Α.Ο Καβάλα: Το Σαββατοκύριακο έρχεται το 9ο τουρνουά υποδομών «Χρήστος Μπάτσης»

Κοινοποίηση:
A.O-Kavala-7o-Xristos-Mpatsis

Η ακαδημία ποδοσφαίρου του Α.Ο. Καβάλα και η ποδοσφαιρική κοινότητα της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης προετοιμάζεται για το επετειακό 9ο Αναπτυξιακό Τουρνουά ποδοσφαίρου «ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΤΣΗΣ» που θα διεξαχθεί στις 25 και 26 Μαΐου 2024.

Το σημαντικό αυτό γεγονός θα φιλοξενηθεί στο Αθλητικό Κέντρο της Α.Ο. Καβάλας και στο Γήπεδο ‘ΑΝΘΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ’, παρέχοντας ένα πλούσιο πεδίο διακρίσεων και αθλητικής ανταγωνιστικότητας.

Το τουρνουά θα φιλοξενήσει 21 ομάδες ανάμεσα σε αναπτυξιακά τμήματα από την περιοχή, συνολικά τα αγωνιστικά τμήματα ανέρχονται σε 45. Το συγκεκριμένο γεγονός συνιστά μια μοναδική ευκαιρία για τους νέους αθλητές να επιδείξουν το ταλέντο τους, να αποκτήσουν νέες εμπειρίες και να δημιουργήσουν αξέχαστες μνήμες.

Το πρόγραμμα του τουρνουά περιλαμβάνει δύο ημέρες συναρπαστικών αγώνων, ξεκινώντας με τα τμήματα Κ-8 και Κ-10 το Σάββατο πρωί, με αγώνες που θα διαρκέσουν από τις 9:30 έως τις 13:15. Το Σάββατο απόγευμα η δράση συνεχίζεται με τα τμήματα Κ-12 και τη δημιουργία 3 ομίλων που θα αγωνιστούν στα δυο παραπάνω γήπεδα .Η προσοχή στρέφεται την Κυριακή στην Elite κατηγορία Κ-15, με αγώνες κατάταξης και εκδηλώσεις που θα ενθουσιάσουν το κοινό.

Η οργανωτική ομάδα του τουρνουά «ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΤΣΗΣ» είναι αποφασισμένη να προσφέρει ένα αξέχαστο Σαββατοκύριακο γεμάτο αθλητισμό, ψυχαγωγία και αθλητική καλαισθησία. Εύχεται σε όλες τις ομάδες καλή επιτυχία, διασκέδαση και μια αξέχαστη εμπειρία, με την ελπίδα πολλών γκολ και αξέχαστων στιγμών στο γήπεδο. Ας ζήσουμε αυτή τη μοναδική αθλητική εμπειρία μαζί!

6ba27e54-d9e1-494e-8766-dc6da6e224dc

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: