Αυτό το πλάσμα έπεσε από τον ουρανό και κανείς δεν ξέρει τι είναι!

Κοινοποίηση:
fidi_ouranos_47

Μήπως, τελικά, υπάρχουν εξωγήινοι και ζουν ανάμεσά μας;

Ένα ανατριχιαστικό πλάσμα, που μοιάζει με φίδι με κυνόδοντες και ράμφος(!), έπεσε από τον ουρανό σε κήπο σπιτιού στο Χαλ της Αγγλίας, σοκάροντας ένα ζευγάρι!

Οι Wendy Gray και Andy Vere έπαθαν πλάκα όταν βρήκαν το περίεργο… κτήνος να σέρνεται στην αυλή τους. Το ζευγάρι, ωστόσο, δεν τρόμαξε, το μάζεψε και το έβαλε σε ένα ποτήρι και έμεινε να το κοιτάει με αμηχανία, προσπαθώντας να καταλάβει τι είναι αυτός ο απρόσκλητος επισκέπτης.

Όπως μπορείτε να δείτε, στο σώμα του έχει σημάδια που παραπέμπουν σε φίδι, καθώς και μικρά κέρατα και ράμφος. Το περίεργο αυτό ζώο εξακολουθεί να κινείται και το μυστήριο παραμένει άλυτο, με τη Wendy να κάνει έκκληση σε όποιον ξέρει τι είναι να μιλήσει!

«Δεν έχω δει ποτέ κάτι τέτοιο. Όταν το είδα, σίγουρα με ξύπνησε μετά τη νυχτερινή μου βάρδια. Κάθε φορά που σηκώνουμε το γυαλί αρχίζει να κινείται», είπε η Wendy και πρόσθεσε: «Ψάχνουμε στο Google τι θα μπορούσε να είναι, αλλά δεν βρίσκουμε τίποτα. Είμαστε απλά τόσο συγχυσμένοι ως προς το τι είναι».

Η υπόθεση που κάνει είναι ότι το πλάσμα θα μπορούσε να είναι μια κάμπια Hawk-moth.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Με τόση μετάλλαξη που έχουν υποστεί τα πάντα ένα μεταλλαγμένο ζωύφιο και αυτό.

  2. Προσεξτε η χρυση αυγη συνδεσε το πατριωτη πατριωισμο και εθνικι σμο με τηναλητεία. Εσεις κάνετε κάθε δυνατη προσπαθεια να του βαλετε και το ηλιθιος!!

    1. ΑΑΑΑΑΑΣΧΕΤΟ! ΝΑ ΜΑΝΤΕΨΩ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΕΚΘΕΣΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΗΣΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ.

Leave a Response