Αχτσιόγλου: «Εύχομαι δύναμη στον Σ.Κασσελάκη – Αύριο ξεκινά ένας μεγάλος αγώνας»

Κοινοποίηση:
ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ-ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ-1536x1008

Η Έφη Αχτσιόγλου έφτασε το βράδυ της Κυριακής (24/9) στην Κουμουνδούρου όπου έκανε τις πρώτες της δηλώσεις μετά την ήττα της από τον Στέφανο Κασσελάκη για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ολοκληρώθηκε σήμερα μια κορυφαία δημοκρατική διαδικασία για τον ΣΥΡΙΖΑ. Η κοινωνία κοιτάζει προς τα εμάς. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι ήρθαν στην κάλπη», τόνισε η Έφη Αχτσιόγλου, συμπληρώνοντας: «Αύριο ξεκινά ένας μεγάλος αγώνας για να δώσουμε προοπτική και ελπίδα στον κόσμο».

Παράλληλα, εμφανώς συγκινημένη ευχαρίστησε τον γιο της για την υπομονή και του υποσχέθηκε μια καλύτερη ημέρα από αύριο. «Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον Αλέξη Χαρίτση και τον Νάσο Ηλιόπουλο. Η διαρκής τους παρουσία είχε αξία. Θέλω να ευχαριστήσω τον μικρό μου γιο, που παρά το ότι δεν καταλαβαίνει, έδειξε τεράστια υπομονή στη μητέρα του και από αύριο θα έχουμε καλύτερες μέρες», είπε.

Η Έφη Αχτσιόγλου ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Στέφανο Κασσελάκη και είπε ότι του τηλεφώνησε νωρίτερα για να του πει τα συγχαρητήριά της για την νίκη του στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Ναι, άλλη όρεξη δεν έχει η κοινωνία να κοιτάζει τα πουστριλίκια του ΤΣΥΡΙΖΑ! Βρε σείς, ζείτε σε άλλον πλανήτη, φτου να μη σας ματιάσουμε!!!

  2. Συντρόφισσα Αχτσιόγλου μια εικόνα χίλιες λέξεις.Ο βαλτος γκέι έχοντας δίπλα του τον καταδικασμένο από το ειδικό δικαστήριο Παππά τον οποίο αγκάλιασε και τον σύντροφό του στον οποίο όμως δεν έδωσε έστω ένα φιλάκι.Κάντε τη με ελαφρά πηδηματάκια.

  3. Άντε βρε ξεπνοο τσούλι κιεσυ. Άπτον κακό στον χειρότερο είστε

Comments are closed.