Α.Γκερέκου: «Η οικογένεια επέλεξε να καλύψει η ίδια όλα τα έξοδα της κηδείας»

Κοινοποίηση:
tolis_voskopoylos_antzela_gerekoy

Η Άντζελα Γκερέκου, διευκρινίζει σε ανακοίνωσή της πως η οικογένεια του Τόλη Βοσκόπουλου επέλεξε να καλύψει η ίδια όλα τα έξοδα της κηδείας του.

Όπως αναφέρεται, ο δήμος Αθηναίων, τιμής ένεκεν παραχώρησε τον χώρο ενταφιασμού στο Α’ Νεκροταφείο, ως αναγνώριση της καλλιτεχνικής προσφοράς του Τόλη Βοσκόπουλου.

«Εκτός από την προσφορά του δήμου Αθηναίων δεν υφίσταται ουδεμία άλλη δημόσια δαπάνη», τονίζει η κυρία Γκερέκου αλλά και η κόρη της, που ευχαρίστησαν «για την τεράστια αγάπη, συμπαράσταση και παρουσία σας στο τελευταίο ταξίδι του αγαπημένου μας Τόλη».

Αναλυτικά η ανάρτηση αναφέρει:

Η σύζυγος και η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου θα ήθελαν να σας ευχαριστήσουν για την τεράστια αγάπη, συμπαράσταση και παρουσία σας στο τελευταίο ταξίδι του αγαπημένου μας Τόλη

Σας ευχαριστούμε όλους που ήσασταν εκεί!

Επίσης ευχαριστούμε τον δήμο Αθηναίων που τιμής ένεκεν μας παραχώρησε για τρία χρόνια τον χώρο ενταφιασμού στο Α κοιμητήριο ως αναγνώριση της καλλιτεχνικής προσφοράς του .

Επειδή δημιουργήθηκαν κάποιες παρανοήσεις

θα θέλαμε εδώ να αποσαφηνίσουμε σε όλα τα ΜΜΕ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι η οικογένεια επέλεξε να καλύψει η ίδια όλα τα έξοδα της κηδείας. Εκτός από την προσφορά του δήμου Αθηναίων δεν υφίσταται ουδεμία άλλη δημόσια δαπάνη.

Σας ευχαριστούμε όλους για τις ευχές και την συμπαράσταση σας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Δεν κατάλαβα. Με τόσαεκατομμύριομηπως έπρεπε εμείς να τους πληρώσουμετην κηδεία; Τι λέτε ρε;

Leave a Response