Α.Οικονομάκου: Ποζάρει με μαγιό και «ζαλίζει» με τις αναλογίες της [ΦΩΤΟ]

Κοινοποίηση:
oikonomakou_athina

Η Αθηνά Οικονομάκου πόζαρε με μαγιό στο Instagram και έλαβε δεκάδες σχόλια θαυμασμού από το διαδικτυακό κοινό της. 

 Η γνωστή ηθοποιός και influencer φόρεσε ένα καυτό ολόσωμο μαγιό και πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό κάποια slides με διάφορες πόζες, αποδεικνύοντας ότι είναι στα καλύτερά της μετά τον χωρισμό με τον Φίλιππο Μιχόπουλο.

Το πρώτο ταξίδι μετά το διαζύγιο από τον Φίλιππο Μιχόπουλο

Η Αθηνά Οικονομάκου πέρασε το φετινό της Πάσχα με καλούς φίλους. Ήδη από την Πέμπτη 2/5 έφυγε από την Αθήνα μαζί με την καλή της φίλη, Νικόλ Παναγιώτου, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει το μέρος στο οποίο ταξίδεψε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Πως ζαλίζει τόσες νεότερες ομορφότερες και γυμνασμένες. Ποιος ασχολείται ρε μαζι της. Ακόμα μείνατε στο 89 λίγο γυμνό δεν υπάρχει πουθενα και ψάχνουμε να δούμε .Οτι να να ναι είσαστε. Αρθρογράφε ο κόσμος βλέπει κάθε μέρα. ΞΥΠΝΑ!!

  2. Εχουμε την κοινωνία που μας αξίζει και τις συζύγους που μας αξίζουν που παρατούν την οικογένεια για 2-3 εκ. παραπάνω. Συνεχίστε να κάνετε γάμους οι άνδρες και αυτά θα παθαίνετε.

  3. Πιέζει μέρος του σώματός της στο δροσερό κρύσταλλο για να το ανακουφίσει από την άγρια χρήση; Πήρε φωτιά ο κ…ς της που λένε! Φαίνεται το δούλεψε πολύ το προηγούμενο διάστημα!

Comments are closed.