ σε live μεταδοση ,
    ρε αχρηστε καρατζαφερη που τους βρηκες αυτο το ψεκασμενο αντιπαθητικό γύναιο κ τον βλαμμενο διπλα της …

    1. Τι λές ρε? Με την ανοχη και την εμβολιοδικτατορία του καράτζας είναι εκεί.

  28. Δεν ξέρουν ούτε καταλαβαίνουν από καταδίκες εκεί στο αρτ ε κυρ Γιώργο ;

  29. Ρε παιδια, θα πεσει κανα κεραμιδι!
    Μιλησε και ο…Σταθακης! ..γιατι συνηθως καθεται εκει σαν την μουμια και καπου – καπου μουρμουριζει κατι, συνηθως ακατανοητο.
    Οσο για την κυρατσα, της χρειαζοταν αυτο για πολυ καιρο. Ξυνοταν συνεχως στην ‘γκλιτσα του τσοπανη’ για να τ’ακουσει.
    Ειναι πνευμα αντιλογιας, και εχει καταφερει να βαλει στο ‘καλουπι΄ της τον Σταθακη, αλλα με σενα βρηκε τον μαστορα της!
    Παρε κι ενα τηλεφωνο τον “ξερολα” αφεντικο της και πεστου κι αυτουνου ενα ‘κατεβατο’ γιατι μας το παιζει χριστιανος ενω παντοτε σκεπτεται το χρημα.

    Μου’φιαξες την ημερα σημερα Στεφανε Χιο. Να’σαι καλα παλληκαρι μου!

  30. Να φύγεις απ’ αυτό το κανάλι Ο Καρατζαφέρης δεν ήταν απολύτως αντικειμενικός για την κατάσταση που έχουμε μέχρι σήμερα και όσα έχουν προκύψει. Σε όλα ναι από την αρχή είπε
    ‘Αλλο η προσοχή και άλλο τα άκρα πάντα, χωρίς σκέψη

  31. Ανθρωποκτονία ή δολοφονία ή έγκλημα. Αυτοί οι όροι υπάρχουν Γυναικοκτονία όχι Πολύ σωστά Στέφανε

  32. Καλά έκανε! Ό Καρατζαφέρης είχε πει να απολύονται όσοι δεν εμβολιάζονται – από την πρώτη στιγμή κιόλας των όσων έχουμε μέχρι σήμερα (Υγειονομικοί π,χ.)

  33. τι να σπω ηφχαρστιθκε η ψιχη μ με τη κατσαδα πουδουσες σ αφτη τη τσουραπο βλαχα παραδησ

  34. χαχαχχα .δημοσιογραφος απο τα λιντλ ειναι ρε παιδια η παραδειση τι περιμενατε?αυτη ο καρατζαφερης και ο γλιτσας ο αλλος εχουν μεινει.καναλι του διαδυκτιου ειναι θεμα χρονου ειναι να κλεισει τι περιμενατε?ο στεφανος επρεπε να φυγει πολυ καιρο τωρα γιατι δεν το βλεπει ουτε ο καρατζαφερης το δελτιο οποτε ποιος ο λογος να ειναι εκει?μπας και ανεβασει τα νουμερα?αφου και με τον στεφανο δεν το βλεπει κανενας

  35. Ένα πράγμα δεν θα καταλάβω ποτέ……Γτ ρε Χίο μας αναγκασες να περιμένουμε Τετάρτη και Παρασκευή να σε δούμε στο Αρτ για λίγο, και δεν έκανες κάθε μέρα εκπομπή μόνος σου?!!! Ευτυχώς που έγινε αυτό σήμερα, γτ δεν μπορούσα να ακούω άλλο καρασυστημική Παραδειση!!!!

  36. Επίτηδες έβγαλε την έμπορο βρεφών που δήθεν συμφωνούσε με τον Χίο, για να τον παγιδεύσουν να λένε, α κοιτάξτε με ποια συμφωνεί ο Χίος με την έμπορο βρεφών!

  37. Κοίτα προσωπικά την κυρία αναφοράς δεν την γνωρίζω, είναι άλλο να έχει κατηγορηθεί να έχει μπει φυλακή να έχει αθωωθει και να εργαζετ ε σαν δικηγόρος αν και πιστεύω ότι έχει υπάρξει εμπορία βρεφών όταν εμπλέκεται το όνομα τσιγγάνων,,κάνουν από 10 παιδιά οι γύφτοι πουλάνε στην ανάγκη οικονομανε οι υπόλοιποι το άσχημο δεν είναι ο γύφτος που περνει μερικά φράγκα αλλά οι γύρω που τρώνε περισσότερα από αυτών που πουλάει,,,τώρα για το θέμα ναρκωτικών είναι δικηγόρος έχουν δικαίωμα υπεράσπισης η κριθούν ένοχοι η αθώοι

  38. ΞΕΡΑΝΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΑΝΕ ΤΙΣ ΠΑΠΙΕΣ….
    ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΑΝΕΒΑΖΕ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ…
    ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ Ο ΧΙΟΣ ΤΗΝ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕ ΑΜΕΣΩΣ ΠΕΣΑΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ….
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ…
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΑΥΤΗ ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΕ Ο ΧΙΟΣ…
    ΕΔΩ ΚΟΛΛΑΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΚΑΒΑΦΗΣ “Σα βγεις στον πηγαιμό για την Ιθάκη”

  39. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΣΤΕΦΑΝΕ. Επιτελους εβαλες στη θεση τους τους είρωνες. Τον μπερουκα και την αλλη που γλειφει το συστημα πατόκορφα

  40. Υστερικιά, κομπλεξική, μούμια, αντροφοβική, λεσβο-φεμινίστρια, γλωσσοκοπάνα, νευρική, αντιπαθής, ασεβής, σουρωμένη, πατσαβούρα, κομαντατούρ, κακιά δασκάλα του δημοτικού, με μόνιμη περίοδο, άσχημη και σιχαμένη σφουγγαρίστρα. Είναι ψυχοπαθής, επιθετική, αγενής και με επιθετική συμπεριφορά !!! Κοινώς είναι για εμετό, χέσιμο και βόθρο.

  41. Κυριε Χιο παρακολουθησα σημερα το περιστατικο. Θελω να επισημανω οτι χειροτερη γλαστρα απο την Σοφια δεν υπαρχει. Εσεις μπηκατε μετα στη συζητηση και παρακουσατε , συμβαινει απειρες φορες σε συνεντευξεις . Ομως εγω αν ημουν η Παραδειση η κεντρικη συντονιστρια του πανελ κατευθειαν με ευγενικο τροπο θα σας μετεφερα τις αποψεις τις αποψεις της Δημητριαδου που προτυτερα ακουσα λεγοντας σας οτι στη ουσια συμφωνει μαζι σας. Η Παραδειση κωφευσε αλλα επαθε και αλαλια αντιθετα υψωσε την φωνη της στο Θεο. Τοσο που κατανοησα οτι στις συνεντευξεις ειναι τοσο προσηλωμενη στη αποψη της που δε ακουει αυτον που παιρνει συνεντευξη παρα μονο οταν διαφωνει μαζι της.Το ιδιο και ο Σταθακης .Ουσιαστικα και οι δυο δεν ακουσαν τιποτα απο αυτα που ειπε η Δημητριαδου και δεν σας εκαναν καμια επισημανση ωστε να μην συνεχιστει το θεμα.
    Απο κει και περα ο επιθετικος της τροπος στη συνεχεια απεναντι σας ηταν επιεικως απαραδεκτος . Στο κατω κατω αυτη ζητησε απο εσας την ειδηση την προηγουμενη φορα . Δεν ηταν ειδηση λοιπον οτι μιλησατε για το υποπτο παρελθον της Δημητριαδου . Γιατι εξοργιστηκε τοσο πολυ . Οχι Κυριε Χιο δεν παρεκτραπηκατε εσεις σημερα, το αντιθετο , η Παραδειση εκανε οτι περνουσε απο τα χερι της ανεβαζοντας σαν νταλικιερισσα τον τονο της φωνης της .Καλα κανατε .Ειμαστε ολοι διπλα σας και να ξερετε οτι η αυθεντικοτητα σας ειναι που σας ξεχωριζει και θα σας κανει συντομα Ηγετη της Χωρα μας.

  42. ξεκωλιασε τους ολους στεφανε τον σφαλιαρα χριστιανουλι δεξιουλι καρατζαφερη αχαχαχαχαχαχαχααααααααααααααααααααααααααααααααα

  43. Αχχχχ….μου τη στεναχωρησες τη παραδειση αποψε.Δεν θα την παίρνει ο ύπνος.
    Πιπέρι, πιπέρι 😆

  44. Ο καρατσαφερης δεξιός ελλην ορθόδοξος πατριώτης με το Λαός κοροϊδεψε τους ελληνες πατριώτες αλλα εχει κανάλι για αυτό θα ειναι μια ζωή ρουφιάνος γιατί τα πέρνει

  45. Βρε ‘σεις, η σελίδα του ΑΡΤ είναι στο blogspot…τόσο τσιγκούνηδες είναι να φιλοξενήσουν την σελίδα τους σε άλλη πλατφόρμα;

    Εμένα πιο παλιά μου διέγραψαν τον λογαριασμό για λόγους που δεν έμαθα ποτέ και ας ήταν blog μαγειρικής!

    Σκεφτείτε γέλιο όταν μια μέρα ξυπνήσουν και βρουν διαγραμμένη την σελίδα με όλο το περιεχόμενο της!

    Της Google είναι το blogspot (blogger), ότι θέλουν κάνουν ανά πάσα στιγμή και ας κάνεις όσες ενστάσεις θέλεις, δεν τους καίγεται καρφί.

  46. Χωρίς Χίο το μικροκαναλο θα το βλέπουν για κολλαγόνο η δημοσιωχραφη του ART ειναι για κολλαγόνο ειρωνία στον μανιατη έλεος

  47. Στεφανε καθε φορα που εκανες δελτιο μονο με τον Σταθακη ολα κυλουσαν ομαλα και ανθρωπινα με σεβοσμο εκατερωθεν. Η Παραδειση ειχε εμπαθεια μαζι σου και δεν σε σεβοταν και ο Σταθακης προφανως οταν μιλαει η Παραδειση δεν εχει δικαιοδοσια να την διακοπτει. Οτι και να λενε μερικοι οτι εχασες το δικιο σου μην ψαρωνεις γιατι για αναγνωστες σου σημερα βρηκες το δικιο σου. Κανενας ποτε δεν σου μλησε με αυτο το τροπο. Την ανεχτηκες της εδωσες προειδοποιησεις αλλα συνεχισε την ιδια ταχτικη . Ως ΕΔΩ!

  48. Της είπε ότι της λέμε εμείς κάθε φορά που βλέπουμε πως αντιμετωπίζει τον Χίο,

  49. Τους έχω ικανούς να το έχουν στήσει! Στην Ελλάδα είμαστε εξάλλου

  50. καιρος ηταν αρκετα ανεχτηκαμε την ηλιθια κ τον γλιτσα

  51. Ρε στεφανε μαζι σου σε γενικες γραμμες αλλα δωσε και μια εξηγήσει γιατι πριν μισο χρονο την καλεσες στην εκπομπή σου για την υπόθεση στα κρυα νερα που την αποκάλεσες μάλιστα και φίλη!! ! Επίσης το 2017 πάλι την ειχες καλέσει!!!

    https://youtu.be/iMVqBOSzD24

    1. αν παρακολουθησεις την συνεντευξη λεει ο Χιος οτι η Κυρια Δημητριαδου εχει ασχοληθει με σκληρες ποινικες διαδικασιες ναρκωτικα κτλ. και ειναι σε θεση να μπορει να συζητησει για το εγκλημα στα γλυκα νερα λογω εμπειριας με σκληρους ποινικους.. Τι δεν καταλαβαινεις.. ?Ουσιαστικα της λεει οτι ειναι η καταλληλη να μιλησει για αυτο αφου τοσα χρονια στο κουρμπετι ξερει την ψυχολογια τω επικινδυνων ποινικων.Και την ξεσκεπαζει για τις υποθεσεις που παιρνει ως ποινικολογος και ριχνει φως στη υποθεση σε καμια περιπτωση δε την εξυπνη. Οσο για το φιλη ειναι μια συνηθης εκφραση στις εκπομες και στη καθημερινοτητα. αν σε πω εγω φιλε σημαινει οτι και σε εξυπνω.. ασε μας ρε φιλε.. και εν πασει περιπτωσει το Θεμα μας ειναι η Παραδειση που πλεον πιεζε και εφτανε στα ορια του τον Στεφανο μονο και μονο για να μηδενιζει το λογο του και το σχολιασμο του

    2. Οταν θελεις να εκμιευσεις ρεπορταζ αγαπητε μπορεις να πεις οτι θελεις αλλα υπαρχει και η περιπτωση καιο Στεφανος τοτε να μην το ηξερε και να την εψαξε στη συνεχεια.Απλα και αλλοι δυο οι εμβολιασμενοι δεν τα λενε καλα τωρα τελευταια. Τον εβγαλαν απο τα ρουχα του το Στεφανο αλλα ενταξει τα τελευταια 5 δευτερολεπτα δε χρειαζονταν.

  52. Καλά τα είπες Στέφανε. Εκτός των ειρωνικών σχολίων τόσο καιρό, δημοσιογράφοι είναι, δεν κάνουν έρευνα ποιος και τί μιλά στο “δελτίο” ειδήσεών τους;
    2 λεπτά στο google θα βρουν όλες τις υποθέσεις που έχει εμπλακεί και όχι της εμπορίας βρεφών μόνο το 2001.

    Επίσης αναρωτιέμαι πως γίνεται δικηγόρος που πήγε φυλακή για εμπορία βρεφών να συνεχίζει να είναι δικηγόρος!!!!!!

  53. Εκεί στον αρτ, πόσο ηθικό είναι να χαμηλώνετε το μικρόφωνο κάπου στο 20.00 στον Χίο?
    Πέσετε στα γόνατα, ζητήστε του συγνώμη, γιατί μόνο με την φαντασμένη Ξινή, ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας σας, δεν θα σας βλέπει.

  54. 5 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ… ΤΙ Γ@ΜΗΣΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ!!!!! ΕΤΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!

  55. μας έχεις πρήξει τ’…αυτό που έχουμε πει οι περισσότεροι για την Παραδειση!

