Αυτό είναι το πράσινο κλουβί στην Κιβωτό του Κόσμου – Τι λέει ο βιομήχανος Κώστας Λούλης

Κοινοποίηση:
loulis

Επιβεβαιώνει την ύπαρξη του πράσινου κλουβιού στη δομή της Κιβωτού του Κόσμου στον Βόλο ο αντιδήμαρχος και βιομήχανος, Κωνσταντίνος Λούλης, ο οποίος ωστόσο διευκρινίζει ότι είναι μικρότερου μεγέθους και ότι η φωτογραφία έχει παραποιηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το κλουβί το οποίο είχε κατασκευαστεί για να φιλοξενεί μέσα πουλιά και φασιανούς, ήταν σύμφωνα με τις καταγγελίες μητέρας, χώρος τον οποίο χρησιμοποιούσαν για να κλείνουν μέσα παιδιά ως τιμωρία.

Ο κ. Λούλης μιλώντας στην εκπομπή Tlive, ανέφερε ότι είχε δωρίσει το ακίνητο ιδιοκτησίας του, στην περιοχή Διμηνίου στην «Κιβωτό του Κόσμου» ευαισθητοποιημένος από το δράμα που βίωναν τα παιδιά που είχαν βιώσει κακοποίηση και πείνα. Σχετικά με το κλουβί, ο ίδιος δήλωσε ότι δεν γνωρίζει πώς χρησιμοποιούνταν από τους υπεύθυνους της δομής, ενώ συμπλήρωσε ότι η μητέρα που έκανε την καταγγελία, έπρεπε να μιλήσει απευθείας στον εισαγγελέα.

Μεταξύ άλλων, ο ίδιος αποκάλυψε ότι το 2000 είχε εμπιστευθεί στον μητροπολίτη Ιγνάντιο 100 εκατομμύρια δραχμές για να ανεγερθεί ένα ίδρυμα, ωστόσο τα λεφτά εξαφανίστηκαν…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ακουσα πως ειχαν και θαλαμους αεριων σε θεοσκοτινα μπουντρουμια για τους ατακτους μαθητες.Ελπιζω ο Κλουζω να τους ανακαλυψει

Leave a Response