ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΠΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΔΕΡΦΗ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ! Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΙΑΝΕΞ, Δ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝΕΙ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΟΥΛΗ ΧΡΥΣΟΥ, ΜΕ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ. ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΤΑ ΑΠΟΝΕΡΑ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΛΙΓΝΑΔΗ. «ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ, ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ. ΑΝ ΔΕ ΒΓΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ, ΘΑ ΣΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΕΓΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ …».

Κοινοποίηση:
exofyllo30-7

teaser30-7

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα. Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

MakTV_COVER 30-07-2022

Στο ΦΥΛΛΟ του ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ 30 και 31-7, του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

24_kataggelies.indd

Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

alitheia-aima-banner

—H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ . STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.

–Και όποιοι δεν γουστάρουν την Αλήθεια, εδώ είμαστε. Πίνουμε καφέ, γράφουμε και σας περιμένουμε…

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

free- press- no compromise

KANENAΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ…
–THΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ !  

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα μας σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά την διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. Ζήτηση ρεκόρ για ψηφιακές ταυτότητες και άδειες οδήγησης – Πάνω από 300.000 ψηφιακά έγγραφα στο wallet.gov.gr
    Είναι που δε θα βάλουν το τσιπακι.
    Άμα τους πουν ότι θα γίνουν υπεράνθρωποι.
    Ξεχαστε τον αυτό το κόσμο που ξέρετε

    1. Μην ανησυχείς, φίλε μου! Δεν θα τους περάσει. Δεν θα προλάβουν να το κάνουν αυτό και όταν θα πέσει ο ακατονόμαστος θα γίνουν όλα καλύτερα από πριν! 😘

  2. ΚΡΑΓΜΕΝΗ ΠΟΥΣΤΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΩΛΙΑΣΤΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ

  3. ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΣΟΥ ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ

  4. ΚΑΤΙ ΕΙΧΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ,ΚΑΠΟΤΕ..ΓΙΑ ΕΝΑ..”ΑΔΕΛΦΑΤΟ” ΣΤΟ ΛΑ.Ο.Σ.!!!

  5. Στέφανε, ο Βελοπουλος θα πάθει μεγάλη πλάκα στη Λάρισα με τα εκλογικά αποτελέσματα τα δικά του….. Αλλά και του Κασιδιάρη….

  6. Καλά παιδιά φαίνεται το πράγμα είτε είναι αδερφή είτε MrBean μαλακισμένο , αν και δεν νομίζω κανείς μας να έχει τρεις κολλητούς φιλούς που να είναι αδερφές άντε ένας πάει στην ευχή και οι τρεις ομοφιλόφιλοι ;
    Μαμιέται στην κυριολεξία δηλαδή !

  7. Στ @ρχιδια μας αν είναι αδελφή η όχι πες βγες κ παραιτήσου ρε αποτυχημένε τα έχεις κάνει μπουρδελο παλιό μαλ@κα

  8. Είναι σα τον κακό λύκο που ντύθηκε γιαγιά για να κατασπαράξει τη Κοκκινοσκουφίτσα.

  9. Ο Κούλης πισω από τον Δένδια τρομοκρατεί .

  10. ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΓΚΟΜΕΝΟΥΣ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ! ΠΟΛΥ ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟΣ ΑΝΤΡΑΣ!

    1. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ.

  11. ΤΟ ΑΥΤΙΣΤΙΚΟ ΠΛΕΥΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΡΥΒΟΥΝ

  12. Αυτό είναι το κομμάτι που έλειπε από το παζλ.
    ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ. ΜΑ ΟΛΑ!!!

  13. Όχι μόνο είναι κραγμένη αδερφή και ψυχάκιας,είναι και παιδέρα σαν τον φίλο του τον Γεωργιάδη

  14. Π@δ@γ@ και τον Φουρθιωτη ο αντρακλας? Αλλα με τον Λιγναδη ηταν παθητικος.
    Αυτος ειναι ο συγχρονος πολιτικος,σκυβει στα προβληματα του λαου και ευελικτος.

  15. Η Κούλα και οι κραγμένες τύπου κωλοπιατέλα και π@υστρομανόλη δεν χρειάζονται συστάσεις. Το μόνο που χρειάζονται είναι τσο και λο όταν έρθει η ώρα που θα ξυπνήσουν τα γίδια που τους ψηφίζουν.

  16. ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ

Comments are closed.