Αυτό να μας απαντήσουν και οι δικοί μας εδώ! “Επίθεση” Τσέφεριν σε FIFA: “Που πάνε τα λεφτά της οικονομική βοήθειας για τον κορωνοϊό;”

Κοινοποίηση:
1

Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, “ξεσπάθωσε” κατά της FIFA, ρωτώντας που πάνε τα χρήματα της οικονομικής βοήθειας σε μία τέτοια περίοδο κρίσης όπως αυτή του κορονοϊού.


Το λόγο από τη FIFA ζήτησε ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν επικρίνοντας την παγκόσμια ομοσπονδία αναφορικά με την οικονομική βοήθεια για τις ομοσπονδίες, τους συλλόγους και τους παίκτες, εξαιτίας της κρίσης του κορονοϊού.

“Η εξήγηση της FIFA ήταν, ότι θέλει να την χρησιμοποιήσει για εκείνους που την χρειάζονται επειγόντως. Πρέπει να συμφωνήσουμε σε αυτό, ώστε η FIFA να μπορέσει στη συνέχεια να αποφασίσει ποιος θα πάρει και πόσα χρήματα. Κατά τη γνώμη μου βέβαια αυτό είναι λίγο περίεργο. Η FIFA είχε ανακοινώσει τη βοήθεια χωρίς να αναφέρει συγκεκριμένα ποσά. Κανείς δεν μπορεί να ελέγξει πού πηγαίνουν τα ποσά. Χρειάζονται αυστηροί κανονισμοί, δεν μπορείς απλά να αφήνεις τη FIFA να γνωρίζει πού πηγαίνουν τα ποσά”, είπε ο Αλεξάντερ Τσέφεριν κατά την διάρκεια συνέντευξης στην τηλεοπτική εκπομπή Aktuellen Sportstudio της ZDF.

Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Συνομοσπονδίας χαρακτήρισε σωστό το σχέδιο της Bundesliga να γίνουν τα παιχνίδια χωρίς θεατές και πάλι από τον Μάιο, ενώ σχετικά με την χαλάρωση των κανόνων του Financial Fair Play είπε: “Πρέπει να είμαστε ευέλικτοι, πολλοί σύλλογοι αντιμετωπίζουν δύσκολες καταστάσεις”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response