Αυτός είναι ο αστυνομικός – ήρωας Δημήτρης Χριστοδουλόπουλος – “Πλημμύρισε” το διαδίκτυο από χιλιάδες μπράβο!

Κοινοποίηση:
-fotia-patra

“Ενημερωθήκαμε για εγκλωβισμένο ηλικιωμένο και άμεσα μεταβήκαμε ενώ η φωτιά ήταν δίπλα από τα σπίτια για να τον απεγλωβίσουμε. Κατάφερα να τον βγάλω από το σπίτι, τον πήρα αγκαλιά και εκείνος με έσφιγγε. Το ίδιο μαζί με τους συναδέλφους μου κάναμε και με άλλουτς ηλικιωμένους”

Αυτά μεταξύ άλλων δήλωσε σήμερα ο αρχιφύλακας Δημήτρης Χριστοδουλόπουλος η εικόνα του οποίου έκανε το γύρο της χώρας στην προσπάθειά του να διασώσει ηλικιωμένο στην μεγάλη φωτιά του Γηροκομειού.

Ο ίδιος βρέθηκε σήμερα στο ίδιο σημείο μαζί με την κόρη του Γεωργία (φωτο) και όπως δήλωσε επρόκειτιο να μεταβεί στην οικία του ηλικιωμένου για να του παραδώσει το κλειδί του σπιτιού, αφού εκτός του ότι τον απομάκρυνε από το σημείο της φωτιάς, φρόντισε να ασφαλίσει και το σπίτι.

Ο κ. Χριστοδουλόπουλος ευχαρίστησε πυροσβέστες αστυνομικούς αλλά και κατοίκους για τις υπαρένθρωπες προσπάθειες που κατέβαλλαν έτσι ώστε να μην μπει η φωτιά μνέσα στα σπίτια.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. ΗΡΩΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΥΓΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΔΕΟΥΣΑ ΑΝΤΑΜΟΘΒΗ!!!!ΕΔΩ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ!!!!

  2. Μην σας φανεί παράξενο αύριο εάν αυτός ο “άνθρωπος” αστυνομικός του ρίξουν κάποιο πρόστιμο η κάποια μετάθεση μόνο και μόνο επειδή έσωσε κάποιον Έλληνα και δεν ήταν κάποιος λαθρο???

  3. ΕΥΓΕ ΣΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΗ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΤΩΝ ΣΩ ΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΗ ΕΙΤΕ ΑΝΔΡΕΣ ΕΙ ΤΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΦΕΡΝΕΙ ΟΠΩΣ ΕΠΥΘΙΜΟΥΝ ΑΜΗΝ +♥+♥+♥+ -ΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΥΣ ΚΥ ΒΕΡΝΟΝΤΕΣ Ν.Δ, ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΠΟΔ ΩΣΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΣΤ ΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΕΙ ΣΤΟ ΑΚΑΙΡΕΟ

Leave a Response