ΒΙΒΛΙΚΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ: ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΤΟΥ… ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΑΓΕΛΑΔΕΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ! Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΑΜΑΣ!

Κοινοποίηση:
Clipboard01-1

Σε μια άγνωστη μυστική τοποθεσία στη Δυτική Όχθη βρίσκεται μια αγέλη κόκκινων αγελάδων.Το Ιράν επιτέθηκε με μανία προς το τέμενος του Al-Aqsa ή Όρος του Ναού για τους Χριστιανούς. Η Χαμάς στην επέτειο των 100 ημερών από τον πόλεμο με το Ισραήλ είπε ξεκάθαρα πως «οι σιωνιστές έχουν τις κόκκινες δαμαλίδες». Μπορεί να φαίνονται όλα αυτά ασύνδετα, αλλά… συνδέονται με μια βιβλική προφητεία που «τρέμει» το Ισλαμ.

Η προειδοποίηση της Χαμάς

Όταν ο εκπρόσωπος της Χαμάς Abu Ubaida πραγματοποίησε ομιλία με αφορμή την 100ή ημέρα του πολέμου στη Γάζα, μια μπερδεμένη αλλά και εντυπωσιακή δήλωση ξέφυγε από τα πρωτοσέλιδα.

Αναφέροντας τα κίνητρα για την επίθεση της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου στο Ισραήλ, κατηγόρησε τους Εβραίους ότι «φέρνουν κόκκινες αγελάδες» στους Αγίους Τόπους.

Οι αγελάδες για τις οποίες μιλούσε είναι κόκκινες δαμαλίδες, οι οποίες βόσκουν τώρα σε ασφαλή, άγνωστη τοποθεσία στην κατεχόμενη από το Ισραήλ Δυτική Όχθη. Μερικοί Εβραίοι και Χριστιανοί πιστεύουν ότι είναι το κλειδί για την ανοικοδόμηση του εβραϊκού ναού που κάποτε βρισκόταν στην Ιερουσαλήμ ώστε να υποδεχτούν τον Μεσσία που αναφέρει η Παλαιά Διαθήκη.

Για να καταλάβει κάποιος τι σημαίνει αυτό θα πρέπει να γυρίσει πίσω σχεδόν 2.000 χρόνια στην ταραχώδη ιστορία της Μέσης Ανατολής, όταν οι αρχαίοι Ρωμαίοι κατέστρεψαν τον τελευταίο ναό στην Ιερουσαλήμ.

Για να το ξαναχτίσουν, ένθερμοι πιστοί επισημαίνουν το Βιβλίο των Αριθμών της Βίβλου, το οποίο διατάζει τους Ισραηλίτες να προσφέρουν «μια κόκκινη δαμαλίδα χωρίς ελάττωμα ή ψεγάδι και που δεν ήταν ποτέ κάτω από ζυγό».

Μόνο με αυτή την θυσία, επιμένουν, μπορεί ο ναός να ανεγερθεί.

The unlikely role red cows play in war between Israel and Hamas

Η μανιασμένη επίθεση του Ιράν στο Al-Aqsa

Τα ξημερώματα της Κυριακής (14/04) το Ιράν εξαπέλυσε επίθεση με drones κατά του Ισραήλ, ως αντίποινα για τον βομβαρδισμό στη Δαμασκό της πρεσβείας του. Όμως οι θρησκόληπτοι ζηλωτές του Ισραήλ αλλά και οι φανατικοί ισλαμιστές έστρεψαν τα μάτια τους προς το τέμενος Al-Aqsa στην παλιά πόλη της Ιερουσαλήμ ή αλλιώς στο Όρος του Ναού.
Η Τεχεράνη εξαπέλυσε το μεγαλύτερο μέρος των drones προς το τέμενος με την ελπίδα πως ένα εξ αυτών ή περισσότερα, θα έφταναν στον στόχο και θα γκρέμιζαν τον ναό άμεσα. Από την άλλη, η αεράμυνα του Ισραήλ δεν άφησε τα drones να πλησιάσουν ούτε σαν.. ιδέα.

Καθόλου τυχαίο, αν αναλογιστεί κανείς πως η προφητεία που έχει… τρελάνει την Μέση Ανατολή έχει ως κεντρικό σημείο το Όρος του Ναού ώστε οι κόκκινες δαμαλίδες να θυσιαστούν σε χρονικό σημείο από τις 22 Απριλίου μέχρι και το Πάσχα!