  56. Λες να φταιει το εμβολιο κοβιτ,μαλλον μοιαζει τηλεκατεφθηνομενη
    λενε οτι με το εμβολιο μπορουν και κατευθυνουν τη βουλησει των ανθρωπων μεσω των εμβολιων
    πολλες αλλαγες θα δουμε ακομη στη συμπεριφορα οσων εμβολιαστηκαν και θα εχουμε πολλες εκπληξεις.
    Πολλοι θα πουν συνοσημολογιες ολα αυτα .Ειδωμεν…

  57. Στέφανε… Και άργησες αρκετά!!! το μόνο που θέλω να πω:ότι στο επίλογο της η δημοσιογράφος σου έριξε μομφή 😁😁πρώτη φορά ρίχνει τέτοια “μπιχτη” (λάσπη) τόσο στριμωχθηκε???? ή αυτήν την στιγμή περίμενε????? Αρκετά κλείστε τα κατευθύνομαι κανάλια τα ΜΜΕ του βοθρου. ΚΑΛΉ δύναμη.

  58. Εκεί στον αρτ καθόλου ηθικό να χαμηλώνει το μικρόφωνο στον Χίο κάπου στο 20.00 μόλις τους τα χώνει.

  59. Η συζήτηση ήταν για την “Μποτσου-ανα”… αρχικά στο βιντεο βγήκε ο Στέφανος και ειπε ότι διαφωνεί με την Δημητριάδου και παρουσίασε στοιχεία από δολοφονίες γυναικών σε συζύγους, στην συνεχεία Βγήκε η με παρέμβαση η Δημητριάδου για να διευκρινίσει ότι τελικά ήταν με την άποψη που εξέφρασε ο Στέφανος και κατά του διαχωρισμού. Εκεί μετά άρχισε ένα αχρείαστο Ξεκατίνιασμα για όλα και με όλους (για πραγματικά γεγονότα του παρελθόντος) αλλά άσχετα με το θέμα της συζήτησης περί “Γυναικοκτονίας”. Μετά πήρε η μπάλα την Ξινή την Παραδείση που χασκογέλαγε σαν Φίδι, και το Σταθάκη και έγινε της “Μποτσου-ανας” .

    Έχω την αίσθηση από αυτά που είδα ότι ήθελες και εσύ να τα Σπάσεις με το Κανάλι, (κάτι ξέρεις) προφανώς ή τα είχες μαζέψει γενικώς και τους αμόλησες, πάντως η αντίδραση σου δεν ήταν Normal μετά την παρέμβαση
    της Δημητριάδου (που κατ ουσίαν δεν εξέφρασε αντίθετη άποψη). Η αλήθεια πάντως ειναι ότι η Παραδείση ειναι Σπασαρχίδα, δόλια και Ξινή, οπότε σε καταλαβαίνω.

    1. ρε φιλε την Τεταρτη περιμενοντας τον Χιο που εν τελει δεν πηγε παρακολουθησα ενα τεταρτο το δελτιο. Ουσιαστικα η Παραδειση εδειχνε σαν να πηρε μιζα για τα εμβολια αφου τα εβαλε με τους αστυνομους που δεν θελουν να εμβολιαστουν λεγοντας οτι δεν μπορει να υπηρετουν το νομο και μην τον ακολουθουν. Πεταγεται ο αξιωματικος που τους εκπροσωπουσε και της λεει οτι δεν ειναι ακομη επισημος νομος ο υποχρεωτικος εμβολιασμος των αστυνομικων και να ξαναπεταγεται αυτη και του λεει ομως οτι πρεπει να γινει.. Δηλ αυτη η αισχρη αριβιστρια Υαινα ετσι οπως μιλουσε ηταν σε ολα αντιθετη με τον Χιο και ηταν σαν να τον εκδικουνταν επειδη δεν πηγε την Τεταρτη στο δελτιο. Ναι στη ουσια η Δημητριαδου ειπε τα ιδιο με το Χιο οτι δεν θελει να γινεται η διακριση σε γυναικοκτονιες και οτι ολα ειναι δολοφονιες που πρεπει να κρινονται απο το κινητρο. Ομως η Παραδειση η Υαινα δεν εκανε καν το κοπο να το διευκρινησει αυτο στο Στεφανο . ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΟΙ ΤΟΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΗ -ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΑΙΝΑ.. Ο Στεφανος δεν χαριζει καστανα και τα ειπε εξω απο τα δοντια για την Δημητριαδου ανεξαρτητα αν στη ουσια συμφωνουν περι δολοφονιων.. ομως η Παραδειση εδω και καιρο γουσταρει να τσιτωνει τον Στεφανο .Ουσιαστικα μετα την ανακοινωση οτι του κινηματος και εφοσων η Παραδειση εδειξε την κακια της με το να μην κανει καν μια αναφορα η ερωτηση ηταν πιστευω το σωστο μομεντουμ να την διαολοστειλει ο Στεφανος και πολυ καλα εκανε γιατι πλεον μας δημιουργουσε μεγαλα νευρα με την συμπεριφορα της απεναντι στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ και τον Χιο.

      1. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΣΦΥΡΙΞΕΙ Ο ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΧΕΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΕΜΕΝΟ ΓΑΙΔΑΡΟ ΑΥΤΗ. ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΔΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΤΡΙΚΙΑ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ

  60. Και πολύ άντεξες με αυτήν την κακομουτσουνη πάμε γερά στςφανε

  61. Στεφανε επρεπε να φυγεις πρωτου εκραγεις.
    Αν και λες την αληθεια ,πολλοι δεν χωρουν στην αληθεια, ου με πεισεις καν με πεισεις,
    θελλουν να καλυψουν την αληθεια.
    Δεν ειναι η πρωτη φορα που το κανει αυτο η κυρια Παραδειρη,
    αυτη θελει να ακουει αυτο που αυτη θελει,ασχετα αν ειναι λανθασμενη η γνωμη της.
    Επομενως αφου δεν ταυτιζεται κανεις μαζι της ,υπαρχουν προστριβες
    η συζητηση μαζι της δεν οδηγει πουθενα,μαλλον θορυβος γινεται .
    Ο κυριος Σταθακης δεν τολμαει να αρθρωσει λεξει ,οταν μιλαει αυτη ,
    ασχετα αν πολλες φορες δεν συμφωνει μαζι της
    πως την ανεχεται ,ειναι να απορει κανεις,αν και ειναι συνετος και ηπιος ανθρωπος.

  62. Στεφανε επρεπε να φυγεις πρωτου εκραγεις.
    Αν και λες την αληθεια ,πολλοι δεν χωρουν στην αληθεια, ου με πεισεις καν με πεισεις,
    θελλουν να καλυψουν την αληθεια.
    Δεν ειναι η πρωτη φορα που το κανει αυτο η κυρια Παρασειρη,
    αυτη θελει να ακουει αυτο που αυτη θελει,ασχετα αν ειναι λανθασμενη η γνωνμη της.
    Επομενως αφου δεν ταυτιζεται κανεις μαζι της ,υπαρχουν προστριβες
    η συζητηση μαζι της δεν οδηγει πουθενα,μαλλον θορυβος γινεται .
    Ο κυριος Σταθακης δεν τολμαει να αρθρωσει λεξει ,οταν μιλαει αυτη ,
    ασχετα αν πολλες φορες δεν συμφωνει μαζι της
    πως την ανεχεται ,ειναι να απορει κανεις,αν και ειναι συνετος και ηπιος ανθρωπος.

