Αυτός είναι ο κοσμικο-ταλαίπωρος παλαιομοδίτης δικηγόρος του Κικίλια που κυνηγάει με εξώδικα και απειλές την εφημερίδα μας επειδή γράφει την αλήθεια. Υπερασπίζεται μαϊντανούς, κυκλοφορεί με ρούχα του ‘ 50 και έχει γίνει πάμπλουτος

Κοινοποίηση:
agapinos- kikilias

Λέγεται Νίκος Αγαπηνός. Κάποτε – και τώρα που και που- μαϊντανός στα κανάλια των Στεφανίδηδων και άλλων βραβευμένων από την ΕΣΗΕΑ, για να διεκδικεί αστικές αποζημιώσεις από δημοσιογράφους και άλλα “θύματα”, ώστε να αυξάνει την περιουσία του. Πιο παλιά, ήταν δικηγόρος σε κάτι τελειωμένες κατίνες των τηλεπαραθύρων, σήμερα το παίζει σοβαρός. 

Ανήκει στη μαύρη λίστα των δικηγόρων , που λέει ο λόγος, ο οποίος ασχολείται με τη λεγόμενη βιομηχανία αγωγών. Βουτάμε κάποιον μετά από συνενόηση με τον πελάτη, και τον τσακίζουμε στις αγωγές κι ότι βγάλουμε μισά μισά. Αναλόγως με τη θεμιτή αλλά όχι πάντα, συμφωνία. Από το Νόμο Βενιζέλου περί αστικών αποζημιώσεων, έγινε πάπλουτος. Από το παρελθόν, έχει αναλάβει τη δήθεν υπεράσπιση του αποτυχημένου “φονιά του Κάμπου”,  όπως τον αποκαλούν οι κάτοικοι, υπουργού Κικίλια. Ενός αγράμματου πολιτικού που σταμάτησε το μπάσκετ, γιατί ήταν ένας κακός αθλητής και μετά έγινε ένας εμπαθής πολιτικός που δεν ξέρει που παν τα τέσσερα. Και δεν τον πετάει με τις κλωτσιές ο Κούλης, γιατί ξέρει τη ζωή του, απ έξω κι ανακατωτά. 

Ο Αγαπηνός και κάθε Αγαπηνός και κάθε πελατάκι του, θα μετανιώσουν πικρά που τα έβαλαν μαζί μας. Η έρευνα δεν σταματά εδώ. Ούτε με εξώδικα ούτε με απειλές της πλάκας. Αυτό ας το έχουν υπόψιν τους και οι δύο. Πολλά είναι τα ράμματα, πολλά και τα “παραγάδια”.

Εμείς με το ρεπορταζ κι αυτοί με τις αγωγές. Και να δούμε στο τέλος που θα κάνουμε “ταμείο”, ποιος θα είναι ο χαμένος. Γιατί περί χαμένων κυριολεκτικά ομιλούμε.

Επειδή γνωρίζουμε από το ρεπορταζ ότι πελάτες του εν λόγω “δικηγόρου” έχουν φύγει απογοητευμένοι από το γραφείο του, ας μας στείλουν τις καταγγελίες τους, να τις δημοσιεύσουμε. Εδω τα γράφουμε όλα και δεν κρύβουμε τίποτα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. Πάρτε αυτό τον χάχα τον Κικίλια. Βλέπω την φωτογραφία του και θέλω να ξεράσω.

  2. Πες μου τον πελάτη σου, να σου πω ποιος είσαι

  3. Ωρε φυσεκαρει και το γερο κοντο? Τι ζιγκολο ειναι δαυτος ?

  4. Σκιστους Χιο

    Και τον Μπαλατσινο και την Κουλα πακετο…

  5. ΩΧ, Αυτός; Μακριά απ’ αυτόν! Της Πλάκας Δικηγόρος. Ούτε για Διαζύγια δεν κάνει. Μεγάλη Ιστορία ο Τύπος. Γι’αυτό γλείφει πολιτικούς. Για να σώσει την Ασχετοσύνη του.

  6. Δεν γινεται να χασει το υπουργιλικι ο Κικιλιας. Θα τον χωρισει το Κικιλια η Μπαλατσινου οπως εκανε με το Πετραν και μετα θα πρεπει να βρει νεο εραστη χρηματοδοτη.

  7. ΒΑΡΑΝΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΤΡΙΜΩΧΝΩΝΤΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ!!!!!

  8. κικιλια γυρνα στο μπασκετ. απ οπου εχεις περασει τα χεις κανει σκ@τα.

  9. Ο/Η ΕΛΛΑΣ η μονη Αφρικανικη χωρα με λευκους κατοικους λέει:

    Μπαλατσινε τι γευση εχει το πουλι του Κωστοπουλου?

  10. αλλο ενα σκουπιδι που κονομαει βρωμικα

  11. ζμπρωχνει και τον κοντο ο υπουργος; αυτα μας καινε

  12. ΄Ολοι αυτοί οι ζάμπλουτοι κοπρίτες τους αρέσει να το παίζουν φτωχούληδες, ψωριάριδες. Γυρίζουν με παλιά, τσαλακωμένα, μεταχειρισμένα ρούχα και παπούτσια.¨Ετσι τόπαιζε και ο δισεκατομμυριούχος Τράγκας χρόνια ολόκληρα και άλλοι πολλοί. Δεν ξέρω γιατί. Ίσως, νοιώθουν κάποια ενοχή που αυτοί τρώνε τον περίδρομο και οι άλλοι πεινάνε. ¨Οσο γι’ αυτό το δίμετρο ντερέκι τον Κικίλιας – μπούφλας όλο χαμόγελο χωρίς ουσία. Εν πάσει περιπτώσει, δεν θα περάσει το δικό τους. Το Μακελειό γράφει/λέει πάντα την αλήθεια αλλά η αλήθεια πονάει. Ε, τι να κάνουμε? Ας μην κάνουν τα στραβά τους για να μην πονάνε. Πήγαν να σκοτώσουν τον Χίο. Γιατί? Tους είχε φάει τίποτε χωράφια και θέλανε να τα μοιράσουνε? Ή να τον σκοτώσουν και να του τα πάρουνε. Όχι. Απλώς, τους πόναγε η αλήθεια!

  13. Ωωωωχ…σχεδον τον λυπαμαι τον καημενο που τα εβαλε μαζι σας…

  14. Όποιος τα έβαλε με το Μακελειό έχασε στο τέλος.

Comments are closed.