ΒΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ! Ο πασίγνωστος ΜΟΡΓΚΑΝ ΦΡΙΜΑΝ προπαγανδίζει για τα εμβόλια: Δεν είμαι γιατρός, αλλά εμπιστεύομαι την επιστήμη

Κοινοποίηση:
Στιγμιότυπο-οθόνης-1809

Σε ένα βίντεο που έλαβε υποστήριξη από οργάνωση ομπρέλα και με πρωταγωνιστή τον πασίγνωστο ηθοποιό, Μόργκαν Φρίμαν, έλαβε αρνητικό σχολιασμό, κυρίως από το γεγονός της κατάχρησης της δύναμης που έχουν ηθοποιοί για να “τυλίξουν” σε ένα σύμπλεγμα συναισθηματικού φόρτου τους πολίτες ώστε να εμβολιαστούν!

Ο εμβολιασμός πρόκειται για μια προσωπική υπόθεση, ωστόσο οι πολιτείες και μέρος των κοινωνιών (κατα)πιέζουν τους πολίτες με κάθε μέσο για να λάβουν τα αμφιβόλου ποιότητας εμβόλια για τον κορονοϊό.

Σε ένα βίντεο, το οποίο έλαβε σπόνσορες από οργανώσεις κάτω από μια οργάνωση ομπρέλα, εμφανίστηκε ο πασίγνωστος ηθοποιός, Μόργκαν Φρίμαν, μιλώντας ενώπιων όλων των πολιτών από ένα βιντεοσκοπημένο βίντεο και καλώντας τους, με μια υπερβολικά συναισθηματική γλώσσα, να εμβολιαστούν.

“Είμαι ο Μόργκαν Φρίνμαν, δεν είμαι γιατρός, αλλά εμπιστεύομαι την επιστήμη. Μου λένε, πως για κάποιον οι άνθρωποι εμπιστεύονται εμένα. Οπότε παραβρίσκομαι εδώ για να σας πω, εμπιστεύομαι την επιστήμη και έκανα το εμβόλιο. Αν με εμπιστεύεστε, θα λάβετε το εμβόλιο.“, είπε, συνεχίζοντας ότι “Στα μαθηματικά ορίζεται ως η διανομή ιδιοκτησίας, στους ανθρώπους ορίζεται ως η αλληλεγγύη.”.

Σε σχεδόν 4 σειρές συλλογισμού, ήδη παρουσιάζονται ερωτηματικά σχετικά για την φερεγγυότητα των λεγομένων του ηθοποιού.

Για παράδειγμα, απ’ την μια λέει ότι δεν είναι γιατρός, αλλά οι άνθρωποι εμπιστεύονται τον ίδιο λόγω του κύρους του. Ο κύριος Φρίμαν, εφόσον δεν είναι γιατρός και δεν γνωρίζει το ιατρικό παρασκήνιο δισεκατομμυρίων ανθρώπων, γιατί καλεί τον κόσμο να τον εμπιστευτούν; Κατά πόσο φερέγγυος είναι ο λόγος, όταν από το εμβόλιο σημειώθηκαν θάνατοι από ανεπιθύμητες παρενέργειες, ενώ οι δοκιμές έγιναν μέσα σε στενό χρονικό διάστημα με τους ειδικούς να συνεχίζουν να προσθέτουν επιπλέον μεταβλητές στις λίστες των ανεπιθύμητων παρενεργειών ή  στις κατηγορίες ανθρώπων, που θα πρέπει λάβουν/δικαιωθούν εξαίρεση από το εμβόλιο;

“στους ανθρώπους λέγεται ως “αλληλεγγύη”. Στο τελευταίο κομμάτι της ομιλίας του Φρίμαν, η γλώσσα φορτίζεται συναισθηματικά με σκοπό να δημιουργήσει σύμπλεγμα ενοχών και ανησυχιών στους πολίτες. Οι πολίτες, ακούγοντας αυτά τα λόγια, πείθονται ότι αν δεν προβούν σε μια συγκεκριμένη ενέργεια, πολύ ενδεχομένως να βλάψουν τον περίγυρο τους, κινητοποιώντας τους να εμβολιαστούν και αψηφώντας άλλες μεταβλητές και παραμέτρους, που θα πρέπει να λάβουν επίσης υπόψιν (πχ. οι εμβολιασμένοι μεταφέρουν τον κορονοϊό κατόπιν της παραλαβής της δόσης ή όταν έρθουν σε επαφή με τον ιό, ακόμα και ως εμβολιασμένοι).