  63. Δεν άντεξε άλλο ο άνθρωπος! Μέσα στην ειρωνεία η κυρία…..

    1. ακριβως τα λεγα μηνες για την ”κυρια ” και τον παλαβο ”ηρεμη δυναμη” που φτιαχνει ολο την γραβατα του !

  64. Στέφανε Γίγαντα μη στεναχωριέσαι γιατί στεναχωρείς κι εμάς. Είμαστε μαζί σου. Σε στηρίζουμε. Χαμογέλα και πάμε μπροστά. Ο,τι έγινε, έγινε. Λαϊκή Δεξιά Πατριωτική Κίνηση δαγκωτό!!!!!!

  65. 11:55 η καλύτερη ατάκα κ ο επόμενος τίτλος του πρωτοσέλιδου της εφημeρίδας: <> ! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

  66. Στέφανε προχώρα και εμείς ότι και να κάνεις και αποφασισεις είμαστε μαζί σου

  67. Μπράβο Στέφανε μαζί σου ειμαστε σε στηρίζουμε καλα την εκανες την βρωμα

  68. δεν ειναι τροπος αυτος κυριε Χιο ,οσο δικιο και αν εχεις (αν εχεις ) ,το χανεις με αυτο το στυλακι

    1. Ο Χιος αυτον τον τροπο καλο η κακο τον δειχνει αυθορμητα εδω και χρονια.Εχει υπομονη αλλα οταν κατανοει οτι του σκαβουν το λακο τοτε τους παιρνει παραμαζωμα. Γιατι δεν λες για την Κυρια που υποτιθεται ειναι χαμηλων τονων οπως λεει η ιδια και δεν ειναι τσαμπουκαλεμενη οπως παλι λεει η ιδια. Ο Χιος δειχνει το βιντεο μεχρι το σημειο που ηταν στο στουντιο , μολις εφυγε επεσαν οι μασκες. Εκει να δεις πως κατεβασε και χαληλωσε το επιπεδο η Κυρια και τι αισχρολογιες ειπε κατα Χιου και Μακελειου σε τονο εμπορου λαικης αγορας που φωναζει για να πουλησει τις πατατες του. Η Κυρια αμεσα εκοψε απο το youtube το σημερινο εκρηκτικο γιατι μετα την αποχωρηση Χιου αυτα που ξεστομισε εναντιων του θα σηκωσουν εκατομμυρια αντιδρασεις. Ψαξε ολοκληρο το βιντεο και μετα να δεις ποιος εχασε το δικιο του και αν αυτος ηταν ο Χιος

    2. σιγα ρε παπαδια το στυλακι σε μαρανε. Αυτα θα ελεγες και στον Κολοκοτρωνη γιατι ετσι μιλαγε ?απελευθερωσε τα εδαφοι τα οποια νοικιαζεις σκλαβε

  69. Επιτελους Αρχοντα, τι κανεις με τους πουλημενους.
    Αυτοι εχουν δωσει κυριολεκτικα σωμα και υδορ για μια θεση στην Βουλη.
    Μπραβο ΚΑΛΑ τους ΕΚΑΝΕΣ. Δεν αξιζουν ουτε κλανια

  70. Το περίμενα να το έχεις κάνει από καρό Στέφανε. Χχχχχχχχχχχχχχχχχχχ ….ΘΕΟΣ με το βοθροκάναλο…

  71. Επιτέλους ρε Στέφανε! Όλοι μας απορούσαμε τόσο καιρό, πως την ανεχοσουν τη γελοία! Εδώ εμάς μας ερχότανε να της ρίξουμε καμία μπουνιά έτσι που έκανε τα μούτρα της συνέχεια, και με την ειρωνεία που πούλαγε! Καιρός ήταν, υπερβολική αξία τους έδωσες. Γιατί σίγουρα, ούτε η μάνα τους δεν τους βλέπει αυτούς τους χαμένους. 👏👏👏

  72. Κύριε Χίο, η αλήθεια τους πονάει, τους καίει και δε μπορούν να την αντέξουν. Μείνετε ανεξάρτητος από τα κανάλια και ειδικά από τα κατευθυνόμενα. Σ αυτά, η αλήθεια δε χωράει, δε τη σηκώνει το κλίμα τους. Δημιουργείστε το δικό σας διαδικτυακό ανεξάρτητο κανάλι για να μην τους έχετε ανάγκη. Σ αυτό το κανάλι, βάλτε μετρητή, για να διαπιστώσετε ότι η ακροαματικότητα και η θέαση που έχετε, θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας.

  73. Πραγματικα Στεφανε ισως εσυ ο Κασιδιαρης και ο Γιαννακοπουλος ειστε οι μονοι που μπορειτε να ριξετε ολο το σαπιο συστημα. Εχεις πολλους εχθρους . Εισαι στοχος απο το Ισραηλ για αυτα που ειπες κατα Μπουρλα. Εισαι καθαρος δεν εχει δυνατες πλατες. Εισαι μοναδικος που πας μονος και εισαι επικηρυγμενος απο ολιγαρχες και μυστικες οργανωσεις .Για αρχη τουλαχιστον χρειαζεσαι συνασπισμο απο δυνατους πατριωτες οπως εσυ ωστε να εχεις μια προστασια . Μετα το σημερινο ειναι απολυτα σαφες οτι δεν εχεις κανενα φιλο στο χωρο. Ο Καρατζαφερης σου εσκαβε το λακο το ιδιο θα κανει και Τραγκας το ιδιο και ο Βελοπουλος. Εσυ ο Ηλιας και ο Τρακης μπορειτε ενωμενοι να τα κανετε ολα ΠΟΥΤ@@@ΝΑ αλλα με την πιο θετικη σημασια της λεξης

    1. Ποιός ΚΑΣΙΔΙAΡΗΣ ρε παλικάρι, ο ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΗΣ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΗΣ, ο εγκληματίας αυτός;;; EΛEOΣ!

      1. εγγληματιες φιλε ειναι τελικα αυτοι που δεν εχουν συστημικη ταμπελα εγκληματια. Δεν ειναι εγκληματιας ο Καρατζαφερης δηλ που ολη μερα επαινει τα κυβερνητικα μετρα μιλαει τιμωρητικα κατα των πατριωτων που ακομη στηριζουν τα ατομικα δικαιωματα τους και ανοιγει λακο με κινουμενη αμμο στο Χιο που τοσο καιρο εδινε νουμερα τηλεθεασης στο καναλι του με την παρουσια του? Εχουμε μπερδεψει τους ναζιστες που απλα υπηρετουν τον μαχητικο πατριωτισμο και τους δηθεν δημοκρατες που μας σας σερνουν με το ετσι θελω να μπολιαστουμε.. για σκεψου λιγακι

    2. Ποιός ΚΑΣΙΔΙAΡΗΣ ρε παλικάρι, ο ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΗΣ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΗΣ, ο εγκληματίας αυτός;;; EΛEOΣ!
      ΜΑΚΡΙΑ από τέτοια καθάρματα! KAΛYTEPA MONOΣ TOY O K.XIOΣ! AΣΠIΛOΣ KAI AMOΛYNTOΣ AΠO ΛOIΠEΣ ΛEPEΣ!!!

