Αυτός είναι ο μουσουλμάνος αρραβωνιαστικός της κόρης του Bill Gates – Πότε θα παντρευτούν

Κοινοποίηση:
screenshot-kori-bill-gates-1024x576

Τον περασμένο χειμώνα, η μεγαλύτερη κόρη του Bill Gates, Jennifer Gates, ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού της στο Instagram τους αρραβώνες της με τον Αιγύπτιο εκατομμυριούχος Νayel Νassar.

Αιγύπτιος, εκατομμυριούχος και λάτρης των σπορ

Μάλιστα, είχε δημοσιεύσει εντυπωσιακές φωτογραφίες στο χιονισμένο τοπίο, αλλά ακόμη πιο εντυπωσιακό ήταν το… μονόπετρο που βγάζει μάτι.

«Ανυπομονώ να μοιραστώ το υπόλοιπο της ζωής μας μαθαίνοντας, ωριμάζοντας, γελώντας και αγαπώντας μαζί σου. Ναι, ένα εκατομμύριο φορές» είχε γράψει η Jennifer στο post της στο Instagram

«Νιώθω ο πιο τυχερός άνθρωπος σε όλο τον κόσμο τώρα. Jenn, είσαι όλα όσα θα μπορούσα να φανταστώ και πολύ περισσότερα. Ανυπομονώ να μεγαλώσουμε μαζί μέσα από αυτό το ταξίδι της ζωής και απλά δεν μπορώ να φανταστώ τη δική μου χωρίς εσένα πια. Σ’ αγαπώ πιο πολύ από όσο μπορείς να φανταστείς και σε ευχαριστώ που κάνεις κάθε μέρα μου να μοιάζει με όνειρο» είχε γράψει ο 28χρονος στη δική του δημοσίευση.

Ο Nayel Nassar είναι επαγγελματίας τζόκει, και μάλιστα μετρά διεθνείς διακρίσεις, ενώ προέρχεται από εύπορη αιγυπτιακή οικογένεια.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στο Πανεπιστήμιο του Stanford όπου και σπούδαζαν, και η σχέση τους μετρά ήδη τέσσερα χρόνια, ενώ ο γάμος τους προγραμματίζεται για το επόμενο έτος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. ΚΑΝΑ ΕΜΒΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ Ο ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Ο ΠΟΡΤΑΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΕΙ ΑΛΛΑΧΟΥ ΑΚΜΠΑΡ ΣΚΥΨΕ ΤΩΡΑ ΜΩΡΗ ΑΡΩΣΤΗ ΜΠΟΥΡΓΚΑ ΚΑΙ ΣΟΥΖΑ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΕΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑΧ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΣΕΙΣ ΦΡΟΝΗΜΑ ΘΑ ΤΡΩΣ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Α ΡΕ BILL ΓΑΜΠΡΟ ΑΡΑΒΑ ΑΝΤΕ ΡΕ ΤΣΙΠΑΡΙΣΤΕΙΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΣ ΑΝΤΕ ΣΤΕ ΣΤΟ ΓΕΡΟ ….. ΞΕΡΕΙΣ

    1. Βρε μπαμια νομιζεις ότι αυτος επειδή είναι Αιγύπτιος είναι κανενας φτωχομπινες αμόρφωτος να πιστευει σε τετοια πραγματα; αυτοι ολοι έναν θεο εχουν το χρημα ,δεκαρα δεν δινουν για θεους και προφήτες, αυτά είναι για τον λαο .

  2. Κακό ΨΟΦΟ οικογενειακώς
    Να ακούσω στις ειδήσεις πως σας κάνανε σουρωτήρι και τον μπαμπά στην ηλεκτρική καρέκλα για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και τίποτα άλλο στο κόσμο

    1. το λειτουργικο του δεν εχεις στον υπολογιστη σου? αρα τι κουλά μας λες, φασιστα μου? κοροϊδευεις τον εαυτο σου?

      1. Και τι είναι το λειτουργικό του, προέκταση του “ανθρώπου”; Σιγά μην αισθανθούμε και τύψεις…

Comments are closed.