Αυτό είναι το «απαγορευμένο» βίντεο της Ασημίνας Ιγγλέζου

Κοινοποίηση:
igglezou

Η Ασημίνα Ιγγλέζου αποχώρησε από το Survivor και εμείς θυμόμαστε μία από τις πιο… αποκαλυπτικές της εμφανίσεις.

Ειδικότερα από το βράδυ της Τετάρτης (27/1) η Ασημίνα Ιγγλέζου βρίσκεται εκτός Survivor, καθώς το κοινό προτίμησε να παραμείνουν στο παιχνίδι οι Περικλής και Ανθή.

Η 41χρονη αθλήτρια ορεινού τρεξίματος, δεν κατάφερε να δείξει τις αθλητικές τις επιδόσεις στο παιχνίδι και αυτή ήταν ίσως η αιτία που την έφερε εκτός του ριάλιτι επιβίωσης. Πλέον η Ασημίνα μόλις γυρίσει στην Ελλάδα και αφού πάρει τις απαραίτητες ανάσες, αναμένεται αν επιστρέψει στην καθημερινότητά της.

Αυτή περιλαμβάνει δουλειά, πολύ τρέξιμο, άθληση αλλά και «καυτές» φωτογραφίσεις. Το προσωπικό της προφίλ στο Instagram είναι γεμάτο με τέτοιες φωτογραφίες, όμως το… αποκορύφωμα είναι ένα βίντεο που είχε γυρίσει πριν λίγα χρόνια.

Αυτό δεν υπάρχει στο Instagram, αλλά στο κανάλι της στο Youtube. Σε αυτό η Ασημίνα ποζάρει δείχνοντας σχεδόν τα πάντα και μπορούμε να πούμε πως είναι με διαφορά το πιο hot βίντεο που έχει κάνει ποτέ.

Δείτε το βίντεο αν αντέχετε

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Απαγορευμένο γιατί είναι όμως δε κατάλαβα

  2. Επιστημονικά: Από την στιγμή που προκαλείται η γεννητησια λειτουργία είτε του άντρα είτε της γυναίκας.. Χωρίς την θέληση του.. Θεωρείται παρενοχληση… Έτσι λέει η επιστήμη!
    Τώρα από κει και πέρα αυτή είναι η κοινωνία σας αυτά και τα αποτελέσματα. Σήμερα εσύ, αύριο μπορεί η κόρη σου, ο γιος σου, ο πατέρας σου!

  3. Τώρα σεξουαλικη παρενοχληση ποιος δέχεται; Οι άντρες δεν δέχονται σεξουαλικη παρενοχληση από την στιγμή που προκαλεί την γεννετησια λειτουργία του άνδρα;
    Οι άντρες( όπως και οι γυναίκες) κρύβουν ένα τέρας μέσα τους…όταν το προκαλείς μπορεί να σε σκοτώσει… Άλλοι το τιθασευουν άλλοι όχι και δαγκώνει… Το ίδιο και οι γυναίκες άλλες την σεξουαλικοτητα την τιθασευουν και αλλες όχι.
    Και το αντρικό τέρας μπορεί να σε σκοτώσει και το γυναικεία.

  4. ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΞΕΚΩΛΟ ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΒΥΖΙΑ ΤΗΣ ΕΡΙΧΝΑ ΕΝΑ ΜΑΝΙΚΙ ΑΛΛΑ ΑΠΡΑΔΕΚΤΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΤΑΔΟΥΡΑ. ΤΣΙΜΠΟΥΚΛΟΥ.

  5. Τι τρέξιμο και αθλήτρια, στο σαρβαιβορ ίδια με τη σαλαγκουδη ήτανε… Σερνότανε… Κι από χαρακτήρα, απαράδεκτη!

  6. έβαλε ένα κώλο εκεί πέρα για να τσιμπίσουμε, η παρθένα..

  7. στα αγωνισματα σαν παρθενα ηταν η πιπινιτσα

Comments are closed.