      1. “petros” εσύ μικρός πρέπει νά είχες πέσει από τήν κούνια σου…καί έχεις εγκεφαλική κάκωση…!!!! Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ είναι αυτός πού στίς εξεταστικές επιτροπές έκανε σωστή δουλειά ..ενώ οί υπόλοιποι βουλευτές κάλυπταν τούς πάντες….γιά δές λίγο τά βίντεο στο youtube με τον ΗΛΙΑ νά ξεστραβωθείς βλάκα….ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ.

      2. ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΡΕ ”ΛΕΒΕΝΤΗ” ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΕΝΤΙΑ ΣΟΥ….
        ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΡΤ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΙ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΠΛΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ….

  74. Δεν την αντέχουν την αλήθεια Στέφανε, λογοκρισία μόνο. Είμαι σίγουρος πως γνωρίζουν για την πολιτική κίνηση που ετοιμάζετε και δεν αναφέρθηκαν ποτέ με μία ερώτηση για τα μάτια του κόσμου.
    Το Μακελειό ουδέποτε υπέγραψε μνημόνια όμως οι “πρωτοπόροι” υπέγραψαν το πρώτο μνημόνιο, πιο θρασείς ποιος είναι;

    Κάποιος που λέει την αλήθεια χύμα ή κάποιοι που το παίζουν πατριώτες φίλοι των Μνημονίων και των χρηματοδοτήσεων, τραπεζιτών;;;

    Τέλος ποια φωλιά γέννησε τους χειρότερους πολιτικούς που βρίσκονται στην βουλή αυτή την στιγμή;; Πολλά τα πλοκάμια. Για μετρήστε…

    Έχουμε κοντή μνήμη αλλά τα θυμόμαστε όταν πρέπει….
    Ό,τι δεν λύεται..κόπτεται…

  75. Είναι αλήθεια ότι της την φύλαγε ο Στεφανος,χωρίς παρεξηγηση,μια σταγόνα χρειαζόταν για να της την πεί αλλά νομίζω ότι και ό Στεφανος εδώ δεν το διαχειρίστηκε σωστά που τους την είπε στον αέρα έτσι ωμά οτι είναι άσχετοι δημοσιογραφικά,το πήγε μέχρι τέρμα μόνος τους,κάπως πήγε να το σώσει η Παραδείση αλλά άμα κολλήσει και ο αγαπητός Χιος με ένα θέμα δεν τον ξεκολλάς με τιποτα…Αυτά βλέπουν και οι κομμουνιστοσυμμορίτες και γελούν…Λυπάμαι που το λέω!

  76. αναμενομενο με την καργιολα και το βλακα χιο μα ζι σου

  77. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΕΦΑΝΕ ΣΕ ΧΑΡΗΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕ!!! ΜΟΝΟ ΧΑΡΗ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΕΒΛΕΠΑ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΣΤΟ ΑΡΤ , ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ. . ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΆ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ !!!

  78. ΣΤΕΦΑΝΕ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΛΕ!ΣΤΕΛΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΑΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑ!ΚΑΘΑΡΗ ΠΟΡΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ!ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΑΔΕΡΦΕ ΠΡΟΧΩΡΑ

  79. ΕΥΓΕ ΣΤΕΦΑΝΕ, ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΣΟΥΡΓΕΛΟ…..
    ΕΥΓΕ ΒΑΓΓΕΛΗ ΤΕΖΑΡΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΚΩΜΕΝΟ ΛΑΟ

  80. ΣΤΕΦΑΝΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΤΗΣ ΘΡΑΣΥΤΑΤΗΣ.

  81. το κανάλι του καρατζαμπουρδα στηρίζει γουρλομάτη, νεα ταξη και μπολιάσματα! απορώ τι εκανες τόσον καιρο εκεί! ο κόσμος εχει γυρίσει την πλάτη στο κανάλι και έβλεπε μόνο το απόσπασμα που ανέβαζες στο σίτε.. Νομίζω ότι έπρεπε να έχεις φυγει απο καιρο χωρίς βρισίδια και φασαρίες..

    1. Ο Στεφανος ειναι αληθινος και πολλες φορες ως ανθρωπος μεσηλικος των 40Μαιων του ζητησα οσο μπορει να μην βριζει ομως σημερα για πρωτη φορα δεν θεωρησα χυδαιολογια αυτα που ειπε ουτε θεωρησα την αντιδραση του ασχημη. Σε προκειμενη περιπτωση ξεπερασε τα ορια η Κυρια. Ο Μαιντανος Σταθακης διπλα της δεν φταιει ιδιαιτερα απο την αποψη οτι ξερει οτι εκει περα κανει κουμαντο η ”γκομενα” του αφεντικου και αν δεν την υπερασπιστει θα χασει το ψωμι του.

  82. ΥΠΟΥΛΗ ΝΗΦΙΤΣΑ Κ Ο ΧΑΜΗΛΟΒΛΕΠΟΥΣΗΣ ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΠΑΛΙΑ ..ΜΟΛΙΣ ΕΜΑΘΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ..ΛΥΣΣΑΞΑΝΕ Κ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑ ..ΠΑΛΙΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ

  83. Παραδειση και Σταθακη ειστε πολυ λιγοι για να τα βαζετε με ενα δημοσιογραφο και πολιτικο ηγετη που τιμαει τα αξιωματα του και που εφτασε λιγο το θανατο για αυτα. Ειστε μονο παρουσιαστες ειδικα εσυ Παραδειση με βισμα και ξερουμε η μαλλον υποψιαζομαστε τι βισμα , δεν εισαι ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια και η Σπυροπουλου και η Καιλη με τον Κοντομηνα καπως ετσι εκαναν καριερα . Μαχιμοι και μαχητικοι δημοσιογραφοι δεν ειστε σε καμια περιπτωση . Παρολο που δεν εχουμε αποκριες σημερα επεσαν για τα καλα οι μασκες σας.ΚΑΛΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΤΟΥ ΔΥΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΑΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΡΦΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΠΑΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΚΑΚΙΑ ΤΣΑΤΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΟΡΤΑ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΜΑΣ . ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΣΟ ΑΙΣΧΡΑ ΤΟΝ ΧΙΟ ΕΒΡΙΣΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ.. ΚΑΛΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΑΣ

  84. Συγνώμη αλλά εμένα ως Έλληνα πολίτη που δεν υπάρχει ημέρα που να μην έχω το ΜΑΚΕΛΕΙΟ ανοικτό δεν μου άρεσε αυτό που είδα και ένιωσα απόλυτα άσχημα ΟΧΙ στο ότι είχε άδικο ο Στέφανος φυσικά αλλά στο ότι μπορούσε να αποχωρήσει οριστικά με άλλο τρόπο.Λυπάμαι που είμαι ίσως αντίθετος με υπόλοιπες γνώμες αλλά μιλάω με ειλικρίνεια.Ολοι εσείς που εδώ μέσα είστε χωσε Στέφανε και χωσε Στέφανε θέλετε Show να γελάτε όπως κάνετε στα σχόλια και ΟΧΙ το καλό της Πατρίδας.Θα δούμε πόσοι από εσάς θα τον ψηφίσετε.Ιδου η Ρόδος ιδού και το πήδημα.Ερχονται σιγά-σιγα οι εκλογές.