Όπως και αν έχει, οι πολίτες θα πρέπει να έχουν τον τελευταίο λόγο στο αν θα ήθελαν να εμβολιαστούν ή όχι, χωρίς να δέχονται πιέσεις και επικοινωνιακά τεχνάσματα. Να ενημερώνονται και να μπορούν να σκεφτούν κατά την δικιά τους κρίση με ψυχραιμία, αν τους συμφέρει να ακολουθήσουν τις προτάσεις των ειδικών, αντί να πιέζονται ή να δεσμεύεται η ελευθερία τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

 1. Τι άλλο θέλετε πλέον παραπάνω για να καταλάβετε ότι δεν υπάρχει ελπίδα?

  Βάλανε τον Morgan Free-man (ελεύθερος άνθρωπος – μετάφραση επιθέτου του) να μιλήσει για την εμπιστοσύνη που έχει στα εμβόλια ως “ελεύθερος άνθρωπος”. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια πλέον.

 2. ΠΡΕΖΟΝΙΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΤΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΟΙ ΤΑΛΜΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΧΡΟΟΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

 3. Τον αραπη και αν τον πλυνεις το σαπουνι σου χαλας.Αυτο αρκεί.

 4. δεν παει να εισαΙ Ο Φρινμαν?
  Να κι αν εισαι να κι αν δεν εισαι
  ατα αρ@@@@@α μας
  ενα πληρωμενο τσουτσεκι εισαι
  που ενω βλεπαμε κασι καμμια ταινια σου
  τωρα σε εχουμε χεσμ@@@@νο

 5. Μόνο μακριά νυχτωμένους και άσχετους μπορεί να πείσει η προπαγάνδα αυτού του είδους…Παραινέσεις και προτροπές μόνο για θέματα του αντικειμένου σου κύριε Φρίμαν…Για την σεξουαλική κακοποίηση γυναικών που κατηγορείσαι, έχεις να πεις κάτι;

 6. Εγώ δεν εμπιστεύομαι την “επιστήμη” γενικά και αόριστα, αλλά συγκεκριμένους επιστήμονες που γνωρίζω προσωπικά και με έχουν πείσει για τις γνώσεις τους και την ακεραιότητα του χαρακτήρα τους. Αλλά πάνω από όλα εμπιστεύομαι την κρίση μου.

 7. Βγαίνουν όλοι οι πουθενάδες από κάτω που δεν έχουν τελειώσει το δημοτικό και κάνουν τους επιστήμονες. Σας έχει για τα π@π@ρι@ του ο μέγιστος F. Morgan.

  1. ΕΣΕΝΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΖΩΟΝ. ΓΚΟΙΜ ΣΕ ΛΕΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΩΡΕ ΓΚΙΟΖΗ

 8. σκασε ΡΕ σκυλαραπα. ποια επιστήμη των αιμοδιψων σατανιστων κ. αιμοσταγων δολοφόνων ΗΛΙΘΙΕ ΒΡΩΜΟΠΙΘΗΚΕ;;;;ΤΟΤΕ Κ. ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ. Ε;;;;; ζήλεψε την πυγμή των ναζιστοφασιστων.

 9. Άι γ…… ξεφτίλα αν έχετε ανδρισμό βγείτε και πείτε το αντίθετο και θα σάς φτιάξει το σύστημα.

 10. Γέμισαν οι στοές με απλυτα αραπια γι’αυτό δε εγγράφονται λευκοί.

 11. ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΑΡΑΠΙΑ ΠΑΝΤΟΥ. ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ

 12. Άρα μίστερ Φρίμαν είστε συνυπεύθυνος για το θάνατο εκατοντάδων εκατομμυρίων (τουλάχιστον) ανθρώπων στον πλανήτη & τις σοβαρές παρενέργειες άλλων τόσων. Οπότε δε θα έπρεπε να σεβαστούμε την ηλικία σας και να σας κρεμάσουμε από τα πόδια μπροστά σε κοινό εκατομμυρίων ΠΑΘΟΝΤΩΝ από τα μπόλια που προμοτάρατε, καλοπληρωμένο νεοταξικό απόβρασμα.

  Κρίμα πόσο εύκολα εξαγοράζονται τα μεγάλα ονόματα του κόσμου. ΟΛΑ για τα φράγκα… όπως κι ο “φίλτατος” Michael Caine – βρείτε κι αυτού το προπαγανδιστικό σποτάκι, υπάρχει, και ανεβάστε το εδώ στο Μακελειό!!

Comments are closed.