Αφορά & τους Έλληνες – Joe Rogan: «Έρχεται το point system του “καλού πολίτη” – Θα σας αφαιρούν χρήματα & θα φυλακίζεστε»

Κοινοποίηση:
Joe+Rogan+-+Photo+Credit+Paul+Mobley

Ο διάσημος Αμερικανός παραγωγός, Joe Rogan, προειδοποιεί τους Αμερικανούς (και κατ’ επέκταση και τους Έλληνες) για αυτό που η ελίτ επιδιώκει να πετύχει, τον απόλυτο έλεγχο των δυτικών κοινωνιών, μέσω ενός συνδυασμού των ψηφιακών νομισμάτων και των νέων ψηφιακών ταυτοτήτων-πορτοφόλι (όπως αυτές που θα επιβάλει η ελληνική κυβέρνηση μέχρι το 2026), οι οποίες στο μέλλον μπορεί να συνδεθούν με τραπεζικούς λογαριασμούς και με ένα συγκεκριμένο σύστημα κοινωνικής πίστωσης, που θα βασίζεται σε ένα point system «καλής συμπεριφοράς» όπως στην Κίνα!

Στην Κίνα ως γνωστόν, ο κάθε πολίτης συγκεντρώνει βαθμούς «καλή συμπεριφοράς». Με λίγα λόγια αν είναι αρεστός στην εξουσία με αυτά που λέει και πράττει, παίρνει πιστοποίηση «καλού πολίτη» και άρα έχει πρόσβαση σε χρηματοδότηση και παροχές!

Εάν αντίθετα πέφτει κάτω από τη «βάση» στην βαθμολογία, δηλαδή δημιουργεί προβλήματα στην υπάρχουσα εξουσία, του κόβεται η πρόσβαση σε παροχές και γενικότερα σε οποιαδήποτε κοινωνική δραστηριότητα προάγει την ζωή του.

Και ένας τρόπος που αυτό επιτυγχάνεται είναι οι ηλεκτρονικές ταυτότητες σε συνδυασμό με την ουσιαστική κατάργηση των μετρητών.

Άλλωστε ο βασικός εκπρόσωπος και θεωρητικός εκφραστής των ελίτ, ο πρόεδρος του WEF Kλάους Σβαμπ έχει δηλώσει λάτρης του κινεζικού μοντέλου διακυβέρνησης, που σημαίνει πως αυτό ακριβώς σκοπεύουν να κάνουν σε όλο τον πλανήτη οι πολιτικοί «μαθητές» του.

Συνεπώς, δεν έχουν άδικο ή εντελώς άδικο οι χιλιάδες των Ελλήνων που αντιδρούν στις νέες ταυτότητες.

Ο Joe Rogan είπε:

«Πως νιώθετε για τα ψηφιακά νομίσματα  της κυβέρνησης;

Νομίζω θα μας κάνουν με αυτά “κίνηση ματ”. Είναι τελειωμένο παιχνίδι!

Γιατί εάν το εφαρμόσουν αυτό σε μια κοινωνική πιστωτική βαθμολογία, εάν αποφασίσουν με κάποιο τρόπο ή άλλο, ότι  χρειάζεστε κάποιο σύστημα κοινωνικής πίστωσης προς όφελος της κοινωνίας και,  αναφέρουν συνοπτικά ξέρετε, ότι μπορούν να παρακολουθήσουν την συμπεριφορά σας, τα tweets σας και, όλα τα πράγματα, παίρνετε μια βαθμολογία.

Όλα βέβαια ήδη παρακολουθούνται. Απλά δεν μπορούν να σε ελέγξουν στον ίδιο βαθμό που θα ήθελαν και αυτό που θα ήθελαν να κάνουν είναι να σου αφαιρέσουν τα χρήματά σου και να μπορούν να σε κλείσουν μέσα…».

Σημειώνεται ότι όλως τυχαίος και η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει ως βασικό της σκοπό να περιορίσει την χρήση των μετρητών δήθεν για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής. Ο περιορισμός και στο τέλος η κατάργηση των μετρητών σημαίνει κατάργηση της ελευθερίας. Δηλαδή, δεν θα μπορεί κάποιος να αγοράσει κάτι που θέλει εάν αυτό δεν έχει την έγκριση του ηλεκτρονικού «χρηματοδότη» και χωρίς να το γνωρίζουν όλοι οι υπάλληλοι του υπουργείου Οικονομικών.

Εντέχνως η κυβέρνηση πουλάει το «αφήγημα» ότι, «τι έχεις να κρύψεις» και δυστυχώς επειδή οι μάζες στερούνται εδώ και δεκαετίες κριτικής ικανότητας, το αποδέχονται.

Εάν τα χρήματα γίνουν εντελώς ηλεκτρονικά τότε θα μπορεί να εφαρμσοτεί από την επόμενη ημέρα το «point system» και να αφαιρούνται χρήματα σε όποιον δεν είναι «καλό παιδί».

Μη αρεστός δεν σημαίνει παραβατικός, αλλά οποιοσδήποτε τολμήσει να εκφέρει απόψεις που δεν αρέσουν στο κυρίαρχο πολιτικό σύστημα και αντιδρά σε αυτά που γίνονται για αυτόν χωρίς να ερωτηθεί.

Εάν υπάρχει ευρεία χρήση μετρητών αυτό δεν μπορεί να επιτευχθεί.

«Μα, οι κυβερνήσεις είναι καλές, είναι δημοκρατικές, έχουν εκλεγεί, πρέπει να τις εμπιστευόμαστε» θα έλεγε ίσως… η Αλίκη στη χώρα των Θαυμάτων λίγο πριν μπει στην «λαγουδότρυπα»…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΝΟΣ ΦΙΛΕΙΡΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΗ. ΑΝ ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΦΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΔΕΝ ΨΩΝΙΖΟΥΜΕ ΑΓΑΘΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ, ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ, ΑΠΟΣΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΤΙ ΘΑ ΕΔΙΝΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΒΡΩΜΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΕΚΛΕΧΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΠΑΜΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΠΩΣ ΘΣ ΗΤΤΗΘΟΥΝ ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΟΣ?
    ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Μ@@ΚΑΣ ΑΣ ΤΡΕΞΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

  2. Οξω ρομπα τριλυρη! Εδω ειναι Ελλαδα! Κανε αλλαξωκολιες με το καθε Σβαμπ και ανεπτυξε τθς θεωριες σου!

  3. σε κοβω εφοριες και ολα τα υπολοιπα , να βρω να φαω και να κλεψω το μονο ευκολο , ποιος θα την πληρωσει να δειτε

  4. Και όλα αυτά αυτόματα με Τεχνητή Νοημοσύνη, όπως τα αναφέρει ο το άρθρο 4 του Νόμου 4961/22 που ψήφισαν ΝΔ & ΣΥΡΙΖΑ μαζί.

    Η σωστή λέξη είναι ΚΙΝΕΖΟΠΟΙΗΣΗ.

  5. Κάτι παρόμοιο βιώνουμε τα τελευταία χρόνια. Δικτατορία φασισμός και ρατσισμός προς τους Έλληνες από την εξουσία μέχρι να αγανάκτηση ο κόσμος και να τους πάρει ο διάολος όλους μαζί.

  6. βρισκουν αφορμή τα σαξάνια για αντι-σινική, αντι-σλαβική προπαγάνδα … τσακίστε τους σε πλατείες γειτονιές .

Comments are closed.