Αχαΐα: Ξύλο και μηνύσεις για revenge porn και τα… μάτια μιας 22χρονης

Κοινοποίηση:
αστυνομια-περιπολικο

To περιστατικό έχει συγκλονίσει την ευρύτερη περιοχή Μαζαρακίου στη Δυτική Αχαΐα. Σύμφωνα με το pelop.gr, ένας 42χρονος κατέληξε στο τμήμα μαζί με συγγενή της πρώην του και την ίδια την 22χρονη και έγιναν μηνύσεις εκατέρωθεν.

Σύμφωνα με τον 42χρονο, αναγκάστηκε να μεταβεί το μεσημέρι του Σαββάτου στο χωριό, προκειμένου να ζητήσει εξηγήσεις από την «πρώην του» επειδή, όπως υποστηρίζει ο ίδιος, διέδιδε το περιεχόμενο φωτογραφιών από προσωπικές τους στιγμές. Ουσιαστικά δηλαδή την κατηγορούσε για… revenge porn!

Η άλλη πλευρά, ωστόσο, υποστηρίζει ότι κάτι τέτοιο δεν συνέβαινε και πως ο άνδρας είχε γίνει «κολλιτσίδα» στη νεαρή γιατί δεν μπορούσε να διαχειριστεί τον χωρισμό.

Μάλιστα, η οικογένεια υποστηρίζει πως ο άνδρας της είχε βάλει μέχρι και κοριό στο αυτοκίνητό της για να ελέγχει όλες τις κινήσεις της. Ο άνδρας έφθασε στο σπίτι και τότε έγινε το έλα να δεις! Βγήκαν έξω ο πατέρας της μικρής μαζί με τον αδελφό της και έκαναν τον 42χρονο «τουλούμι» στο ξύλο! Σαν να μην έφτανε αυτό, ο αδελφός άρπαξε και μία καραμπίνα και κατά την καταγγελία – μήνυση του «πρώην», τον πυροβόλησε αλλά ευτυχώς δεν τον πέτυχε! Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και τελικά ο 42χρονος, η 22χρονη και ο πατέρας της οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα της Κ. Αχαΐας το απόγευμα του Σαββάτου.

Αναζητείται ο αδερφός
Ο αδελφός, ο οποίος θα αντιμετώπιζε βαριά κατηγορία ακόμη και σε βαθμό κακουργήματος (απόπειρα ανθρωποκτονίας), έφυγε από το σπίτι για να γλυτώσει το αυτόφωρο. Οι μηνύσεις που έγιναν ήταν σε βαθμό πλημμελήματος και έτσι κανείς δεν κρατήθηκε. Άπαντες αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ ο αδελφός αναζητείται. Μεταξύ των άλλων έχει μηνυθεί και η νεαρή.

Ο «πρώην» υποστηρίζει ότι δάρθηκε πολύ άσχημα από τους δύο άνδρες και φέρει κακώσεις σε όλο του το σώμα και το πρόσωπο. Μάλιστα, περιέγραψε και το πως ο νεαρός άνδρας έστρεψε το όπλο κατά πάνω του και πυροβόλησε. Το χωριό αναστατώθηκε και το συμβάν έγινε… πρώτο θέμα συζήτησης.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του 42χρονου, δεν αποκλείεται ο εισαγγελέας, εκτιμώντας τα στοιχεία από τις καταθέσεις, να αλλάξει ακόμη και το κατηγορητήριο και ο νεαρός αδελφός να κατηγορηθεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: