Αύριο ανοίγει η πλατφόρμα για την εργασία των συνταξιούχων

Κοινοποίηση:
ΣΥΝΤΑΞΗ

«Πρεμιέρα» κάνει αύριο Δευτέρα (26/2) η πλατφόρμα για την εργασία των συνταξιούχων, έτσι ώστε οι πολίτες να μπορούν να παίρνουν όλη τους τη σύνταξη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Δόμνα Μιχαηλίδου, η οποία μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ, όλοι οι συνταξιούχοι το μόνο που θα πρέπει να κάνουν είναι μία αίτηση ηλεκτρονικά ή στον ΕΦΚΑ της περιοχής τους.

«Με τον τρόπο αυτό, θα μπορούν να σώσουν από 140 μέχρι 300 ευρώ το μήνα. Το μόνο που θα κάνουν είναι μία αίτηση ηλεκτρονικά ή στον ΕΦΚΑ της περιοχής τους. Σήμερα, υπολογίζουμε ότι έχουμε 100.000 συνταξιούχους, οι οποίοι εργάζονται. Από αυτούς, οι 36.000 το δηλώνουν. Τους ανθρώπους πρέπει να τους βοηθήσουμε, τη συνταξή τους την έχουν πληρώσει», ανέφερε η υπουργός.

Μάλιστα, η Δόμνα Μιχαηλίδου υποστήριξε ότι «η κυβέρνηση έχει σχεδιάσει και υλοποιεί 19 δράσεις για την οικογένεια» και πως «πλέον ο πολίτης δεν δίνει παράβολο για να πάει στα ΚΕΠΑ»

«Θα υπερδιπλασιαστεί ο αριθμός των ιατρών στα ΚΕΠΑ, από 500 που είναι σήμερα θα γίνουν 1200, και ότι οι αμοιβές τους θα αυξηθούν 50%», ανέφερε.

Σχετικά με την αύξηση του κατώτατου μισθού, είπε ότι «η 4η συνεχόμενη αύξηση. Οι φορείς δεν έχουν καταθέσει ακόμα τις απόψεις τους. Ο κατώτατος μισθός θα αρχίζει από …8. Το στοίχημα είναι να έχουμε καλούς μισθούς».

«Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, η ανεργία είναι στο 8,9%», κατέληξε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

 1. Δόμνα να λες την αλήθεια. Κατακλέβουμε τους συνταξιούχους.
  1. Η εισφορά αλληλεγγύης συνταξιούχων δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο. Είναι το μόνο μέτρο που έμεινε από τα μνημόνια και πουλάνε τρελίτσα ο Τσακλόγλου και η Μιχαηλίδου. Το κράτος χρειάζεται λεφτά και κλέβει τους συνταξιούχους. Και γω χρειάζομαι χρήματα αλλά δεν πάω να κλέψω Τράπεζες.
  2. Προσωπική διαφορά. Η ντροπή και το αίσχος Κατρούγκαλου
  3. Συντάξεις χηρείας
  4. Εισφορά για υγεία έως 3 φορές!!
  5. Γιατί οι εργαζόμενοι συνταξιούχοι να πληρώνουν πέναλτυ 10%, αφού φορολογείται το συνολικό εισόδημα :σύνταξη+μισθός και πληρώνουν πολλαπλάσιο φόρο με υψηλούς συντελεστές φορολόγησης;
  Ξυπνάτε συνταξιούχοι. Οφείλουν να μας σεβαστούν. Καμμία ψήφος εις Ν.Δ και ΣΥΡΙΖΑ. Μόνο αυτή την γλώσσα καταλαβαίνουν.

Comments are closed.