    1. Γιατι το λες αυτο? Θεωρεις τον εαυτο σου ως το μονο σοβαρο αναγνωστη του ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ.. θεωρεις οτι ολοι λεμε ΔΩΣΕ και γελαμε και παροτρυνουμε τον Στεφανο να συντηρησει τον καλα στημενο μυθο που οι εχθροι του, του αποδιδουν του αισχρολογου ? Οχι αγαπητε . Ο Στεφανος εχει σοβαρους και ευυποληπτους αναγνωστες και οπαδους του κινηματος του . Αλλα μαθε να ξεχωριζεις ποτε χανει το μετρο που γινεται ελαχιστες φορες και ποτε δικαιολογημενα ξεσπαει σε φιδια που ως τωρα του επαιζαν τον φιλο για να καρπωθουν νουμερα ακροαματικοτητας και μολις εμαθαν οτι κατεβαινει στις εκλογες εβγαλαν ολη την απαξιωση και την εμπαθεια που εκρυβαν απο την αρχη.

  85. Τώρα καθηστε εκεί μόνη σας δε θα σάς βλέπει κανένας από αγάπη τον έβγαζαν τν Χίο τόσο καιρό 😂😂😂😂😂

  86. Ο Καρατζαφέρης έλεγε tele city το κανάλι. Όταν έφτιαξε δήθεν πατριωτικό κομμα άλλαξε το όνομα σε τηλε άστυ για να κάνει τον πατριώτη. Α,χα,χα. Και με το που διαλύθηκε το κόμμα το έκανε ΑΡΤ. Α,χα,χα,χα!

    1. FART έπρεπε να το είχε ονομάσει το κανάλι του, όχι ΑRT!

    2. Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ,ΕΙΝΑΙ ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΙΚΟ “ΛΟΜΠΥ”! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕ’Ι’ΚΟ!!!

  87. Τι να πω,κρίμα που έγινε όλο αυτό στον αέρα,έχει ανάγκη ο κόσμος να ακούει τον Χιο να μαθαίνει αλήθειες.Στην αρχή είπα τώρα θα φύγει,μετά λέω ευτυχώς όλα καλά το διαχειρίστηκε ψυχραιμα ο Στεφανος…ε,τι τα θες τελικά ήταν θέμα χρόνου.Πάντως η Παραδείση όντως τώρα δεν μπορεί να διαχειριστεί σωστά όταν ανεβάζει ταχύτητα ο Χιος και τον φουντώνει ακόμα περισσότερο ανεβάζοντας με τσαμπουκα τον τόνο της φωνής της…Μακάρι να βρέθει άλλο κανάλι να τον φιλοξενήσει γιατί πρέπει να ακούγεται η φωνή του.Όταν κλεινει μια πόρτα ανοίγει μία άλλη!

  88. Τώρα καθηστε εκεί μόνη σας δε θα σάς βλέπει κανένας από αγάπη τον έβγαζαν τν Χίο τόσο καιρό 😂😂😂😂😂

  89. Καλά τής είπες τής κ@ργιλ@ς πετάχτηκε και η άλλη η πουτ@νιτσ@ από δίπλα που χτυπά προσοχες στην αγ@μητη ότι είναι τηλεόραση 😂

  90. Καιρός ήταν να την κάνεις από εκεί… γλυφτρακια του συστήματος ειναι το όλο βοθροκαναλι….

  91. ΣΤΕΦΑΝΕ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΙΞΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΣ ΑΡΧΙΔΙΑ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΚΚΟΣ

  92. Η Παραδείση δεν είναι δημοσιογράφος. Ούτε και ο Σταθάκης. Είναι παρουσιάστές σε ένα μικρό κανάλι και θέλουν ένα ήσυχο μεροκάματάκι στη γραμμη του Καρατζαφέρη. Και φυσικά οτι λένε είναι αυστηρά μέσα στη γραμμή του Καρατζαφέρη. Δεν θα σε κόντραρε αν δεν είχε γραμμή απο τον Καρα- Τζαφερ.
    Ας μην ξεχνάμε οτι το κανάλι το χρωστά στους Μητσοτάκηδες.

    1. Πολύ σωστά.
      Το πιο πιθανό είναι να ευελπιστεί ο καρατζατούμπας για μία θέση στην κυβέρνηση του κούλη, γιαυτό συνέχεια γλύφει τον ίδιο κ την μινέρβα.

  93. ARKETA ME TI PATSABOURA OLO STHN EIRONIA HTANE TO BROMOKALO MONO GIA SENA TO EBLEPA KAI LIGA TIS EIPES AN DEN EISAI ESY OLO PARATHIRA ANOIGOUNE GIATI DEN KSEROUNE TI NA POUNE MPRABO STEFANE PROXORA…

  94. ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟΟΟΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟΟΟΟΟΟ

  95. Αγαπητέ συν Έλληνα Στέφανε…
    Επιτέλους σήμερα το βράδυ, έκανες αυτό που έπρεπε να είχε γίνει πολύ καιρό πριν.
    Τελικά δεν έχει θέση εκεί, καμιά Πατριωτική φωνή όσο η εργοδοσία την οποία στήριξε το Μητσοτακέϊκο στο ξεκίνημα του TELE CITY δεν παίρνει θέση, ώστε να μάθει στην κυρία που παρουσιάζει το δελτίο (από την θέση της έχουν περάσει μεγάλα ονόματα της δημοσιογραφίας) να άγει και να φέρεται καλύτερα σε ένα καλεσμένο που ανεβάζει κάθε Τετάρτη και Παρασκευή κάθετα την ακροαματικότητα του καναλιού.
    Όσο αναφορά το θέμα για το οποίο έγινε ο καυγάς, θα γράψω κάτι (γιατί η παρουσιάστρια διαβάζει τα σχόλια που της κάνουν) που δεν μου το είπε ο θείος μου ο Ισίδωρος, αλλά το έγραψε η ηλεκτρονική έκδοση των ΝΕΩΝ στις 12 Φεβρουαρίου 2001 η οποία γράφει:
    Απολογείται η δικηγόρος για το κύκλωμα εμπορίας βρεφών
    TANEA Team
    12 Φεβρουαρίου 2001
    Απολογείται σήμερα, μετά το μεσημέρι, στον τακτικό ανακριτή Ξάνθης, η
    δικηγόρος Παρασκευή Δημητριάδου, 38 χρόνων, που φέρεται ως επικεφαλής
    κυκλώματος εμπορίας βρεφών, το οποίο είχε απλώσει τα πλοκάμια του σχεδόν σ’
    ολόκληρη τη χώρα.
    Η ίδια πάντως αρνείται τις κατηγορίες που της αποδίδονται
    και ισχυρίζεται πως «θα λάμψει η αλήθεια»… Η «επιχείρηση» γινόταν
    τουλάχιστον για μια πενταετία όπως εκτιμά η Αστυνομία των Σερρών.
    Η «ταρίφα» ήταν 4 εκατ. δραχμές για κάθε βρέφος, από τα οποία τα 3 εκατ. δραχ.
    έπαιρνε η δικηγόρος και το 1 εκατ. η οικογένεια των Τσιγγάνων που έδινε το
    παιδί της σε άτεκνο ζευγάρι. (Και η πληροφορία αυτή προέρχεται από την
    Αστυνομία.) Από τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί προκύπτει ότι το
    κύκλωμα έδρασε σε αρκετές άλλες περιοχές της Ελλάδας και είναι άγνωστο πόσες
    παράνομες υιοθεσίες βρεφών έγιναν.
    https://www.tanea.gr/2001/02/12/greece/apologeitai-i-dikigoros-gia-to-kyklwma-emporias-brefwn /
    β. τεζάρης
    ϶ϵλληνας όμηρος των καθεστώτων των Αθηνών !

