ΒΙΛΙΑ: Σε 38χρονη γυναίκα ανήκει το πτώμα στη βαλίτσα. Τι έδειξε η ιατροδικαστική έρευνα

Κοινοποίηση:
peripoliko-nyhta

Σε 38χρονη Κινέζα που είχε εξαφανιστεί από τον Οκτώβριο του 2020, όταν και είχε δηλωθεί η εξαφάνισή της, ανήκει η σορός που βρέθηκε μέσα σε βαλίτσα στα Βίλια.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση όπου ο ιατροδικαστής δεν εντόπισε κακώσεις και επειδή το πτώμα ήταν σε προχωρημένη σήψη, η αιτία θανάτου παραμένει απροσδιόριστη.

Παρόλα αυτά, παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο ο θάνατος να ήταν ασφυκτικός, όμως είναι κάτι που ιατροδικαστικά, λόγω της εικόνας που παρουσίαζε το πτώμα, δεν μπορεί σε αυτή τη φάση της εξέτασης να πιστοποιηθεί και επίσημα.

Αυτό που θα ακολουθήσει τώρα, είναι τοξικολογική εξέταση για να διαπιστωθεί ιατροδικαστικά εάν η κοπέλα είχε πάρει οποιαδήποτε ουσία ή και εάν της είχαν χορηγηθεί βίαια ενώ οι Αρχές είναι σύμφωνα με πληροφορίες πολύ κοντά στην επίσημη ταυτοποίησή της.

Από την πρώτη στιγμή, οι αξιωματικοί του ανθρωποκτονιών είχαν επικεντρώσει την έρευνά τους σε γυναίκες ηλικίας 30 έως 40 ετών, που είχε δηλωθεί η εξαφάνισή τους και αναζητούνταν από τους οικείους τους και όπως φαίνεται η περίπτωση της δολοφονημένης είναι μέσα σε αυτές.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: