Αυτός είναι ο 78χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό της βαφτιστήρας του

Κοινοποίηση:
paidibiasmos

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 78χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις αξιόποινες πράξεις α) του βιασμού κατ’ εξακολούθηση και β) της κατάχρησης ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, πράξεις που φέρονται ότι τελέσθηκαν κατά το χρονικό διάστημα από το μήνα Ιούνιο του έτους 2020 έως και το μήνα Αύγουστο του έτους 2021, στη Νέα Καλλικράτεια και στη Θεσσαλονίκη (Σχετ. το από 22-03-2023 δελτίο τύπου της Υπηρεσία μας).

Πρόκειται για τον ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ Γρηγόριο του Δημητρίου και της Θεοδώρας, γεν.1945 στο Κνίδη Βεντζίου Γρεβενών

78xronos 78xronosa 78xronosb 78xronosc

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των αδικημάτων που τελέστηκαν.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 2310-388456, 2310-388457 και 2310-388458 του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. χα χα χα ο ξαθος μαγος…..

  2. Με τα βιαγκρα τώρα όλοι πηδάνε τα χαντάκια

  3. Αντί να πιάσουν όλους τους βιαστές του 12χρονου που τον βίαζαν ακόμα και πολιτικοί έβγαλαν στην φορά τις φωτογραφίες του και από κάτω τα τηλέφωνα για να μπορούν να τον καταγγείλουν και άλλοι ώστε να δουν αν είναι ένοχος… Καλά ρε μλκς έχετε πάρει χαμπάρι ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος;;; Από ποτέ ένας από τους μεγαλύτερους μάγους του πλανήτη που δεν μπορούσε να τον αντιγράψει κανείς ούτε ο ίδιος ο David Copperfield όταν κοιτούσε τα νούμερα του μπορεί να θεωρείται βιαστής;;; Θα γελάει μέχρι και το λιοντάρι που έχει για κατοικίδιο από τότε που αγόρασε το τσίρκο με αυτά που κάνετε… Αν είναι δυνατόν ένας παντρεμένος με παιδί που είναι 78 χρονών να βίαζε κατ’ εξακολούθηση μια 16χρονη και να μην το πήρε χαμπάρι κανείς για 1 χρόνο… Εκτός από αυτό έχει ιατρικό πρόβλημα αφού είναι ένας άνθρωπος χωρίς φλέβες που μπορεί να κόψει με μαχαίρι και να τρυπήσει με τρυπάνι όλο το σώμα του λόγω της ταχείας πήξης από τα αιμοπετάλια που κυκλοφορούν στο αίμα του…

  4. Δυστυχώς άλλος ένας ανώμαλος παιδόφιλος! Ποιος ξέρει πόσα παιδιά κακοποίησε. Καλά τον έλεγα από μικρός «Ξανθό Τράγο». Επίσης για τους αγράμματους μπάτσους, το χωριό του είναι η Κνίδη Γρεβενών και όχι το Κνίδη (ουδέτερο με κατάληξη σε η;). Αν δεν έχουν τελειώσει το δημοτικό ας ρωτήσουν κάποιον για να μη γίνονται ρεζίλι. Βέβαια ο τράγος ρεζίλεψε και το χωριό του, που δεν φταίει επειδή έβγαλε έναν ανώμαλο!

  5. Είναι ο διάσημος Ξανθός Μάγος της εποχής 1970-2000 με φοβερά τρυκ, που μαχαίρωνε και έκοβε τα χέρια του και άλλα πολλά.

Comments are closed.