    1. Κατά τ’ αλλα η κυβέρνηση ψάχνει ανεμβολιαστους που δεν τηρούν τα μέτρα να τους χώσει σε στρατόπεδα συγκέντρωσης. Πήρε και ειδικά οχήματα για να τους μεταφέρει.

  96. Δεν απαντησε αν την ειχε φιλοξενήσει και ο χιος εεε?

  97. ΕΥΓΕ σε μερικούς ανθρώπους έτσι πρέπει…να τους φέρονται …και Μ αυτή την συμπεριφορά τους.. και εφ όσον βγαίνουν δημόσια θα πρέπει να σέβονται τις απόψεις του καλεσμένους τους που στο κάτω κάτω είναι συνάδελφος τους… ΜΠΡΆΒΟ ΣΤΈΦΑΝΕ ΕΊΜΑΣΤΕ ΜΑΖΊ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΛΛΆΖΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΝΈΝΑΝ

  98. ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΓΙΟΛΑ!

  99. Το περίεργο είναι ότι άργησε το ξέσπασμα τόσο πολύ, απορώ πώς άντεχες Στέφανε! Σου τα είχε κάνει τσουρέκια η κολασείδη…

  100. Όλο αυτό το διάστημα η Σοφία Παραδείση χαλούσε τα μούτρα της όταν έβγαινε ο Χίος στο δελτίο ειδήσεων.
    Εγώ ξέρω πως όταν φιλοξενείς κάποιον οφείλεις να τον αντιμετωπίζεις με σεβασμό και όχι ως έναν γραφικό τύπο που λέει μπούρδες. Αν δεν σου αρέσουν αυτά που λέει δεν τον καλείς στην εκπομπή σου ή λες στον ιδιοκτήτη του καναλιού πως τις ημέρες ποτ θα βγαίνει ο Χίος εγώ θα έχω ρεπό! Αυτό θα ήταν μια έντιμη στάση από την κυρία Παραδείση και όχι αυτό το ειρωνικό στιλάκι εδώ και καιρό, το οποίο μάλιστα έγινε ακόμη πιο εξοργιστικό όταν ο Χίος ανακοίνωσε την ίδρυση κόμματος.
    Μου προκάλεσε εντύπωση που το προηγούμενο διάστημα τόσο η κυρία Παραδείση όσο και ο κύριος Σταθάκης δεν έκαναν καμία αναφορά στο γεγονός αυτό. Δεν ρώτησαν τον Χίο πως πήρε την απόφαση να κατέβει στον πολιτικό στίβο και τι επιδιώκει να πετύχει.
    Είναι ξεκάθαρο πως στεναχωρήθηκαν με την εξέλιξη αυτή, γιατί ουσιαστικά ο Χίος αντλεί ψήφους από τη δεξιά
    δεξαμενή στην οποία και “ψαρεύει” ο Καρατζαφέρης. Δυστυχώς ο άνθρωπος αυτός δεν έχει καταλάβει από ότι φαίνεται πως από τη στιγμή που συγκυβέρνησε με ΠΑΣΟΚ και ΝΔ έχει τελειώσει πολιτικά εδώ και χρόνια.
    Αυτός θεωρώ πως κρύβεται πίσω από το ειρωνικό στυλ της Παραδείση, δεδομένου ότι είναι ο μέντοράς της και κάνει ό,τι της λέει

    1. Εδω χαλαει τα μουτρα της με το αφεντικο της τον Καρατζαφερη οταν λεει τα δικα του.Η ΚΥΡΙΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ….ΠΑΡΤΕ ΜΕ ΣΤΟ ΣΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 ΣΤΟΝ ΑΛΦΑ ΕΣΤΩ ΣΤΟ ΟΠΕΝ…ΕΙΜΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

  101. Εφόσον Σοφάκι (Ναί, ειρωνεία γιατί μόνο αυτή τη γλώσσα μιλάς, κι έτσι λοιπόν θα σου μιλήσω στη γλώσσα σου) θα διαβάσεις τί λέμε εδώ οι σχολιαστές, θέλω να σε ρωτήσω κάτι. Αληθεύει ότι το ΛΑΟΣ δεν χρωστούσε ποτέ σε τράπεζες γιατί το ίδρυσε ο γέρος Μητσοτάκης με σκοπό να τραβάει τα δεξιά γίδια που φεύγουν από τη ΝΔ (Για αυτό άλλωστε μπροστά στον Μητσοτάκη ο εργοδότης σου ο Καραταφέρης στεκόταν κλαρίνο-και στον γιό (λέμε τώρα) κάνει αβάντα, εν προκειμένω με τον εμβολιασμό) κι όταν ο ΛΑΟΣ κάηκε από την συγκυβέρνηση ο γέρος Μητσοτάκης το πέταξε από την εύνοιά του σαν στημμένη λεμονόκουπα αλλά εσείς εκεί συνεχίζετε να αβαντάρετε τους Μητσοτάκηδες επειδή <>; Επίσης, τη δική σου συμμετοχή στις εκλογές με τον ΛΑΟΣ νομίζεις ότι την ξεχάσαμε; Που μας το παίζεις αδέκαστη και αντικειμενική δημοσιογράφος; Ε….Νινάκι; (Ενας παλιός συνάδελφός σου στο κανάλι του εργοδότη σου σε αποκάλεσε έτσι, όχι εγώ. Λάμπρος Πάσχος λέγεται. Σε περίπτωση που σου….διαφεύγει το όνομά του).

    1. *Επειδή ξεπληρώνετε γραμμάτια; Διότι ο γέρος Μητσοτάκης πλήρωνε τα πάντα; Ολα τα έξοδα του παραμάγαζού του;

  102. Στεφανε,πολυ καλα εκανες και εφυγες σε ειρωνευοτανε συστηματικα.
    Σκεψου σοβαρα το ενδεχομενο να συνεργαστεις με τον Ηλια Κασιδιαρη και τους “Ελληνες” αντι να κατεβαινει ο καθενας με το δικο του κομμα και να υπαρχει ετσι πολυδιασπαση.
    Οπως λεει το γνωστο ρητο “η ισχυς εν τη ενωσει” η πολυδιασπαση σε πολλα μικρα κομματα ευνοει μονο τη χουντα της Νεας Δικτατοριας.

  103. Νομίζω ότι τρέμω από τα νεύρα μου όπως κ ο κάθε οπαδός κ αναγνώστης σου .Δεν συγχωρούνται αυτά που είπαν για εσένα .είπε τρεις λέξεις όταν έφυγες .βάλτες στο repeat για να δεις τι φιδι
    είχες στο κόρφο σου κ τη έκανες κ φίρμα την άχρηστη .εγώ δεν μπορώ να τις ξεστομίσω .τόσο μίσος κ εμπάθεια πραγματικά μας έχουν χαλάσει το βράδυ .
    Μπράβο σου που εφυγες αλλά μη τους τι χαρίσεις με αυτά που είπε σε δυσφημίσε ως προσωπικότητα ήθος δημοσιογράφο πολιτικό ηγέτη κ δυσφημισε κ επιτέθηκε κ στη αντικειμενική ενημέρωση που προσφέρει στους αναγνώστες του το ΜΑΚΕΚΕΙΟ κ μίλησε κ εντελώς απαξιωτικά για το κίνημα .Δάγκωσε το χέρι που τη τάιζε .τον άνθρωπο που της έδωσε αξία κ δημοσιότητα . ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΡΙΑΣ Κ ΒΡΩΜΙΚΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ..ΥΑΙΝΑ ..