Από το Τέξας στη Δυτική Όχθη

Καθοριστικός παράγοντας για τη μεταφορά των δαμαλίδων στους Αγίους Τόπους ήταν ο Yitshak Mamo, από την Uvne Jerusalem, μια ομάδα που δεσμεύτηκε να ανεγείρει τον νέο στην Παλιά Πόλη της Ιερουσαλήμ.

«Μπορείτε να ελέγξετε αν έχουν άσπρες ή μαύρες τρίχες», είπε στο CBS NEWS, εξηγώντας ότι οποιαδήποτε τρίχα δεν είναι κόκκινη θα απέκλειε τις αγελάδες από το να εκπληρώσουν τον προφητευμένο ρόλο τους.

Η εύρεση των κόκκινων δαμαλίδων πήρε χρόνια. Η αναζήτηση οδήγησε τον Mamo όχι σε Εβραίους κτηνοτρόφους αλλά σε χριστιανούς κτηνοτρόφους χιλιάδες μίλια μακριά.

«Μετά από μακρά αναζήτηση, τα βρήκαμε στο Τέξας», είπε.

«Για να παρακάμψουμε τους αυστηρούς νόμους που ίσχυαν εκείνη την εποχή που απαγόρευαν την εξαγωγή βοοειδών των ΗΠΑ στο Ισραήλ, οι δαμαλίδες ταξινομήθηκαν ως κατοικίδια», είπε ο Mamo γελώντας. Αλλά για όσους ακολουθούν τις βιβλικές εντολές, οι αγελάδες δεν αποτελούν κάτι αστείο, πρόσθεσε, τονίζοντας ότι δεν ήταν διαφημιστικό κόλπο.

«Ο Χάρι Πότερ είναι μια καλή ιστορία. Η Βίβλος δεν είναι ιστορία», είπε. «Η Βίβλος είναι μια οδός του Θεού για να μας οδηγήσει».

Αλλά ενώ ταξινομούνται ως κατοικίδια, δεν υπάρχουν σχέδια να αφήσουν τις κόκκινες δαμαλίδες να ζήσουν μια μακρά ζωή.

Ένας τεράστιος λευκός βωμός τους περιμένει, όπου πρόκειται να καούν σε ένα οικόπεδο με θέα στο Όρος του Ναού στην Ιερουσαλήμ. Ο Mamo είπε ότι η τελετή πρέπει να πραγματοποιηθεί κοιτάζοντας απευθείας στο σημείο που βρισκόταν ο αρχαίος Δεύτερος Ναός, έως ότου καταστράφηκε από τους Ρωμαίους το έτος 70.

Οι ευαγγελικοί των ΗΠΑ, οι αγελάδες και η δεύτερη έλευση

Οι Εβραίοι ακτιβιστές δεν πτοήθηκαν από τη σφαγή της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου ή τον συνεχιζόμενο πόλεμο στη Γάζα. Κάποιοι χρησιμοποιούν τη σύγκρουση ως φόντο για να προωθήσουν την υπόθεσή τους στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Στην πρόσφατη Εθνική Συγκέντρωση για Προσευχή και Μετάνοια στην Ουάσιγκτον, D.C., ο Μάμο μίλησε για τις δαμαλίδες του και τις ελπίδες του για έναν Τρίτο Εβραϊκό Ναό. Η συγκέντρωση συγκλήθηκε από τον Πρόεδρο της Βουλής των ΗΠΑ Μάικ Τζόνσον, ο οποίος έκανε μια κεντρική προσευχή πριν μιλήσει ένας ευαγγελικός ηγέτες και μέλη του Κογκρέσου. Πολλοί Αμερικανοί ευαγγελικοί πιστεύουν ότι οι κόκκινες δαμαλίδες θα οδηγήσουν τη δεύτερη έλευση του Χριστού.

«Θα δεχθούμε τον Μεσσία και χρειαζόμαστε τον Μεσσία να έρθει», είπε στη συγκέντρωση ο Μπάιρον Στίνσον, ένας Τεξανός που βοήθησε να έρθουν οι αγελάδες στο Ισραήλ. «Για μένα, η κόκκινη δαμαλίδα είναι κόκκινη για το αίμα του Ιησού Χριστού. Γι’ αυτό είναι κόκκινη».

Πίσω στον οικισμό του στη Δυτική Όχθη, ο Μάμο είπε στο CBS News ότι οι δαμαλίδες χρειάζεται μόνο να περάσουν ένα τελευταίο τεστ καθαρότητας. Η τελετή που ελπίζει ότι θα αναστήσει τον ναό και θα εισαγάγει τον Μεσσία θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε μέρα. Είπε ότι κατανοεί γιατί η Χαμάς θα μπορούσε να είναι αγανακτισμένη.

«Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω, ακόμα κι αν έχουν δίκιο, γιατί πρέπει να σφάζουν και να βιάζουν ανθρώπους για να κερδίσουν τον πόλεμο τους», είπε. «Οι τρομοκράτες μας επιτίθενται πριν ονειρευόμαστε αυτές τις αγελάδες», σκέφτεται. «Δεν τους χρειάζονται ως δικαιολογία για να σκοτώσουν».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

 1. ασχετο, ξερετε αν επιτρεπεται αυτη την εποχη να βαζεις φωτιες? επειδη δεν ανησυχουν οι γειτονες μην παρουν φωτια τα σπιτια τους με των αλλονων τις φωτιες, γι αυτο το αναφερω κυριε Εισαγγελευς

  1. σχετικό είναι όλο το σχόλιο σου, αλλά γιατί δεν απευθύνεσαι στην πατακούλα, στο ραγιαπετρίτη της ΓΕΚ-ΤΕΡΝΑ και στον μυτιλ με τους ανεμόμυλους; αυτοί ξέρουν … αυτούς ψήφισες … ας πρόσεχες

 2. Το παράνομο κράτος του Ισραήλ πρέπει να εξαφανιστεί από τον χάρτη.
  Ξένοι σε ξένη γη. Ουδεμία καταγωγή έχουν από την περιοχή.
  Οι περισσότεροι λευκοί προσηλυτισθέντες στην θρησκεία των Εβραίων.

 3. Re aristere teneke! Mono me tous evraious exoun ta thraseideila kthni tou islam problima? Sth europi opou pathan to kolopodaro tous bromizoun egklimatoun parabatoun gketopoioun Sa gkomenes oloi enantion Enos. Aei sixtir teneke. Tromokrates de einai sth europi Liga ekana n?

 4. Να υπενθυμίσουμε στους χαζοχαρουμενους οπαδούς των προφητειών ότι της επίθεσης των Περσών προηγήθηκε η σιωνιστική επίθεση των Σιωνο-Χαζάρων στο κτίριο της Πρεσβείας των Περσών στην Δαμασκό της Συρίας … με νεκρούς…οπότε τι περίμεναν οι Σιωνο-Χάζαροι; Το σιωνοχαζαρικο “οδόντα αντί οδοντος” το γεύονται οι ίδιοι οι Σιωνο-Χάζαροι βαθειά στον κώλο τους …ας πρόσεχαν!!!

  1. Re aristere teneke! Mono me tous evraious exoun ta thraseideila kthni tou islam problima? Sth europi opou pathan to kolopodaro tous bromizoun egklimatoun parabatoun gketopoioun Sa gkomenes oloi enantion Enos. Aei sixtir teneke. Tromokrates de einai sth europi Liga ekana n?

    1. Ellhnika xero kathisterimene gay ante Kane piatza mono tous guftous spouse fouskonoun taize tous esy remali skoupidi teneke aei sixtir

   1. Και για να σε βοηθήσω ο Αμπντούλ στην Ομόνοια με τον οποίον τουρνοκωλιαζεσαι στα woke anal pride circus της ψυχανωμαλης ΠΑΤΑΚΟΥΛΑΣ και της όμοιας του ψαροκασελας δεν είναι Πέρσης .. Αφγανός τουρκμενος Μπαγκλαντεσιανος Πακιστανός Νιγηριανός Αιγύπτιος και Αλγερινός που τους μάζεψε η Γιουσούφ ΠΑΤΑΚΟΥΛΑ της “σωστής πλευράς της ιστορίας” και μετατρέπει την φλούδα γης σε οθωμανικό βιλαέτι…όχι πάντως Ιρανός .. μάθε ελληνικά μάθε γεωγραφία και ιστορία βλαμμένε . Κοίταξε να έχεις αποθέματα τροφίμων διότι με τον Γ’ Π.Π. σε δόσεις και σε τηλεοπτικά επεισόδια στον οποίον μας πετούν οι δουλέμποροι των Εθνών οι λαθρέμποροι και οι μαυραγορίτες δεν θα έχεις να φας ακόμη και εάν δίνεις την σούφρα σου δωρεάν και υποτακτικά σαν σκύλα στον σκύλο τον βελιγκεκα του σουλτάνου σου .. το κατάλαβες ΑΝΩΜΑΛΕ;

Comments are closed.