  104. Είναι δεξιά η γυναίκα γι’αυτό σε πολεμάει έτσι… Τραβά σε άλλο κανάλι να βρεις την υγειά σου! Και κάνε διαδικτυακά να είσαι ποιο ελεύθερος! Άλλαξε ο κόσμος έγινε καθος πρέπει… Αλλά ο κόσμος το έχει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι! Στέφανε προχώρα στο τέλος όλοι μένουμε μόνη… Αλλά η νίκη είναι βέβαιοι

  105. Στέφανε εντάξει δεν παίζεται έτσι… Απλά κοίτα ρε συ αφού χαραξες και πολιτικό δρόμο κάποιοι θα σε πολεμήσουν! Λογικό! Ωραία τα είπες είσαι πετυχημένος την κατάλληλη στιγμή της ταποσες! Μάγκας! Χαχαχαα

  106. Στέφανε ξέσκισε την .Αυτά που είπε πίσω από τη πλάτη σου όταν έφυγες δεν τα χει πει κανένας συστημικός εχθρός ως τώρα.Δεν θα τολμούσε .Μίλησε τόσο βρώμικα για σένα κ το μακελειό .
    Αν είχες τέτοιους φίλους τι τους θες τους εχθρούς .Αν δεν έβγαζες τα στοιχεία για την δολοφονία σου κ την πιθανούς εκτελεστές μετά το σημερινό θα σκεφτόμουν ότι αυτή τι έκανε .Πραγματικά έχω μείνει με αυτά που ξεστομισε όταν έφυγες.

  107. Το έχετε καταλάβει ότι η Παραδείση είναι libtard αριστερή?
    Το έχετε καταλάβει ότι ο Κούλης είναι το ίδιο?
    Έχουν διεισδύσει οι αριστεροί παντού χρησιμοποιώντας ως βιτρίνα δεξιές παρατάξεις. Όπως δλδ συμβαίνει κ στην Αμερική με τους αριστερούς libtard που χρησιμοποιούν το δημοκρατικό κόμμα διότι διαφορετικά δε θα εκλέγονταν, όπως δλδ κ στην Ελλάδα με τη ΝΔ
    Η ζημιά γίνεται στην ανώτατη εκπαίδευση από τους libtard καθηγητές που κάνουν πλύση στα κεφάλια των φοιτητών. Από εκεί πρέπει να ξεκινήσει ένα πατριωτικό κόμμα.

  108. Ίσως η πιο απολαυστική συμμετοχή καλεσμένου σε δελτίο ειδήσεων που έχω δει ως τώρα!

  109. Στο τέλος την εσταξε τη χολή της….. Έβγαλε αυτά που είχε μέσα της τόσο καιρό για το Μακελειό …. καλά την καληνύχτισες😉

  110. Καιρός ήταν να φύγεις Ηγέτη Χίο από αυτή τη Μπόχα κ δυσωδία αυτής της ασχημης αμόρφωτη Ε κ ύπουλης κυρίας .Αλλοιώνεις τη αλήθεια …αυτό το είπε αυτή ..έβγαλε όλη της κακια της κ το επίπεδο πατώματος της σε χαρακτηρισμούς εναντίων σου .Ήξερε να γελάει σαν καθυστερημένη τόσο καιρό κουτοπόνηρα παίρνοντας εντολές να σε παρουσιάζει ως γραφικό κ ανάξιο σεβασμού ..άκουσες τι είπε για το κόμμα μας και το το ΜΑΚΕΚΕΙΟ…λυπάμαι ούτε η Στεφανίδου ούτε ο Ευαγγελάτος ούτε ο Παπαδάκης ούτε κανείς συστημικός δεν έχει μιλήσει τόσο βρώμικα για σένα κ το ΜΑΚΕΛΕΙΌ.επεσαν οι μάσκες…στο ΑΡΤ σε μισούσαν …Η Παραδειση ήταν ορκισμένη εχθρός σου πληρωμένη από το σύστημα για να σε μειώνει …πραγματικά ΑΙΣΧΟΣ

  111. Καιρός ήταν να φύγεις Ηγέτη Χίο από αυτή τη Μόσχα κ δυσωδία αυτής της αναζήτησης αμόρφωτης κ ύπουλης κυρίας .Αλλοιώσεις τη αλήθεια …αυτό το είπε αυτή ..έβγαλε όλη της κακια σε χαρακτηρισμούς εναντίων σου .Ήξερε να γελάει σαν καθυστερημένη τόσο καιρό κουτοπόνηρα παίρνοντας εντολές να σε παρουσιάζει ως γραφικό κ ανάξιο σεβασμού ..άκουσες τι είπε για το κόμμα σου ο το ΜΑΚΕΚΕΙΟ…λυπάμαι ούτε η Στεφανίδου ούτε ο Ευαγγελάτος ούτε ο Παπαδάκης ούτε κανείς συστημικός δεν έχει μιλήσει τόσο βρώμικα για σένα κ το ΜΑΚΕΛΕΙΌ.επεσαν οι μάσκες…εκεί σε μισούσαν …Η Παραδειση ήταν ορκισμένη εχθρός σου πληρωμένη από το σύστημα για να σε μειώνει …πραγματικά ΑΙΣΧΟΣ

    1. Το έκοψαν φίλε απο το ΑΡΤ. Πράγματι έγινε της πουτάνας το κάγκελο. Πάρε τα αρχίδια μου της είπε ο Χίος. Η παραδείση συνέχισε το χώσιμο στην εφημερίδα, δεν ξέρω άν κάποιος έτυχε να μαγνητοσκοπήσει ι το βίντεο καλό ειναι να το ανεβάσει γιατί τους βλέπω να το χώνουν κάτω απο το χαλί.

  112. Προς τι πάλι το σανό;; Τι προσπαθείτε να επιτύχετε;;; Καραγκιοζηδες

  113. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ …ΤΗΝ ΞΕΧΕΣΕΣ στον αερα την πατσαβούρα
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΕΦΑΝΕ ΧΙΟ …καλα εκανες κ την εγραψες ON AIR ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙ@ ΣΟΥ ,
    εκεινο το παρταλι ο διπλανος της πατσαβουρας τι το παιζει ? μαλλον μαζευει τα χεσμενα βρακιά της για να τα πλενει…

  114. ΠΟΛΥ ΤΟ ΧΑΡΗΚΑ ΣΗΜΕΡΑ… ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΧΙΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΑΦΗΓΗΜΑ… ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ… ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ TWITCH KAI TO YOUTUBE O ΧΙΟΣ

  115. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ ΤΙ ΤΗΣ ΕΙΠΕΣ ΡΕ ΣΤΕΦΑΝΑΡΑ?ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

  116. Παιδιά, ήταν επόμενο. Το περίμενα να γίνει αυτό !

Comments are closed.